2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adam-keeynes Oldu olacak 2025 te ciksinlar ilana. El sallariz uzaktan...
-
@paretowilfredo üstad senin dediklerin benim beklentilerim uyuşuyordu. Önceki alımı ağırdan almaları da göstergesiydi. Şimdi önümüzde süreçte yapılanma olacak bunun da kısa sürede çözüleceğini sanmıyorum. Kurumiçi sınavda araya girecek haliyle 2020 ilkbaharda ancak bize sıra gelecektir. O yüzden askere gitmek isteyenler gitsin çıkarsın beklemesinler tavsiyem bu olur.
-
Beynim gerçekten yandı 2019 da aniden ilana çıkılmasının sebebi neydi seçim mi vardı ?
Cidden hatırlayamıyorum. O dönem ne tetiklediyse ilanı yapalım yine aynısını -
En basitinden son iki ilan,
Biri referandum öncesi
Biri TBMM - CB seçimleri öncesiİst seçimlerinde, olmadi işte. Çok önemli değildi demek. Bu ilan seçim yatırımı oldu son yıllarda...
-
@gmzankr066 seçimlerin oluşu da etkiliydi birde iibf baya birlik olup bastırmıştı gazete ilanı üstüste yogun katılımlı etkinlikler bilmem ne öyle olunca verdiler 1000 i ama şimdi kimse hiçbir şeye yanaşmıyor sebebini anlamış değilim bir nesil kendi kendini heba ediyor baya yüksek paralara sabah gazetesinde ilan verilmişti birde bakanın danışmanlarıyla iletişime geçebilen arkadaşlar vardı
-
Arkamızdan gelen gençlik çok korkak ilk 10 binde bir sürü kişi var kimse etkinliklere katılmıyor face gruplarında keza öyle bir sürü kişi 5000 tl bile toplanamadı siz düşünün atanan arkadaşlar da çok destek olmadılar bizzat gözümle gördüm bir iki twit atıp çekildi hepsi iş başa düştü ama başta da fazla adam olmayınca patladık ve bunun ceremesini fena çekecek insanlar yazık gerçekten çok yazık
-
@poncik hocam o zaman seçim varmış şimdi seçim de yok ... Geçen seneki birlik de yok. Demek ki böyle şeyler kimsenin umrunda değilmiş ben hep kurumda böyle şeylerin gözetildiğinde inanmıştım. Gerçekten hayal kırıklığı baştan sona
-
@gmzankr066 kesinlikle hocam bu sene var bir gariplik bakalım Allah sonumuzu hayır etsin ben pek iyi görmüyorum gidişatı defalarca söyledim heryerde tekrar para toplayalım diye onada kimse yanaşmadı bizi duymuyor olmalarıı imkansız ama bilindik bir gazetede haber olsaydık ardından bütün haber siteleri bizi haber yapardı gecen seneki gibi ama sallayan yok demekki herkes halinden memnun dicek bişi yok
-
Bizi dikkate alan olmadı evet ama şuan yaptığımız etkinlikler son çırpınışlarımız ona rağmen bakıyorum en fazla atılan tweet sayısı 400-500 bakın hep aynı kişiler örnek dün Fuat Oktay için yaptığımız etkinlik. Şimdi bizim ekip bizi dikkate almıyorken onların almaması çok normal. Yazık oldu emek verenlere ne diyelim..
-
@adam-keeynes depresyona soktun milleti dostum, kim diyor bunu? Bir açıklık getir istersen.
-
Değerli arkadaşlar kimsenin moralini bozmak istemem ama A kadro zaten çok daraldı bütün umudunuzu ilanlara bağlamayın naçizane tavsiyem alternatiflere yönelin...
-
@savcıturgut hocam insan yıllarını bi yere harcayınca dönüp başka iş bakmak çok zor oluyo. Denese bile mesela yaş gibi engeller çıkığı karşısına , en geç 93 lü kabul ediyorlar mesela ...
Ya da diğer şansları kaçmış oluyo bilmiyorum napıcamızı. Mezun olur olmaz Üniversitesi sınavına girip başka bi bölüm kazanmadığıma pişman oldum mesela ben çok söylemişlerdi yok artık demiştim.
Ne diyim kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş yeteri kadar sıkıştık inşallah bi yetişen çıkar -
@gmzankr066 Aynı çıkmazdayız.Artık geçici biryerlerde çalışıp para biriktirip başka ülkeye gitmek istiyorum.Bu kadar dışlanmışlık ağır geliyor malesef...
-
@gmzankr066 kesinlikle haklısın ama insan mecbur kalıyor 2013 te üniversiteden mezun oldum bir ay sonra bir katılım bankasında işe girdim hala çalışıyorum. Bu süre içinde 1 tane vergi müf. sınavından elendim 2 tane guy 1 tane gümrükten elendim.O yüzden bi yerden başlamak gerekiyor.
-
@paretowilfredo hocam guy alımının sonbaharda olma ihtimali var mı?
-
@strtmn estağfurullah hocam neden depresyona sokayım ben demiyorum duyduklarım dogru diye sadece pareto üstada sordum
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Herhangi bir yeni gelişme yok dostlar. Bakanlığın önünde şu an iki temel gündem var. Muhtemel Kabine değişikliği ve atılmaya başlanan yapılanma adımları.Bunların ardından da planlanan alımlar gelecektir. Şahsi düşüncem öncelikli adımın GUY olmayacağı yönünde. Ama bunun değişmesi için de çaba harcamak gerek. Bu yönden etkinliklere devam etmek gerek. Yeni gelişme işitirsem biliyorsunuz ki paylaşırım. Olumsuz haberleri de sürekli tekrar etmeye gerek görmüyorum. Çünkü bu sadece motivasyon düşürmeye sebep oluyor. Bakalım, yeni şeyler duyarsak netleştirdiğimiz ölçüde aktarırız dostlar.
-
Yemin ederim kaç aydır @paretowilfredo sizin “Merhaba dostlar size güzel haberlerim var” başlıklı yazınızı görme umuduyla girdim bu başlığa ama her defasında duyduğumuz hep olumsuz haberler ve duyumlar oldu.kaç senedir bu yolda emek veriyoruz ama bir öğretmen bir sağlıkçı ve diğer bölümler gibi önemsenmedik değer görmedik.kaç aydır ilan gelsin diye resmen yalvarıyoruz buna rağmen duyuramadık sesimizi..şimdi 2020 yılında alım olacak deniyor peki olsun da yaa bizim suçumuz ne,bizim döktüğümüz alın teri ailemizin verdiği onca emek nolcak?Gerçekten hak diye birşey var mı?
-
Böyle iş olmaz aga,
Bize duvar ol,anlarız
Kurumiçini de vermeyeceksin o zaman!
Böyle iş olmaz. -
Kimsenin bizi umursadığını sanmıyorum,yazılanları görüyorlardır fakat ne bir ses ne bir ışık var. Bu kadar emek verip 1 sınava bile giremedik ya ona yanarım. Hayır üst düzey bir insan çıkıp dese kardeş alım yok uğraşmayın üzülsekde eyv deriz . Fakat bu belirsizlik daha beter.