2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn tamam Hocam olsun diyorlarsa olsun problem yok onda yeterki kisa zmaanda gelsin Ilan Tek temennim bu ilkbaharda gelmesi felaket olur ayrica bu sayfanin sessizlememesi gerekli
-
6 yıllık kpss hayatımda böyle bir süreç görmedim malesef hayretler içindeyim ve hala bu kadar sabırlı kalabildiğme de şaşıyorum yapmur duası gibi yakında ilan duasına çıkıcaz toplu olarak ama biliyorumki herkes hep dua ediyor ilan gelsin diye inşallah bu hafta bir mucize olur
-
Hergün defalarca forma girip ilan haberi yada aklı selim bir duyum var mı diye bakmaktan ciddi manada yoruldum 2019 yılını kapsamayan bir ilanın gelebileceğine dair umudum tükendi,muhtemelen sınavın açıklanması bekleniyor ve bitmeyen yapılanmanın bitmesini Hepimiz ilan istiyoruz ama kaçımız ders çalışabiliyor en azından yakın zamanda kuvvetli bir duyum belki motive eder biriken kişiler kurum sınavının da çetin geçmesine sebep olucak gibi daha çok çalışmamız şart .. umarım sonbahar alım olur aksi halde işimiz çok zor ..
-
@Alex, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ilan istiyoruz a
Ben kpss açıklanmadan sağlam duyum alabilen olacağını sanmıyorum hocam. Artık köşeme çekildim ve kpssnin açıklanmasını bekliyorum.
-
@Baelish ne yazik ki haklısınız şuan hepimizin yaptığı o köşelere sindirildik resmen Ha ilan geldi ha gelecek derken Agustostan gün alıyoruz özel sektöre girip bekleyelim desek Eylül Ekim guy alım zamanları üstelik Mhuy da gelicek deniyor
Belirsizlik için de beklemek en mantiklisi olucak sanırım -
arkadaşlar, eylulde ilan gelse sinav bir ay sonra mi oluyor ? eger eylulde gelirse ilan tahmini en gec ne zmn işe başlar tum aşamaları gecen biri
-
@rabia89 seneye bu zamanlar dalga ya da şaka olarak algılamayın sakın. Ilan Eylül’de gelse Sınav Kasım’da olur Şubat -Mart mülakat Ağustos işe başlama
-
@rabia89 hocam genelde 45 gun gibi bir sure oluyor arada. En sonki alimda 60 gun civari bir sure olmustu hatta. Diger asamalar hakkinda bi fikrim yok
-
@monopolcü inanmiyorum yaaa 2 yldr hazirlandm simdi bir de 1 sene atama mi beklior bu insanlar pes yaaa yillarimiz gidiyor
-
Belki şu yapılanma olayı sonrasında alım süreci de hızlanır. O kadar süre mülakat işe başlama olayları beklenmez. Kim bilir?
-
@rabia89 Sen yenisin galiba...6 aydır istihdam uzman yardımcılığı 1.5 yıldır SGK uzman yardımcılığı 2 yıldır da iş teftiş mülakat sonuçlarını bekleyenler var. Yani bu yolda 2 yıl zaten ısınma süresi şansın varsa 2 yılla kurtulursun zira mülakattan elenirsen bir 2 yıllık süreç yeniden başlar. Sabrı öğrenmenin daha güzel bir yolu yoktur. Bir A grubu yolcusunun en büyük sınavıdır sabır sınavı.Tavsiyem başlama sürecini şimdiden düşünme malum yağmur yağsa fırtına kopsa bizim süreç uzadığı için ülkemizde orta kuşakta malum 4 mevsim bir arada çok fazla tarih düşünmeden beklemek en sağlıklısı.
-
@Müşrif ama il goc hemen baslatmisti sanki 2018 puaniyla yaaa kurumundan kurumuna fark ediyor mu acaba
-
@rabia89 Evet il göç un süreci 8 ayda tamamlandı ve bu beklemeye alışmış a grubu öğrencileri için göz yaşarıcı bir durumdu insanlar duygulandı ve zaten olması gerekeni bu duruma kalpler gönderdiler fln. Yapılan güzelliklere fazlasıyla karşılık veririz. İl göç kalbimizde
-
@Müşrif ozelde iş aramak lazım o zmnbu surecte bos bos bir sene daha nasil beklicez
-
@Müşrif güzel özetlemişsin ama fazla mı sert girmişsin konuya ürkütmemek lazım
-
@rabia89 kaç senedir bu sürecin içindesiniz?
-
@mbguy offff 2. senem eger bir yila atanirsam 3.olacak:(
-
@monopolcü Gerçekler acıdır hocam. Özellikle 2018 için eksiği var fazlası yok bir bilgilendirme ha dershanelere sorsan 70 le atanirsınız derler (yersen ). Doğru bilgi hayat kurtarır diyorum ve susuyorum.
-
@rabia89 dördüncü seneden selam ederim bu süreçte özel sektörde başvurmadığım yer kalmadı. Hepsinden öyle ya da böyle elendim. Kiminde torpilsizlikten -özelde de torpil var- kiminde KPSS yüzünden elendim. Kabul eden yerler de çalışanı insan harici herşey yerine koyan yerlerdi.
Sonuç olarak 4 yıldır atama bekleyip 4 yıldır da iş bulamıyorum.
Amacım içini karartmak değil, gözünün önünü açmak arkadaşım. Tünelin içini tam anlamıyla bil ki yönünü doğru belirleyebilesin. Dilerim benim -yahut benim gibi bekleyenler- gibi olmazsın da çabucak yönünü bulursun. -
@Müşrif bende ekleme yapayım. Ilk kez bir kpss den once her sene duzenlı gelen guy ılanı gelmedı. Bunları da söyleyelım ki, hemen herseyin olmadıgını anlasın ınsanlar. sonucta ılanın hemen gelecegı bellı degıl. Hatta cogu şey belirsiz