2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
#GelirUzmanYardımcılığıSESVER tagıyla 20 de bulusalm gencler
-
#GelirUzmanYardımcılığıSESVER
Neden kimse söylemiyor bakmasam görmeyeceğim. 2 ayrı tag var yahu.
-
Arkadaşlar şu etkinliğe katılalım lütfen
-
#GelirUzmanYardımcılığıSESVER katılalım gencolar
-
YSK dan sonra durumun ciddiyetini daha da net gördük bugün herkes elinden geleni yapsın lütfen. Ben bile kırgın olduğum halde bugün sahalara döndüm
-
@akncıı Kesinlikle
-
Başladı arkadaşlar asılın rt twtlere
-
@NureddinNebati
T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı 15 dk önce tweet attı arkadaşlar onun altına da etiketi kullanarak yazabiliriz. -
@mbguy Mali musavirlerinde fisi cekilecek gibi gecen Ticaret baskani artik butun fatura ve makbuzlarin elektironik ortamda tutulacagini acikladi, bu uygulama esnaflara getirilecek, gerisini siz dusunun
-
En kisa zamanda para toplayıp direkt gündeme girerek başlayalım olaya bunu 1 kez olsun yapalım suan ciddi ihtiyaç var.
Ülke gündemine fazlasıyla önem veriliyor. Kurumiçi olayını vurgulayalım. -
Etkinliklerden ziyade her akşam iktidar ya da muhalefetten bir mv. etiketlesek Arzu Erdem gibi ya da özel mesaj atsak. Ysk daki kurum içindekiler 68 puan alıp dış alımlardan girenlerin 81 ile kapattığını bizim daha dinamik ve çalışmaya aç olduğumuzu belirten. 16 aydır gelmeyen ilanlardan sınava en az 3 sene emek vermek gerektiğini belirten bir mesaj. CB ye yazdık Bakana yazdık CİMERe yazdık bir de her akşam aktif bir mv ye yazsak ??
-
@Köşeminderi haklısınız hocam ama birgün ayarlayıp sağlam bir etkinlik yapmamız lazım herkes görsün. Türkiyenin gündeminde neler olduğu çok önemli . Yahu ne diyorum partiler buna çok önem veriyor bunun için organize oluyorlar . Önemsiz olsa onlar neden yapsın.
-
@Köşeminderi hocam arzu erdeme halkbank yedekler icin mesaj attik instasina yorum yagdirdik hic tinlamadi ama siz bilirsiniz
-
@fatos çabanızı takdir ediyorum en azından denemişsiniz. Yanlış anlamayın da halkbank yedek bekleyen sayısı ile guy bekleyen sayısı arasında çok fark var. Arzu Erdem olmasa da etkinlikte etiketlenen Asuman Erdoğan da olabilir.
-
@akncıı Etkinlikler elbette önemli fakat kişiye 19.00 da isteyenler mesaj atsın 20.00 da twitter da etkinlik yapalım. CİMERe yazılan taslak duruyorsa onu direkt atabiliriz
-
@Köşeminderi öyle daha iyi olur hocam etkinlikten önce mv ye yazılır sonrasında etkinlik başlar ama tag satın almamız lazım bunu da birinin organize etmesi lazım. Direkt kurumicini hedef alıp ateş etmemiz lazım çok sinirliyim bugün şu YSK dan sonra kurumicini elime verseler hepsini mafederim
-
Kurumiçi bekleyen biri, guylara;
- gerizekalı mısınız?
- kendinizi ne zannediyorsunuz
Gibi ifadeler de bulunmuş. 7 senedir kurumda çalışıyormuş. Ne iş yaptığının önemi yok. 7 senedir kurumda imiş. Hakkı imiş. Ne iktisadı, ne hukuku 7 senedir icerideyim diyor.
-
@strtmn Dostum diğer başlıkta da ifade ettim. Sakın ha tartışmayın bunlarla. Ne kadar çirkin, seviyesiz ve devlet adabından uzaklar görüyorsunuz. Hiç laf anlatmaya uğraşmayın, sinirlendiğinizle kalırsınız.
-
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurumiçi bekleyen biri, guylara;
- gerizekalı mısınız?
- kendinizi ne zannediyorsunuz
Gibi ifadeler de bulunmuş. 7 senedir kurumda çalışıyormuş. Ne iş yaptığının önemi yok. 7 senedir kurumda imiş. Hakkı imiş. Ne iktisadı, ne hukuku 7 senedir icerideyim diyor.
Allah bizi bu karaktersizlerle yan yana çalıştırmasın.
-
@paretowilfredo adamlar direkt hakaret ediyor insan gibi iletişim kurmak mümkün değil onlarla