2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2019 kpss sonucları öncesi gelsin diye çok uğraştık. Fakat gelmeyeceği artık gün gibi belli . Bu saatten sonra uğraşmam bile. Zamansa zaman emekse emek hepsini kaybettik, 2 yıldan fazla süredir bu süreç içerisindeyiz. Bizler emeklerimizin karşiğilini gram alamazsan kurum içinden kimi eklesek de sınava girsin derdine girmiş sendikalar. Sanırım A kadronun üzerine toprak atacağız yakında.
-
Arkadaşlar resmi gazetede hazine birimleriyle alakalı kararname yayınlandı. İlan için beklenen yapılanma bu muydu?
-
Arkadaşlar hazine ve maliye bakanlığına 50 Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı Kadrosu İhdas Edildi.diye bir haber gördüm yavaş yavaş başladı mı dersiniz alımlar
-
@gozde41 onu bende gördüm ama teftis baskanligi acildi yeni. Acaba oraya gönderilecekler için mi ihdas edilen kadro ?
-
Bende şimdi gördüm. Onunda yarısı kurum içinden alınacakmış yarısı için ilana çıkılacakmış. En azından ben öyle okudum.
-
Bu konuyla ilgili grup açmışlar ancak ben maliyede enazından bir hareketlenme olduğu düşüncesindeyim.
-
Çocuk bu ara büyüdü üstad, anlamalara açık...
Ne olacak böyle? @paretowilfredo -
Başlık resmen kurumuş buraya bi hayırlı cumalar yazılımda yeşillensin bari
-
2018 liler olarak hakkımız yendi büyük yendi hemde. Herkeste onun üzgünlüğü var. İnşallah tatmin edici sayıda bir(3000 mesela) ilan Ağustos Eylül de gelirde daha fazla zaman kaybetmeyiz.
-
@Müşrif seni beni düşünmez bu kansızlar
-
Arkadaşım Din kültürü öğretmeni 2. 20 bin kişilik alımda bugün atandı. Meb İlk 20 bin kişilik atamasını 6 ay , 2. atamasını 12 ayda tamamladı. Aynı dönemde girdik sınava ilk seferinde kazandı bense 3. dönemin ve sınav yüzü göremedim durumumuz çok açık beterin beteri durumundayız. Ne desek boş gerçi napıcaz biz böyle.
-
@Semihylc Birlik olucaz kardeşim hep söyledim yine söylüyorum.Bizim verdiğimiz emek gözardi edilcek bir emek değil.İlan gelmiyor diye bırakıyor muyuz ? Hayır sınavlar yine dolu dolu.Sıra hakkımızı aramaya geldiğinde 3 5 kişiyiz. Ankara'da olanlar toplanalım bir metin hazirlayalim mecliste vekillerle görüşme talep edelim. Çok mu zor hayır değil. Önceki senelerde yapılmış yine yapalım.
-
@Müşrif ankarada olsam kesinlikle destek verirdim.
-
@Müşrif mesele zaten birlik olmak da fakat bunu bir türlü başaramıyoruz.Kendi içimizde dahi sorunlarımız var . Milletvekillerine,sanatçılara ulaşan arkadaşlarımız oldu sonuç sıfır.Bilmiyorum benim birlik konusunda pek ümidim yok açıkcası. Gerçekten çöpe giden 2 senemiz var , bu saatten sonra saldım zaten ilan gelirse gelir gelmezse de bekleriz zaten alıştık.
-
-
Akıl sağlığımın daha ne kadar bozulmadan duracağını çok merak ediyorum ! Allah aşkına 2018 puani olan bir insan neden kullanamaz ben neden 2019 puanının açıklanmasını bekliyorum Maliye de yapılanma var denilip duruyor tüm bakanlıklarda yapılanma bitti de Maliyenin ki neden hâlâ devam ediyor ? zaten ilk senesinde atanabilmiş iibfli mucizesine sahip degilseniz en az 2- 3 sene olmustur mezun olalı, bizim için beklemek daha zor bir gün daha geçmiyor bu belirsizlikle.. Umarım Eylül ilan ayı olur umarım .
-
Millet yilda 40 bin kadro aliyor biz 3bin icin ugrasiyoruz gecen sene de ilan gelmedi bence en az 5bin olmali diye dusunuyorum ne 2018liler uzulsun ne de 2019lular
-
Geceleri bu başlığa bir şey yazıldığını görünce, açana kadar sizlerin de içi cız ediyor mu? Ben kısa süreli taşikardi oluyorum da.
-
2019 puanlari 29 agustosta aciklanacak bayramdan hemen sonra ilan gelme ihtimali olur mu ki ??orada kaliyor 2 hafta..artik 2019 sinavinin aciklanmasi beklenir herhalde.gecmis yillarda emsal var mi yani sinavdan hemen sonra ama sinav aciklanmadan ilan geldi mi tecrubeli arkadaslar??
-
@rabia89 Tecrübeli arkadaşlar da hükmünü kaybetti bende sürecte yeni değilim ama ilansız yıl gecmemişti her sene mutlaka guy alımı olurdu ama 2018 de olmadı bu saatten sonrada alım olmaz açıklanması beklenir Eylül-Ekim dönemini bekleyeceğiz gibi.