2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar süpersiniz yahu. Bir 7 kisi de benden. Daha bile yukarı çıkabilirim duruma göre
-
Umarım sonuçlarını en yakın zamanda alırız beyler. +85 puan altı çöp oldu bu sene. 2019 da hedef ne olursa olsun 110 net ve 90 puan olmalı beyler. Az kaldı dersleri boşlamayalım. Kimse 80 85 puan aldım diye sevinmesin süreç farklı bir yere gidiyor. İyi çalışmalar
-
Bende 3 kişiden attım.
-
Ben de dört kişiden attim arkadaşlar
-
Daha çok gönderim olması için diğer forumlara wp gruplarına face sayfalarına falan dağılsın her tarafa üye kimler ise
-
6 tane de ben yolladım. Lütfen göz ardı etmeyin, halinize şahit olmuş bir kaç dostunuzdan rica edin, anne- babanızdan yollayın
-
@supernatural çoğunluk göndermeye çekiniyor Hocam. Bizim hiç canımız yok sanki. Ben KPSS çalışan arkadaşlarıma göndertemedim. Anca özel sektörde olup devlet düşünmeyen arkadaşlarım gönderdi. Sebepsiz bir korku var hepsinde. İkna olmuyorlar.
-
@mbguy hocam sınav geldiğinde de faydalanmasınlar o zaman. Devlet böyle bir fırsat sunmuş isteğiniz, öneriniz, şikayetiniz varsa paylaşın bizimle diye. Burada kimse devletimize ya da devlet büyüklerimize saygısızlık yapmıyor. Biz istekte bulunuyoruz, umarım karşılık bulacaktır. Keşke Cumhurbaşkanı mızın kulağına gitse, bizimle en çok ilgilenen o olacaktır. Yalandan yere korku yaratmanın, devletimizi kötü göstermenin gereği yok!
-
@dalisalvador aaaaa olur mu en önde onlar yararlanır Hocam. İstemeye gelince yok ama yararlanmaya gelince hepimizden önce piyasaya çıkarlar!
-
@mbguy Allah’a şükür korkacak çekinecek birşeyimiz yok edebimizle talepte bulunduk.Kimse bizi asmayacak saçmalamışlar.
-
Bakan yard. beğendiği twiti beğenmekten vazgeçmiş yani diyor ki herşet yanlışlıkla oldu yanlış anlamayın ilan yok
-
Şimdilik 4 oldu benimde 7 ye cıkarmaya çalışacağım birini akşam yollasam olur mu illa mesai saatleri mi olması lazım
-
@mbguy hocam ben devlet kurumunda çok iyi bi yerde olan birine yazdırdım düzgün üslupla hiç birşey olmaz bunu anlamayı idrak edemeyenleride napalim işte....
-
@kartalyürekli şey. Aslında Nureddin beyin anasayfasında begeniler kısmında duruyor twit ama benim gönderinin içinde göremiyorum nedense. Anlamadım ben de.
-
@dertmufettisi bir mağduriyet oluştu, farkındayız. Diyor çalışıyoruz , en kısa zamanda telafi edeceğiz diyor...
-
@strtmn temennimiz o yönde tabii
-
@kartalyürekli çok mutlusunuz geri aldığı için biz sizin gibi düşünmüyoruz tabi de..
-
@kartalyürekli eğer geri aldıysa iki ihtimal var bana göre biri tweet yağmuruna tuttuğumuz için susalım istedi , diğeri de beğeninin ekran görüntüsünün yayılmasından hoşlanmadı çekti.
Yani bence tabi️ Yine bence iki durumda da iyi bişey bu en azından sesimizi duyduklarına eminiz artık. -
-
@gmzankr066 Sosyal medya hesaplarını danışmanları yönetiyor çok da şey yapmamak lazım. Üçüncü ihtimal ağam bizimle eyleniy