2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar bravo bunda bile birbirinize düşmüşsünüz. Daha önce cumhurbaşkanı bakanlar falan tag seçildi de ne oldu biri çıkıp bi şey mi dedi yani. Ne olmuş yani ünlüler seçilmiş haluk levent gitti saglikcilarin mülakatı kaldırdı be adam yani bak bize de konuşacağım demiş ne guzel biri çıkıp bakana bizzat iletecek ne kadar güzel bi şey. Sonra neymiş demet akalın mis guy bilmezmiş falan arkadaşlar kusura bakmayın da iibf okuyana gidip sorun onlarda bilmez sadece biz hazırlananlar biliyor yani. 1 yıl bekledik yaa 1 yıl ondan ilan gelene kadar yapılan herşey mubahtir yok akıl yok bi şey aramaya gerek yok herşey denenecek arkadaşlar. 18 tag var yani bi kısmını ünlüler olsa ne olur büyük kısmı da cumhurbaşkanı bakan falan olur ne olmuş yani. 1 yıl oldu elim kolum bağlı oturmaktan bin kat iyidir bence. Lütfen birlik olalım yaa herşeyi elestirmeyin iyi ve ya kötü hiç değilse bi şeyler deniyoruz.
-
@supernatural Hocam lafı bana atmışsınız cevap hakkım doğdu bir insan bilmeyebilir eyvallah ama nedir ne değildir bi araştırır. Herkesin elinin altında Google var. Haluk levent bunu yapacak bir adam mesela. Açar Google a yazar bu nedir ne değildir diye. Fikri olur bilgi edinir. Duyulduğu üzere de harekete geçmiş mesela.
Allah aşkına Demet Akalın’ın ya da onun gibi olan bambaşka birinin böyle bir şey yapacağına inanmak mümkün mü? Kadın daha doğru düzgün yazamıyor hepimiz biliyoruz, herkes ti’ye Alıyor. Bütün bunların üzerine tutup guy neymiş diye mi aratacak ? Ben bunu kastetmek istedim.
Bir arkadaşımız dershaneler etiket yapılsın dedi ki bence o böyle “fenomen” ünlülere yazmaktan daha iyi bir hareket. -
@monopolcü en azından rt yaptı, şimdiye kadar etiketlenenler ne yaptı söyler misin?
Bazılarına iyilik yaramaz tamam da arada bizler de kaynıyoruz -
@Delimisali hocam “bazılarına” derken sizinle aynı fikri düşünmeyen insanlara mı iyilik yaramaz? Bunu mu demek istediniz?? Açık değil de yazdığınız o yüzden soruyorum.
-
Beni mi buldu sansin boylesi.
Yemin bozuyorum her pazartesi.
Atanamamak yuzunden kirdim herkesi.
Hayatin akisina uyamiyorum.
Ögretmenler hep ataniyor İibf'liler hep uzuluyor.
Atanmaya inancim azaliyor.
Git gide hevesim kaciyor.
Kimler kimler ataniyor ben niye atanamiyorum.
Yazgimla kanli bicakli.
Kalbim hep alacakli.
Hayalim uc kelime o da soyle.
Muy'lu Guy'lu Duy'lu... -
@LioN yaa bütün gergin ortam bitti gitti şimdi
-
@mbguy Düşünce olarak değil genel söyledim hocam, sonuçta herkes bi şeyler yapmaya çalışıyor ama kimisi yardım ediyor kimisi baltalıyor. İyi veya kötü deniyoruz sonuç olarak her şeye eleştiri yapmak yersiz ve zamansız sadece
-
@mbguy o da yapılsın hocam dershaneler iyi fikir. Herşey yapılsın hocam ne varsa yani çünkü 1 yıl oldu yaa yazık günah bize yani. Hangisi olursa olsun bi şeyler hocam
-
@Delimisali vofff sırf lastık gıbı uzatmak ıcın laf dokundura dokundura konusuyor ya bazıları bıtıyorum sankı kendılerı duyarlı elestırı yapan duyarsız hayır kardesım bak yzdım yukarda sen anlayana kadar tekrar yazıcam amaç baltalamak drgıl fıkır beyan etmek demısım kı yazımda madem ünlü etıketlıceksenız ankete açın veya konuyla daha ılgılı olan twıtterda aktıf olan Özgür demırtası etıketleyın kendısını tanımayan yok zaten ayrıca onun da takıpcısı var ılla ses duyurmaksa o mu bakanla etkılesıme gecebılır dünkü kısı mı ya da Ozan bıngol kendısı vergı uzmanı durumumuzu en ıyı bılenlerden neyse daha fazla kendımı yormıcam ne yapmak ısıtıyorsanız yapın
-
@monopolcü haklısın.
-
Gecti Bor'un pazar sür eşsegi Niğde'ye. Gencler bosa yormayin kendinizi. Keske Mayis ayi sonunda da bu baslik boyle dolu dolu olsaydi. Tag onermek isteyenleri twitter da @muratguzelli hesabina alalim. Tek derdiniz tag olsun ya. Bu bayat tartismalar bizleri bir adim oteye tasimaz. Son olarak; 1-2 tag ile alim gelmeyecegi gibi 1-2 tag ile hemen alim olacak anlamina da gelmez.
-
Arkadaşlar 1500 kişilik bir alım planlandığına dair kuvvetli bir duyum olduğu bilgisini aldım,2019 KPSS açıklanmadan ilana çıkma durumu olabilirmiş. Lütfen birbirimizi yemek yerine elimizden ne geliyorsa yapalım
-
@Fth-00 kimden duydunuz hocam
-
Bir arkadaşımın tanıdığı bir üstad var onun aracılığıyla hocam
-
@Jakuppp bir arkadaşımın tanıdığı bir üstad var onun aracılığıyla hocam
-
@Fth-00 oysa seni sevmem toplumu meşru kilar!
Cidden mi -
@strtmn direkt bana gelen bilgiyi paylaştım hocam,söylenildiği gibi bir planlama mevcut belli ki
-
Ya burada bi arkadaş vardı ne zaman özel sektörde işe girse devlet ilanları geliyormuş o da istifa edip ders çalışıyormuş diye hatırlıyorum bu yazdığıma denk gelirsen Hocam etme bi işe gir de ilanlar gelsin sende tekrar istifa et
-
@Fth-00 hadi inşallah bu sefer umutlanip yine kalmayız inşallah
-
Ben olması gerekenleri yazıyorum sadece üzerime gelen hakaret eden çok oldu ama hiçbirine karşılık vermedim. Bir daha para toplarlarsa göndermeyiz olur biter değil mi?
İktisat soru Tahminlerim: kuznets ters u eğrisi, Gibson paradoksu, gresham yasası