2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ya arkadaşlar lütfen rica ediyorum şu konuşmalarınızı özelden yapın ya. Haber mi var bir şey mi var diye başlığa bakıyorum saatlerdir tartışma okumaktan gına geldim artık.
-
Arkadaşlar gazete ilanı tamamlanmış
-
Gazete ilanını halletmişler, 8*12 boyutu ve pazartesi günü yayınlanacak ve 5000 tl anlaşmışlar.Oglen toplanan para 5.500 tl idi üstüne de artık etkinlik yapılır. Inş haftaya ilanı alırız.
-
Pazartesi 15 temmuz bence bu cuma yayımlanmaliydi
-
@frank evet bazı arkadaşlar da onu söylemiş. Belki düzeltirler bilmiyorum o gün aslında gündem yoğun olur bizim için daha sakin gün lazım.
-
"Sınav sorularını istemiyoruz. Emeğimizin karşılığını istiyoruz" yerini bulur.
-
Biride demiyor ki şurada boş boş muhabbet yapacağımıza bir tag bulmaya çalışalım en azından gündeme gireriz belki diye. Bekleyelim arkadaşlar 5. Günün şafağında yine birisi duyum getirene kadar aman bir şey yapmayalım
-
@Adam-Keeynes o zaman bulalım hocam. Ama KPSS'ye de çok az kaldı. Herkes ders çalışıyor. Tag alınınca yapılsa etkinlik daha iyi olabilir. Hem daha çok katılım olur. Yoksa çok katılım olmuyor, gündeme giremiyoruz. Tabii bu benim şahsi fikrim.
-
Bence 2 gün için tag parası hazır olmalı. Yani 500tl daha toplasak daha iyi olur. 15 temmuzda basaramazsak etkinlikte 16 Temmuzda başarırız.
-
Gazete ilanının cumaya alınması mühim bu hafta çok kritik. Üç gün de etkinlik yaparız tamamdır. 15 temmmuz güme gideriz. Yetkili kimse lütfen ulaşılsın durum düzeltilsin...
-
-
Gazeteye ilan verilecekmis ve 15 temmuz gününü belirlemissiniz. Daha önce gazeteye ilan verildiği için bana danışmak üzere gerek Facebook gerekse buradan ulaşan arkadaşlar oldu. Arkadaşlar öncelikle gazete ilanının günü önemli değil. 15 temmuz çok yoğun olur elbette ama o gün gazetede yer almakta bir başarı. Fakat gazeteye ilan verdik, tamam oldu bitti diye düşünmeyin. Asıl bundan sonra çok görev düşüyor üzerinize. Öncelikle Twitter'da gazeteye ilan çıktığı gün dahil olmak üzere 2-3 defa gündemde yer alarak seslenmeniz gerekiyor. Üslubu düzgün twitler atarak yetkilileri etkileyerek gazete küpürünü paylaşmanız gerekiyor.
Haber sitelerini etiketleyerek kendinizden de bahsetmeniz gerekiyor.
O yüzden bana sorulan sorulara topluca burada yanıt veriyorum.
Öncelikle herkes elini taşın altına biraz daha koysun ve toplanan meblağı olabildiğince arttırıp Twitter için de para toplayın ve Twitter da seslenilecegi zaman birlik olun.
Başarılar dilerim. Umarım ilan gelir ve emek veren herkes atanır.
Hayırlı forumlar. -
@poncik size istinaden demedim
-
Çok şükür o halde metnimizi ayarlayalm şöyle kısa ve öz belli seylerden bahsedelim. Guy mhuy ilanları ve bir takvim yılına bağlanması sürecin ana çizgilerinden olabilir benim önerm. Ortak bir sekilde güzel bir metin işimizi görebilir ️
-
Evet arkadaşlar son aşama kaldı ilan geldikten sonra en az 2 gün tt olmak . Sanırım Kalan 500 tl ye 1 kere TT olabiliyoruz daha uygunuda varmış ama gündemden hemen düşüyormuş. O yüzden yeniden ayni iban ise öğrenip yazacağım 5-10 tl herkes gönderse Salı gunude TT etkinliği yaparız belki Çarşamba bile yapabiliriz. Son raddeye geldik arkadaşlar ALLAH yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın
-
@Adam-Keeynes hocam seve seve katılabilirim ama çok bireysel olur ama yinede katılırım tabiki
-
Çok şükür inşallah güzel olur
-
Arkadaşlar suan icin 1 tane tag alacak kadar Mebla var biliyoruz herkes yoruldu son parasını verdi o yüzden durumu müsait olanlar 5-10 tl yardım edersek 2. Tagida satın alabiliriz 500 tl gibi bir açığımız var
Gönderecek arkadaşlar internet bankacılığını kullansın lütfen
TR 230006400000193030439253
GÖKÇEN DÜZGÜN
İŞ BANKASI -
Arkadaşlar bugün kurum içi tayinler belli oldu. Akşam saat 22.30’da insan kaynakları çalışıyordu. En azından kurumda hareketlilik var inşallah bize de güzel haberler gelir.
-
Yok mu bi haber