2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@jellinek Gider ayak bi güzellik yapıversin öyleyse, biz her şeyi unutmaya hazırız
-
Ağbal gitmesine kaç gün kala vermiş,giderayak karşı felan,karşılık bulmuyor artık bunlar, bu tarafta:)
-
@pepe35 ah keşke ne çok isterdim
-
Bu saatten sonra 5000 kişilik ilan da gelse, kurum içi sınav kararlarını her daim hatırlayacağız.
-
Şuan Habertürk'e Ebru Hanım'a yardırın, tweet @EbruBaki işsizlik konuşuluyor haydi!!
(Bir süredir tweet atmayan bazı nickler: yğa eskisi gibi dikkat çekmiyorum, oysa benim dikkat çekmem lazım faydadan ziyade)
-
Murat Hoca'nın twitter hesabı biri arayıp derdimizi anlatsın demiş. Ben arayabilirim, E.S. kim ise buradan benimle iletişime geçebilir.
-
@adamslani06 siz twitterdan özel olarak mesaj atabilir misiniz mücadele platformu hesabına
-
@aybala DM'si kapalı Hocam. Başka da yönmet bilmiyorum?
-
@adamslani06 ben aracı olayım siz numaranızı yazın bana özelden
-
@adamslani06
*yöntem. -
Kuzuların sessizliğini de geçtik ya duyum kırıntısı ne biliyim minik bir hareketlilik hiçbir şey yok
-
@poncik şu an herkes kpss sınavına odaklandı Hocam sınav geçince twitere etkinliliğine katılım artar bir karşılık buluruz inşşGeçen seneki ilan bile 1 haftada şekillenip verildi..KPSS sonuçları açıklanana kadar umut var..
-
Cumhurbaşkanımızın önünde 4500 e yakın imzalanacak evrak var diyolla. Bu Doğruysa eğer bizim ilan da o evrakların biridir belki kim bilir?
Hepimiz Şu yolda helak olmadan atanırız umarım. -
Saat 13:50'den bu yana, Aydınlık Gazetesi muhabirlerinden Ercan Küçük ile, hepimiz adına, sorunlarımızı iletmek için görüşme sağlamaktaydım. Görüşmede (özetle):
•Doğrudan talep ettiğimiz ilanlar ve sayıları,
•Kurum içi geçiş skandalı (detaylarıyla),
•Başka fakültelerden mezun olup, bizim girdiğimiz sınavlara girenler,
•Kamuda istihdam edilmemiz halinde doğrudan sağlayacağımız katkılar,
•Kitlesel gücümüz, etki alanımız,
•Uzun süredir bekleyen SGK mülakat mağdurları.başlıkları halinde meramımızı iletmeye çalıştım...
İsmim yazılmayacak, elbette çekiniyor(d)um ama eğer önemliyse, yazılsa da problem olmayacağını kendilerine ilettim.
HAKLI olarak bu çekinceyle, bu işe girişmeyenleri gerçekten anlarım ama burada bir arkadaş vardı, devamlı bir şey yapılmıyor diye milleti azarlayan, laf sokan vb. o arkadaş gibi yumurta kapıya dayandığında suspus olanların da çok temiz niyetli olduklarını düşünmüyorum. Sanki, yarın birgün atandıklarında bu tarz bir girişime "ne boş işler yığa bunlar" diyecek kadar da tuhaf geliyorlar bana...
Millete izahat vermeye çalışma işi de bırakalım da adminlerin işi olsun, siz önünüzdeki işe bakın.
Üniversitede bir sabah bir öğrenci bayılmıştı, hem de açlıktan... Sabahları poğaça dahi alamayanlar için ücretsiz çorba servisi başlamıştı, oysa poğaça 1 liraydı, olmayınca olmuyor demek ki.
Hakkımızda hayırlısı olsun... -
@adamslani06 çok teşekkür ederiz hocam
-
@adamslani06 emeğinize sağlık
-
@adamslani06 teşekkür ederiz kardeşim. twitter'da GÜNCEL gündem #hashtagleri paylaşılsa toplu katılım olsa olmaz mı? twitter onlarca iibf hashtag'i var, hepsi parça parça. Birlik sağlanamıyor doğal olarak. adminlere nacizane önerimdir.
-
BUgün 19.30 da etkinlik yok muydu?
-
başladı HalukAbiden UcBinGUY
-
@rybzinski Haluk abiden 3000 guy mu? Fantezi boyutuna geçtik sanırım :))