2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'a sesleniyorum. Paket üstüne paket açıklayacağına bir paket yapacaksın. Damadı paketleyeceksin.
Arkadaşlar sayın bakanın başka bir göreve getirileceği varsa da bu tip konuşmalar yüzünden sayın Cb Maalesef değiştirmiyor yani kabine değişsede hm bakanı aynı kalır bence
-
@sonunageldim arkadaşlar kanallarda canlı program yapanların hepsine sırayla yazalım bir gün ATV bir gün birgün Habertürk bir gün Fox ama toplu bir şekilde nasıl olur bilmiyorum,ertelendikce erteleniyor ben artık marta odaklaniyorum ins yanilirim
-
@miraculumd42 evet bende ona kızıyorum. Bu olaylar üstüne değiştirirse kaybetmis haksiz cikmis olacagi icin degistirmiyor. İnsanlar boyle konusmaya devam ettigi sürece 2023 e kadar bakan olarak devam eder
-
@Lamıcimiyok ben de katılıyorum isimsiz bir suru mektup yazabilirz ki muhakkak ilgi cekecektir
-
Arkadaşlar meral akşenere yönelik bir etkinlik yapsak onun adına tag açsak nasıl olur sesimizi farklı mezralara duyurmamız lazım yoksa 2019 dan umudumu kaybetmeye başladım bir şeyler yapmamız lazım
-
Bisey yapalim.ne yapalim grupta sessizlik olunca bile beni afakanlar basiyor:(
-
Etkinlik yok mu bugün
-
@sinoki hocam benim anlamadigim insanlardan cit cikmiyor ozellikle facebookta herkes hala kitap soruyor cekilise katiliyor.aksi birsey yazana madem gelmeyecek sen calisma diye tersleniyor.neye guvenleri var onu anlamadim neye calisiyorlar suan mesela? Dershane hocalarindan ses yok zaten
-
@strtmn, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Üstad @paretowilfredo , @2577 dostun önerdiği video için görüşünüz nedir?
Gözden kaçmış olabilir. @paretowilfredo
-
İlanın geleceği yönünde ümidi olan kaldı mı arkadaşlar.Sıkıntı,stres den hiçbir şey yapamaz hale geldik.2017 sonbaharında ders çalışmaya başlamıştım 2 sene olmuş elde var sıfır , toplamda çöpe giden 3 sene .Bu kadar sıkıntının içerisinde birde Kurum içi denen meret 7 sene sonra bizi buldu. Zaman ne kadar bizim için geçmiyor gibi gelse de bir bakacağız 2020 kpss gelmiş ve bizde aynı sıkıntılar.Allah yardımcımız olsun tek dileğim bunca emeğimizin boşa gitmemesi.
-
Iibf demek devletin ust düzeylerinde caliscak personel demek sayet bu grubumuzdada hakimler kaymakamlar müfettişler cıktı ust kademede grubumuzda olanlar var onlarda bizlere destek olsa geldikleri yerleri unutmasalar ne guzel olur
-
Dakikasinda unutuyorlar hocam kazandiniz yazisini gordukleri anda degisyorlar
-
@sonunageldim valla ben de anlamadım yaslari genç beklemeyi dert etmiyorlar demekki ya da tuzlari kuru..kitap çekilişi ne ise yariyor ilan yokken acaba...su foruma girip cikip bakıyorum gelişme var mi diye kafayi yememe az kaldı
-
Birde benim dikkatimi bugun bisey cekti mhp mersin vekili olcay klavuz bey kyk kredi faizleri silme sozu almis meclisten is bulana kadar faizde olmayacakmis bu vekile ulassak guy ve kurumici haksizlik icin ilgilenirmi bizimle fikri olan var mi?
-
Arkadaşlar ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim sosyal medya olsun baskı yapmamız lazım, sesimizi bir daha bir daha duyuralım, imkanı olan üst kademelerde tanıdığı olanlar da ki bu kadar adaydan illaki vardır sorunlarımızı iletelim biz bunları usanmadan yapmaya devam etmediğimiz sürece yaklaşan bir seçim de yok kimse bizi hatırlamaz biz sesimizi duyurmaya çalışarak sürekli gündemde kalmamız lazım. Başka bir hal çare var mı?
-
@fatos olabilir çünkü Olcay bey eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanıydı. Besyo mezunu ama gençlerin halinden anlar bizim halimizden de anlar. Geçen aylarda buradan yazdım her hafta ya da her gün muhalefet ya da iktidar farketmez aktif bir mv ye topluca ınstagram twitter ya da facebook farketmez yazalım diye. Kendi başıma mecliste etkili mv lere yazıyorum ama dikkate alınmıyorum. Zaten iibf insanlarindan da sıkıldım bu dönemden de sıkıldım mümkünse iibf okuyan insanlarla tanışmıyorum. Zamanında heyecanla girip okuduğumuz bölümler şimdi çöpten farkı yok. Kpss çalışanlara hiç bir şey demiyorum kendi haklarını aramaktan acizler. Etkinlik yapalım deriz ses çıkarmaz. Ama herhangi bir duyum yazın üşüşürler leş kargaları gibi. Tiksinmeye başladım işin kötü yanı bu çıkarcı insanlarla aynı meslekte yer alabiliriz
-
@Köşeminderi hocam aynen 3 5 kisi belirleyip onlara bir metin gonderelim hem twitter ama instagramdan cogunun yorumlari az oluyor zaten.50 kisi falan sorunu yazsak dikkat cekebiliriz
-
@sonunageldim *ama yerine hem olacakti
-
Twitter da maliye bülteni isimli sayfadan şöyle bir cevap aldım.
"VMY hakkında bir gelisme bilgisi mevcut değil.
Lakin GUY, MUY, MHUY ilanları için yüksek ihtimal ilan bekliyoruz.
Gelir Uzman Yardımcısı ilanının daha da çabuk gelmesi beklentimiz var." -
@Köşeminderi hocam yazdim konuyu gorusme talep ettim kabul ederse bi kac hocayla gorusur onlarla giderim