2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@pareto_wilfredo müsadenle
-
@strtmn hadi inşallah hocam. Özellikle bugün ki etkinlikten sonra adımların daha güçlü atılmasını umuyorum
-
@takkurt inşallah hocam...
-
Yeni sayfa yeni umutlar olsun, bu bekleyişimizin sonu hayır olsun hepimize arkadaşlar..
-
Hah bende burayı bekliyordum şurada bi yerimi alayım da inşallah atanırsam bu giriye bakar vay be derim
-
Merhaba arkadaşlar sayfa için tesekkürler. eğer Ankarada iseniz etkinliğe katılım sağlamak faydamıza olur bugun önemli bir gun bizler için
-
2018 puanlılar olarak yerimizi alalım
-
Sıralamaları puanları geçmiş yıl kıyaslarını da yapalım biraz
-
Ah bi 3000 bin gelse çoktan anlayışımız bu fazlasını görmedik çünkü bugüne kadar ama etkinliklerde hep fazla yazalım
-
Umarım şu mülakat süreci hızlı ilerler ve ilan çabucak gelir . yerimizi alalım da biz
-
Geçen sene 18binlere kadar geriledi sıralama bu yılda 14binleri görür mü ? çok mu hayalde kalır acaba ? Okulla birlikte bu kadar oldu bu yıl
2019 kpss için çalışıyorm lakin başvuruda şansımı denerim .. olmaz büyük ihtimal ama her daim destek için yanınızdayız kardeşlerim
-
Allah kimseyi sabır ve belirsizlikle sınamasın. Umarım bu son olur ve bir daha bu kadar yıpratıcı bekleyiş olmaz. Bundan sonra herşey su gibi akar da hakeden herkes kazanır ve kurtulur inşallah. Cuma günü güzel dileklerimizi de iletelim
-
@ücüncütekil kpss odaklı çalısın ilan gelirse denersiniz şansınızı önemli olan 2019 kpss sine odaklı çalışmanız o her türlü sizi kazançlı çıkarır
-
@ücüncütekil hocam tercih hatası insanı bitiriyor ben 9000 sıralamayla sınava giremedim 2018 alımında , il tercihinden dolayı yani tamamen şans siz puanınızı yükseltmeye bakın o zaman tercihinizi de gönül rahatlığıyla strese girmeden yaparsınız
-
Teşekkür ederim hepinize... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
-
Erzurumlu genç aşık olur , kıza açılır ve reddedilir .
Defalarca . Neyse takibe başlar gece- gündüz . Arkadaşları : istemiyo, niye zorluyon der .
Sevirem oğlum takipdemi etmiyek. :))
Guy bizi sevmiyo anlayın artık ve başka adayları deneyin :))
Şahsen adıma tek dileyim guyu beklicek kadar çaresiz kalmamak. -
@karar şunun şurasında Temmuz kpss ye ne kaldı kardeşim ondan sonra sadece burayı beklemeyız
-
@karar Bizi seven bir yer var mı ben hiç görmedim
-
@karar Dante ustası Virgilius'a sorar cehennemi gezerken,
Peki bu en zifiri karanlıkta olanların suçu nedir?
Virgilius usta der ki;
Onlar ki güneşin en güzel doğduğu günlerde bile karamsar olanlardır. -
Bu arada bugün ki Etkinlik işe yarar mı dersiniz ? Sesimizi duyan kimse yok resmen