2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo gerçekten çok üzücü bir durum,
Cidden çok üzülüyorum.
Emeklerimizin gittiği yere bak.
Bunu sağlayan Devletin ta kendisi.
Milletvekillerinin haberi yok.
Sesimizi kimse duymuyor.
Bu nasıl iştir üstad? -
@dibace yine bu gerizekalı demiş. Bana öyle bir hakaret etti ki paylaşamadım o kadar fenaydı. Onlar etkinlik yaparken ben de Tweet attım haketmediklerinden falan bahsettim hakaret etmeden bana begeni attı okumadan rt yapip begendigi icin tabi. Dalga geçtim küfür etti
-
@akncıı sen sabırlıymışsın bana gelse böyle Allahtan cevap yazmıyorum orada yoksa memurluğu bırakır.
-
@dibace küfürün de küfürü var ben böyle birşey görmedim zekalarina laf edince çok güçlerine gidiyor ama ben haklıydım beğenmeden önce bir oku ne yazmış diye ama okuma yazma bildikleri de meçhul tabi
-
Twitter da spam yedim galiba. Devam edemiyorum. Hesabı olan arkadaşlar lütfen twitter a
-
@Köşeminderi bu konudada deneyelim sorun değil hocam ama bir mesajla bile donmedi bize. Bosa zaman kaybı olur asuman hanim daha mantikli
-
Arkadaslar istanbul da eylem yapamaz miyiz. En azindan kalabalik olup dikkat cekebiliriz. Daha oncedw konusmalar olmustu ama denilenler yapildi mi bilgim yok. İstanbul da arkadaslar yazabilir mi
-
Kurumiçi meselesi çok önemli arkadaşlar . Maalesef güvenlik , hizmetli vs kadrolarda bulunan kişiler çok basit bir sınavla girip kurumdaki Gelir Uzmanı masalarına oturacak kimse alım sayısını etkilemez demesin öyle bir dünya yok . Ayrıca bu atama ile Yeterliliğe bile tabi olmayacaklar , sendika olarak arkaları güçlü o kadar vahim durumdaki 2 yıllık mezunlara gelmesi icin baskı yapılıyor hala . Ses duyurulması lazım sosyal medyada baskı oluşturulması , mümkünse milletvekilleri ziyaret edilmeli bizlere ses olacak birileri bulunmasi lazim yoksa durum hiç iç açıcı yerlere gitmiyor .
-
@guyadayadayı ayrıca yeni ilan icin kesinlikle talep fazla daireler yetersiz binlerce alıma ihtiyaç var , genç insanlara fazlasıyla ihtiyaç var aşırı yaşlı ve eksik durumda bu konuda kesinlikle ilan gelmeli 3000 den aşağı gelecek sayıda ilan kimseyi rahatlatmaz tamamen sus payı olur , en kısa zamanda ilan gelmesi icin dualarımız sizlerle elimizden geleni yapıyoruz mücadelenizden pes etmeyin , Sabır biraz daha sabır
-
@guyadayadayı Biz dişardayiz anladığım kadarıyla siz içerdesiniz. Halihazırda Guy olanlarda tepki gösterse daha etkili oluruz.
-
@guyadayadayı size hakaret eden bir kitle geliyor
-
arkadaşlar 2018 kpss girdik 2019 girdik ... ne yani simdi 2020 ye de mi hazirlanicaz .. bos yere mi alindi bu puanlar .ne eylem ne twitter etkinlikleri hicbir işe yaramiyor ,aylardir yapiliyor ortada bir sey yok.yetkililere ulasilamiyor..sesimiz duyulmuyor..herkes farkli bir sey soyluyor .duyum yok kpss hazirlanirken bile bu kdr stresli degildim gercekten beklemek cok zor, birisi bize bir şey soylesin artik , napicaz biz boyle ya 80 ustu puanlarla aylardir bekliyoruz , psikolojimiz altust oldu .
-
Üstad tweetter etkinlikleri de bu kadar hakikaten, ne yapacağız başka beklemekten başka? Şuan elden başka ne gelir, Allah aşkına sen söyle. @paretowilfredo kurumiçi sırtlan gibi böyle beklerken, bence hiç şansımız yok. İnsafa mi kaldik?
-
Yilmak yok arkadaslar, bikmadan usanmadan etkinliklere ara ara devam, morel bozmak yok, bu gun icinde katilim iyiydi katilan herkese tez zamanda atanmak nasip olur insh
-
arkadaşlar her akşam bunu adet edinsek ve saat 20.00da guy etkinliği yapsak nasıl olur sizce ?
-
@IS-LM her akşam yapınca katılım azalıyor,
yorgunluk oluyor ama belli periyotlarla yaparsak daha iyi olur. -
Twitter çok etkili gündemde olmak çok önemli. Bakın kaç saattir gündemde ne var ?
Tesadüf mü yani bu şimdi tabiki de değil. Daha nasıl anlatayım yani ama gündeme girip belli bir süre gündemde kalmadan kendi çapımızda birseyler karalarsak işe yaramaz. -
Dostlar memurlar Wp yi buraya bırakıyorum şu metni mesaj atıverin haber yapsınlar sgk yı yapmışlardı.
+90 532 540 0590
Merhabalar iyi gunler dileriz. Sgk mülakat sonuçlarını dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz.Sizlerden Maliye Bakanlığıyla ilgili haber yapmanizi bekliyoruz. 1 yildan fazladır Gelir Uzman Yardımcılığı 2 yıla yakın süredir Vergi Mufettis yardimciligi ve 4 sene yakın süredir Mali Hizmet Uzman yardımcılıgı sinavlari acılmadi. 2018 kpss puaniyla alim yapilmadi ve bizler 2019 sürecine girdik. Puanlarimiz var ama bekliyoruz. Bunu haber yapmanizi istirham ediyoruz.
-
Aslında biz de güçlüyüz. Yeterliliğe tabi gelir uzman yardımcıları ve yeni guy alımı bekleyen kişiler olarak çok kişiyiz. Sadece birlik olmalıyız. Şuan atanmış ve 3 yılı doldurmamış guy'lar bizlere daha çok destek verebilirler. Onlara da ulaşalım bir şekilde.
-
@Aslan-Reyiz Hocam çok iyi düşünmüşsünüz teşekkür ederiz. Bunu facedeki grupta da paylaşsak daha çok kişiye ulaşsa süper olur. Şu an face kullanmıyorum o yüzden paylaşamadım facede aktif olan arkadaşlar paylaşırsanız çok seviniriz.