2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ümitsizliğin dibini gördük. Millet çatır çatır atanıyor en azından mülakat görüyor biz 85 ile göremedik be üstad
-
-
@ryan o zaman #cumhurbaşkanımiibfguybekliyor olur belki teşekkür ediyorum iletiyim Buket hanıma :))
-
@ryan bence #Reisten3000GuyMüjdesi olsun
-
@gmzankr066 bu daha iyi gibi hem kısa hem net :)))
-
@gmzankr066 Bence de bu daha da iyi olmuş.
-
Ya şu Guy u açsak böyle dalga konusu oluyoruz
-
@müşrif etkinlik başlayana kadar yeni fikirler sunup netleştirelim tag i hocam ama CB mutlaka olsun..
-
Eskiden kullanılan tag i yeniden kullanmak sorun oluyor mu dostlar? Şunun için sordum, HazirandaGelirUzmanYard gibi bir tag yapılmıştı daha önce gayet anlaşılırdı.
-
@plansız sorun olmuyo diye biliyorum bencede olabilir
-
@ryan Buldum da eski tag HaziranAyında GelirUzmYard imiş benzer bir şekilde Haziranda GelirUzmanYard ya da Maliyeden3000 GelirUzmanYard şeklinde olabilir. Kısaltma gerekirse 'Uzman' yerine 'Uzm' yapılabilir.
-
@plansız hocam CB talepleri topluyorken tag de ona da yer vermemiz mantıklı olmaz mı?
-
C. Başkanından iibf ye kadro olsun
-
Belli oldu zaten #haziranda3000geliruzmanyard güzel bir seçim olmuş.
-
Etkinliğe katılalım arkadaşlar destek olmaliyiz
-
Bugün bir terslik var ama anlamadım şuan gündemde olmamız gerekiyordu ama hala görünüyoruz.
-
@aknc acaba satın alınan tag sayısı mı fazla ? Saatlerdir aynı şeyler var
-
NEden hala gündemde değiliz çoktan girmemiz lazımdı
Bu tag daha önce kullanılmış o yüzden diyolar????
Valla öyleyse canım sıkılır ne gerek vardı kş eski tag kullanmya yeni tag bulurduk gayet de -
Ya tag sıkıntılı ya da katılım az. Yoksa şimdiye kadar çoktan gündeme girmemiz gerekirdi. Gündemdekilerin sırası değişiyor yenileri geliyor vs. Sıkıntı gündemdekilerde değil yani.
-
Bana da bu akşam bir problem var gibi geldi, inşallah aklımıza gelen başımıza gelmemiştir. Etkinlik başlamadan önce özellikle sormaya çalıştım eski tag ile sıkıntı olur mu diye umarım ondan değildir. Arkadaşlara teşekkür ederiz uğraşıyorlar,koordine ediyorlar ama böyle bir ihtimal varsa bunu bugüne kadar biliyor olmalılardı kaç zamandır işi organize ediyorlar. Dolayısıyla o ihtimali uzak olarak görmeye çalışıyorum.