2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn
İlk başta bana da tuhaf geldi ama güzel bi hamle yapılmış bence bakanları etiketliyoruz da ne oluyor. Artık herkese ulaşabilen ünlü insanlardan korkuyor gibi iktidar ,sağlıkçılarda öğretmenlerde bu yolu denemiş , olaya el atarsa işe yarayabilir.
-
@rybzinski yok dostum, negatif bir eleştiri getirmedim. Yani, kimler kimler yazıldı tag'a, netice alınamadı. Bu tarz şeyleri mecbur deneyeceğiz. Umarım bir şeyler olur.
-
@strtmn olay ne zaman fantezı boyutunda degıldı kı bu belırsız surece yıllarımızı vermek sence de koca bır fantezı degıl mı
-
@monopolcü son yıllarda vaziyet çok üzücü gerçekten. Üstüne birde kurumiçi.. fazla bir seçenek bırakmadılar sanırım.
-
Bugün en buruk geçirdiğim günlerden biriydi. Hepimiz emek verdik bende ayni şekilde 2018 kpss'den alandan 85 puan aldım ancak bugün üzülerek gidip mübaşirlik ve katiplik sırasında o uzunca kuyrukta bekleyip başvuruda bulundum.(mübaşirlik ve katipliği kesinlikle küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın her işe ve bireye saygım sonsuzdur!) 2019 sınav sonuçları açıklanmadan nolur yüreğimize bir su serpin artık.
-
-
Gib 19 Ekim 2019 da gelir uzmanlığı yeterlilik sınavı yapılacak diye duyuru yapmış arkadaşlar. İlan için bir gelişme olabilir mi?
-
@Okahraman07...
-
-
Haluk Levent atılan twitlere karşılık verdi️İlgileneceğine dair söz verdi hadi bakalım hayırlısı
-
@cons3693 napcaz?
-
Haluk abiyle Murat hoca iletişime geçti gerekli açıklama yapılır ama yinede bu hafta HER GÜN saat 19.30 da gundemde olacağız bir açıklama beklemenize gerek yok dostlar hergun gundemde olacağız
-
Haluk Levent Hazine ve Maliye Bakanlığından bizim için görüşme talep edicekmiş
-
@gmzankr066 keşke daha önce düşünülmüş olsaydı. Ya da düşünüldüğünde yapılsaydı
-
Ne guymuş vay be
-
Allah aşkına KPSS için çalışan var mı bu hafta? Bir bende mi heves yok acaba?
-
Yok hocam yok çalışılmıyor ve bu durumumuz sadece 2019 kpsslilere yaradı, hem rakip elemiş gibi oldular hem de ilanının onlara da vuracağı düşüncesiyle iyi çalışıyorlar bence. Olan bize oldu
-
Heves yok ama mecburiyet var. 3-5 soru daha yapabilsek kar diye düşünerek
-
Geliridaresinden ucbinguy tag bu arkadaşlar haydi twitere
-
@paretowilfredo hocam okadar etkinlik yapiyoruz ediyoruz neden duymuyolar, neden bi açıklama fln yapılmıyor ne olacak böyle?