2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yani anlamıyorum gercekten pek cok guy arkadaşımla konustum farklı farklı ıllerden hepsinde ortak cumle su cok personel ıhtıyacımız var burda servıste bır kısının gorevını uc kısı yapıyor bazıları baska servıslere bakmak zorunda dosyalar bırıktı neden alım yapılmıyor hala bu kadar personel ıhtıyacı varken yok gıbı gorunuyor vallahı yazık bıze ya
-
@Muhalba gayet düzgün bi ilan nesinden rahatsız oldular ? Daha önce sorun olmamıştı şimdi neden oldu? Başka gazetelerle mi görüşsek ?
-
İlkler hep bu sene oluyor malesef.Sabah gazetesi daha önce üç kere ilana onay verdi bu sene vermedi.Bu sebeple başka gazete bulmamız gerek.
-
Daha merkez medyadan gazetelerde görüşmeliyiz.
-
@sinan-taylan Sabah gazetesi geçen yıl aynı ilanı nasıl verdi peki ?
-
@sinan-taylan daha fazla yani.
-
@Baelish geçen yıl ile bu yıl aynı değil. O yıl seçim vardı.
-
Ne diyim ki... İnşallah bu bir işarettir de işsiz insanların cebinden zor bela bir küçücük ilan için çıkan para bu gazetelere yâr olmadan ilanımız gelir. O para da eğer ortak karar alınırsa bağışlayan herkesin hayrına bir hayır kurumuna bağışlanır. Allahım kimseyi hiçbir şeye muhtaç etmesin. Şu dönemde bunu çok iyi anladım.
-
Bir sürü gazete var ya ilandan vazgeçemeyiz şu an
-
@mbguy Kardeşim inşallah bu ay ilan gelir ve para da bir hayır kurumuna bağışlanır.
-
Ben Hürriyet ile görüştüm yönetim onay vermez ama ben yine de sorduğunuz için fiyatını söyleyeyim dedi. 10*10 çapında 4500 +kdv ama ses getirir mi bilmem onay da vermezler dedi üstüne basa basa.
-
Bilmediğimden soruyorm amaç ne ? Neden vermek istemiyorlar
-
@ücüncütekil Bu tarz ilanlar yönetimden onay almaz geçmez dedi.Bilemiyorum.
-
Bilmişlik yapmak istemem de hardcopy gazete alan insan sayısı oldukça az, ensonhaber tarzı magazinsel haber yaptığı için okunma oranı fazla olan, hafiften de hükümet muhalifi yerlere mi verilse acaba?
-
@bsrkcozdmr Peki önceden geçtiğinden haberi yok muymuş beyefendinin ? Ülkede neresi olursa olsun işleyiş mantıklı değil. Mantıklı gelen tek bir tarafı yok
-
@bsrkcozdmr Yine de gazetede tanıdığı olan varsa burdan söyleyelim şansını denesin belki olur.Ya da başka gazete.
-
@Baelish Daha önce ilanlar Sabah gazetesinden verildi hocam.İlk kez bu yıl red yedik.Hürriyet zaten baştan kestirip attı.
-
İlk kez bütün olumsuzlukları tek seferde yaşayan kpss grubu olduk 2 senedir kabul edilen ilan metni bu sene niye kabul edilmez?ben artık anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum..
-
Toptan kafayi yedircekler bunlar bize
-
Önceki sayfalarda illerde sayıların belli olduğu yazılmıştı. Bu bilgiye istinaden bu Cuma günü Kpss öncesi bu iş biter inşallah.