2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@smyy-drms, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo ne olacak böyle?
-
https ://www.aydinlik.com.tr/450-bin-iktisadi-ve-idari-birimler-fakultesi-mezunu-atanamiyoruz-emek-temmuz-2019-1
Umarım işe yarar. Yeni Devlet paradigmasında 3 ayak var sanırsam: Ak Parti Muhafazakarları, MHP Ülkücüleri ve Perinçek'çi Ulusalcı cephe. Bakarsınız bizim durumumuzu 3. cephe içselleştirip üzerine giderler.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@adamslani06
Sanırım gazeteci 4001 meselesini yanlış anlamış inceleyin değerli arkadaşlar. -
Namusuz evladıyım atama falan dinlemem.La yeter ya kurumiçi ile ne oynuyosun.
Emekli et hepsini gitsin bitsin
Ankara beni bulsun. Yarın öbür gün ilan gelmediğinde canını yakarım. -
-
Kimseden ses yok artık başlık da sessizleşti
-
Ümidi kesti herkes haklı olarak galıba bu gidişle bir başlıktan daha hüzünle ayrılmış olucam
-
Şu an elimden gelen tek şey dua etmek ve sabır dilemek
-
Sanırım İİBF mezunları biraz da ironi yapalım demiş. Tag e istinaden
-
DemetAkalından UcbinGUY Bugün ki tag bu arkadaşlar haydi duyuralım sesimizi
-
Sanatçılar ise yarar mı sizce demet akalın kime gidip dicek alım olsun diye valla garibime gitti
-
Peki Demet Akalın guy un ne olduğunu biliyor mu acaba????
Bir Haluk Levent değil.
Oldu olacak alişan falan da yazalım. Hey Allahım! -
Hocam maksat kendimizden bahsettirmek bunca zamandır etkinlik yapıp siyasileri etiketliyoruz hiç bir olumlu sonuç aldık mı?hayır..belki bu ses getirir belli mi olur
-
Şahsi kanaatim baski kurulmasi gereken kesimin esasen a grubu buyuk dershane patronlari hocalari ve her yil ayni baskiyi yeni basi diye sunan populer hocalar olmali diye dusunuyorum. Bahsettigim bu kesimlerin ankarada siyasilerden randevu alip yuz yuze sorunlarimizi birinci agizdan anlatmalari gerekiyor. Hicbir parti gozetmeksizin meclis kursusunde milletvekillerinin bizim sorunlarimizdan bahsetmesi mutlaka gerekli merciilerin dikkatini cekecektir. 5 bin tl ye yakin toplanan para maalesef amacina ulasamadi. İibf yoksa, dershane, kitap, hoca, piyasasida yok. Artik bunu anlamalari gerekiyor.
-
@LioN şahane fikir. Üzerimizden para kazanması değil. Alınan tagler belirli değilse direkt dershaneler üzerine oynanabilir. Murat, pegem, monopol, başkent kariyer vs vs etiketlenebilir. Aslında bu dershaneler instagramda aktifler. Paylaşım altlarını işgal de edebiliriz ama engel yeriz kuvvetle muhtemel
-
Demet Akalın'dan da cevap geldi, en azından bu etkinlikler ses getiriyor siyasilere sesleniş için harcanan paralardan daha mantıklı kesinlikle
-
Demet Akalın nedir ya yapmayın etmeyin bari anket yapın illa ünlü koyacaksanız bari özgür demirtaşı etıketleyın mahfi egılmezı etıketleyın yüzlerce kısı anasayfada Demet Akalın 3 bın Guy yazıp durdu utandım resmen Haluk Levent tamam akıllıca adam herkese yardım edıyo öğretmene sağlıkcıya da ettı ama bugun Demet Akalın demek büyük bır cıddıyetsızlık büyük kayıp! Ne yaptı o rt yapıp begenı atsa ne olur bırakın ya rezil olduk resmen
-
@monopolcü altına imzamı atarım
-
Sözkonusu ünlünün, RT'lediği tweette bir nüans var.
"Her yolu deniyoruz." Burası, aczi şerh ediyor.
Çaresizlik, yaptırır kardeşim. Demek istiyorum.
(Evet çok sacmaydi ama farkındalık için değerdi) -
Haluk Levent içinde bu ne yeeeaaaa devlet adamları bitti sanatçılara mi kaldık diyip o gün twit atmayıp giden ve twit atsada eleştire elestire atan onlarca kişi vardı gün sonunda gördük Murat hocayla beraber maliye bakanlığına gidicekler yanı taglara bu kadar gereksiz neden takılıyorsunuz anlamıyorum bu kadar kafaya takılcak olaylar değil siz alan derslerinize çalışırken kimse üstlenmedi diye birkaç arkadaş zamanından feragat edip üstlendi biraz saygı arkadaslar eli klavye tutan yaziyoda yazıyo boşverin yanı bu kadar takılcak seyler değil bunlar