2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cons3693 sınav ekimse hocam ilan temmuz mu yoksa ağustos ta gelir ya da daha erken daha geç gelme durumu olur mu sizce?
-
@ryan hocam tag belirlendi mi asla boş geçmemek lazım bugunleri?
-
@paretowilffredo @can-mavi @GARİ̇P-İ̇NSAN üstadlar umarım yanlış anlamıyorsunuz bu konuları defahatle sormamızı ama meraktayız.Eylülde guy sınavı ile alakalı bilginiz var mı? Teşekkür ederim
-
Garip insan ne ara üstad oldu
-
@strtmn söylenişler lafzi hocam takılmamak gerek
-
Arkadaşlar ekşi sözlükte ak partinin gençlerden neden oy kaybettiğinin bir araştırması yapılıyor. İlgili entryi ekliyorum. Burada amaç asla siyaset değil bunu belirtiyim.
———özellikle gençler ama genel olarak herkes yazabilir. insanlar neden ak partiye oy vermedi, fark neden bu kadar açıldı?
buraya yazılanlar bizzat erdoğanın kendisine kadar gidecek. az sonra görüşmem olacak gazete yazarları, cumhurbaşkanının bazı danışmanları ve akp'nin üst kademesiyle. lütfen düzgünce yazalım. sorunları söyleyelim. eleştirelim. atış serbest. rahat rahat yazabilirsiniz. buraya yazılanları not alıcam. ———-
Demiş bir yazar. Çaylak mesaj alımlarına da açık mesaj kutusu. Ben kendi durumumuzu izah etmek adına bir mesaj ilettim kendisine. Bilmeyenler için Çok zor değil bir hesap açıp 10 enrty girip çaylak olabilirsiniz. Sonra da ilgili başlıktaki başlığı açan yazara halimizi belirten bir mesaj atabilirsiniz. Yazarlığı olan arkadaşlar başlığa da yazabilir. Bence bizim İçin güzel bir fırsat -
@adam-keeynes yok tag henüz belli değil hocam ama saat 20.00 da etkinlik başlayacak direk GUY icin olacak
-
@mbguy arkadaşlar ben ilgili başlıkta durumumuzu uygun bir şekilde çok uzatmadan anlatmaya çalıştım özelden de ayrıca bildirdim. Ne olur sizde yapın.
-
@mbguy ben yaptım
-
@gmzankr066 oh be kimse yazmayacak sandım çok teşekkürler genel anlamda işsizlik zaten belirtilmiş hep ama iibfliler olarak aradan sıyrılmamız lazımdı. Şimdi 2 kişi olduk bu da güzel ️
-
@mbguy aman Hocam ne teşekkürü geleceğimiz için
-
@strtmn
yazık halimize, cidden. -
Arkadaşlar Mhuy başlığında Yakup Cemil hocamız bu haftanın guy için çok kritik olduğunu yazmış.
Twitter İ inletmemiz gerekiyor demiş lütfen bugün de 2. Sıralara kadar çıkalım -
Mhuy tekrar talep toplama başlayacak. Yani kısa vadede mhuy görmeyeceğiz. Vmy ve guy için bu hafta kritik hafta..
Yazmış
-
@gmzankr066 kim yazmış hocam nerede yazılmış
-
@lamıcimiyok mhuy sayfasında yazmislar
-
@lamıcimiyok evet Hocam mhuy başlığında Yakup Cemil hoca yazmış
-
-
@aknc #cumhurbaşkanımiibfkadrobekliyor olabilir mi acaba?
-
@mbguy aynen hocam böyle çok iyi hem cb hem talebimiz bir arada.