2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
çok fazla bi şey söylemek istemiyorum .kurumda çalışıyorum .Çok yakın zamanda ilan gelebilir .kadro taleplerinin daha ciddi toplandığını biliyorum. baskanlik tarafindan daha ciddi olarak .Kimsenin hakkına girmek istemem .ben yetkili kişi değilim ancak ben çok yakın zamanda geleceğini düşünüyorum .Ve Ankara çok yüksek ihtimal acacak onu söyleyim .nasıl duyduğumu gördüğümü sormayın arkadaşlar .Ancak geç kalmayın şimdiden başlayın .
-
@voice hocam sayıya dair bir bilginiz var mı?
-
@voice ankara kaç kişi alır acaba
-
@voice hocam sizi sık boğaz etmek istemeyiz sadece puanı cidden kritik düşük olanlar var ben gibi o yüzden sayı bizi sevindirecek düzeyde mi az çok bilginiz varsa yoksa da sağlık olsun hocam bu verdiğiniz bilgi bile yeter
-
@voice hocam aralik ayinda gelir mi yas haddine takilanlar icin yeni yila birakmazlar umarim
-
@voice sayıya dair hicbir bilgim yok arkadaşlar sizi yanıltmak istemem .yani şöyle düşünün arkadaşlar bizde yazılar keys denen bi sistemden çıkıyor .biz bu yazılarda ne var göremeyiz .yani insan kaynakları hariç kimse goremez .
-
şu başlık her yukseldıgınde ılan geldı sanıp ...
-
@voice ciddi talep ne zaman toplandi hocam bu bize ilan tarihi icin ipucu verebilir.yani pat diye 2 gun sonra ilan gelir mi.yoksa 1 ay icinde mi gelir
-
@sonunageldim ben zamanında dguy a girmiştim hocam .biz son gün ogrendik sonuçların o gün açıklanacağını .zamanı ancak ustadlar ve personel hizmetleri bilir
-
Şu bi hafta da ilan geldi geldi yoksa yaza kalır gibime geliyor
-
Bu aralar resmi gazete nöbeti tutmakta fayda var:)
-
@LioN bu akşam tutarım ben
-
Ben her gece nöbetteyim ️
-
-
@sinoki yapmayın hocam kalbe zarar daha bunun sınavı var mülakatı var atanması var
-
Hadi bakalım hareketlendi buralar Allahın izniyle güzel bir sayı ile alıma çıkılacak. Ben muhasebeyi bitirmiştim şimdi iktisatı bitiriyorum en son hazırlandığım sınavda ilan geldiğinde 2 dersi bitirmiştim ve sınavı çok rahat geçmiştim. Bu heyecanla başlayın derim zaman kaybetmeyin.
-
@keynes5 hocam yaş var o yüzden yoksa bu kadar kasmam da yuregim agzimda bekliyorum
-
Buranın sayfa sayısı 440 olmadan gelir inşallah :))
-
@Quesnay hocam muhasebeye dair neler yaptınız bitirdim aşamasında
-
ben bu geceden umutluyum