2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Sherlock-Holmes ikbal ve istikbal düzleminde kurumiçi vb zihniyetlerin devlet organizasyonundan acilen tasfiyesi şarttır. Daha teze yaşadığımız olay, surdadir. Örnektir, ibretliktir.
@paretowilfredo üstad 1 sene önce sayı bile vererek söyledi. Sene boyu yaşananlar ortadadır. Senin gibi kardeşlerimizin samimi bir şekilde aldığı duyumu burada paylaşması önemli olan, iki insanı bile mental olarak toparladiysan, ne mutlu
İnşallah gelir. Bir nebze umut olur bizlere... -
Evet ilanla ilgili tüm detaylar ve illere ayrılan kontenjanların dağılımı masada hazır. Şu an sadece bir kibrite ihtiyaç var alev alması için...
-
@cons3693 dostumuzun dpb de ki ilanın guy olduğunu söylemesi de büyük bir olaydı. Sağ olsun
-
@cons3693 hocam tahminde mi bulundunuz yoksa gerçekten somut olarak hazır mı?
-
@cons3693 yemin ediyorum okuyunca kalbim çarptı. Bu sefer oluyor galiba 🥺🥺 İlan gelirse oturup çocuk gibi ağlarım galiba.
-
Galiba oluyo bu sefer
-
Bu sene bereketsız bı sene oldu kpss a grubu için gelen uc bes ılan da çok yuksek kapadı umarım bu ılan gelır ve ılan yuzu görmeyen ve mulakattan elenıp bekleyen pek cok arkadaşımıza umut olur
-
Hadi inşallah. Az kaldı az geliyor bu sefer.
-
@strtmn kurumici bizlerin kanayan yarası olmuştur ama malesef ki tüm İİBFliler olarak bu duruma tepkimizi gür bir sesle dile getiremedik.
Manipülasyon yaratacaklar hariç ne bilgi aldıysam ne duyduysam dostlarla paylaştım çünkü zorlu geçen bu süreci hep birlikte yaşıyoruz bu nedenle benim bildiğimi sizlerinde bilmenizi ve bir nebzede olsa sizlere olumlu yönde katkı sağlamak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönüllerimizden geçeni tez zamanda nasip etsin inşallah -
@cons3693 atma bu oku zehirli bu ok
-
İnşallah bu ilan geldiği zaman yine guy ve dguya atanan başvurmaz
-
@grundig ++++1
-
Gazete ilanında alım planının önceden açıklanması ve kurum sınavlarında il seçimine bi çözüm bulunmasına ağırlık vermemiz faydalı olur diye düşünüyorum.
-
@guycuu Her şey hazır gençler duyduğum, inşallah KPSS öncesi gerçekleşir. Bitiriş için @merasim34 Eros'un okuna ihtiyaç var
-
@cons3693 reis kaç kişik düşünülüyor
-
@grundig, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İnşallah bu ilan geldiği zaman yine guy ve dguya atanan başvurmaz
Bu olaya bir çözüm bulmaları lazım, ilanlara özel madde eklenmeli önlem alınmalı. Son ilanda zaten gördük insanların hiç bir şekilde acıması maalesef yok .
-
@cons3693 hocam kaç kişi ️
-
@Semihylc kesinlikle katılıyorum. Dershaneye giderken asistan bi hocamız vardı antep için sınava gitcekti ama gitmemişti çok kızmıştık o zaman gitmeyeceksen başvurma senin yerine fazladan 1 kişi gider ama yok herkes kendini düşünüyo
-
Allah’ım illeri ölümüne merak ediyorum
-
14bin le sevineyim mi söyleyin