2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@cemalicoşan , @Müşrif başka kim gidebilir meclise??? Gönüllü 5_6 kişi aranıyor Ankarada olan ya da olabilecek olan??? Belirleyelim haftaya inşallah gidilip görüşülsün o zamana kadar da cumhurbaşkanlığı iletişim numarasına arayıp durumumuzu iletelim topluca mesela bugun bunun gunu olabilir 0312 525 5555 iibf olarak her türlü sıkıntımızı ilanların gelmemesini sürecin belirsizliğini takvime bağlanmasını istediğimizi belirtelim 100 kişi arasa eminm değerlendirilir ne dersiniz?sadece guy mhuy istiyoruz demeyelim lütfen genel sıkıntılardan da bahsedelim sonrasında gene ortada kalmayalım bu sıkıntılar yıllardır süregelen sıkıntılar. Bu arada meclis için gönüllüler aranıyor
-
@İibf arkadaslar ben Ankara disindayim, suan imkanim olsa yine de gelirdim sizlerle, bence de genel sikintilarimiz anlatilmali ozellikle sendika baskisi yuzunden kabul edilen kurumici haksizligi anlatilmali bir de ozellikle Fuat Oktay gibi durumdan haberdar olan ve sozu gececek birinin kapisini calmamiz lazim
-
@İibf Arkadaşlar gören herkes arasın bu numarayı maliye bakanlığı nin 15 aydır ilan vermemesi süreçlerin çok uzun olması ve sınav takvimleri deki belirsizlik kurum içi haksızlığı dile getirilsin.
-
@fridakahlo bende ankarada değilim işte gidecek gönüllü arkadaslar lazım umarm bulabiliriz
-
@Müşrif kesinlikle. Haydi bakalım akşama kadar kaç kişi olucaz
-
Arkadaşlar konu dışı ama tavsiyenizi almak istedim.
Maliye konu anlatımı için şimdiye kadar pareto üzerinden çalışıyordum. Kaynak eklemek istiyorum. Seçenekler 1)Üstadı Maliye 2) 4t maliye 3)Murat yayınları
Sizden ricam bu kaynakları kıyaslamanız
Hangisi daha faydalı olur?? -
@Atabey_ bende merak ediyorum.
-
1-1,5 ayda sigaraya gelen 2. zam İİBF nin 1 senedir beklediği ilan ise kayıp
-
Twetter da etkinlik var arkadaşlar
-
Ben Ankara da yaşıyorum. 85+ puanlara ve 75+ dil puanına sahip işsiz bir iibf mağduruyum. Gerekli görüşmeler ayarlanabildiği takdirde eşlik edebilirim.
-
@dalisalvador , @Müşrif , @cemalicoşan arkadaşlarımız ile 3 kişi olduk haydi gençlik geleceğimiz için bizden sonrakilerin de aynı sıkıntıyı yaşamaması için 3 kişiye daha ihtiyaç var .Bir de bir hocadan yardım alabilirsek yanımızda olursa iyi olur. Gönüllü arkadaşlar tamamlandığında inşallah gerekli görüşmeyi sağlamak adına çalışmalara araştırmalara başlarız inşallah.değil mi ki derdimiz bir kanayan yaramız sıkıntılarımızın çözümü adına şikayet değil icraat lazım malesef o da bizim çabamızla olacak gb duruyo yoksa zor be kardeşlerim.inşallah bu süreci yaşayan emek veren herkese Allah hayırlı iş kapıları açsın tez zamanda çünkü artık çok yıprandık ama Allah büyük.bir de bu şekilde deneyelim.bir grup arkadaş meclise gitse , haftada 3 gün sınavlar ya da yoğunluk olusmadan etkinlik yapılsa tt olmak ,mektup yazmak,aramak gb sadece guy vmy değil tüm iibf sıkıntılarını dile getirsek belki de su süreçte alabiliriz istediğimizi haydi gençlik ses verin ?
-
@Atabey_ 4T maliyeden çalıştım 34 soruluk (TVS - Vergi Hariç ) 3-4 tane görmediğim kitapta olmayan bilgi vardı çok memnun kaldım tavsiye ederim
-
@İibf (Ankara dışında olduğumdan katılamıyorum yoksa mutlaka gelirdim)Kesinlikle haklısınız. Bizler elimizden geleni yapmadan boş yere oturdukça elimizde hiçbir şey kalmadı. Daha tuttuğunu koparan insanlar olmamız lazım. Bir harekete 3 kişi aranmamalı aksine fazlalık insanlar olmalı. Eğer hepimiz emeğimizin karşılığını almak istiyorsak bir şeyler yapmalıyız. Aklınıza ne gelirse, herhangi bir şey. Yeter ki yapalım.
-
@Willsmithh teşekkürler hocam
-
Allahim bu kadar sessizlik hayra alamet mi
-
@hak-111111 anlamadim ki arkadas ...
-
@Willsmithh ustadi maliyeden uzak dur kardesim. 4t en iyilerinden
-
@ynsss4 Mustafa Karadeniz evlerden ırak
-
@mbguy bu yayın işi herkesin kendi fikri aynen hocam ben sadece memnun kaldığımı yazıyorum bu yıl için 4t çok yeterli geldi bana
-
@Willsmithh katiliyorum kardesim