2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Köşeminderi, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@fatos olabilir çünkü Olcay bey eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanıydı. Besyo mezunu ama gençlerin halinden anlar bizim halimizden de anlar. Geçen aylarda buradan yazdım her hafta ya da her gün muhalefet ya da iktidar farketmez aktif bir mv ye topluca ınstagram twitter ya da facebook farketmez yazalım diye. Kendi başıma mecliste etkili mv lere yazıyorum ama dikkate alınmıyorum. Zaten iibf insanlarindan da sıkıldım bu dönemden de sıkıldım mümkünse iibf okuyan insanlarla tanışmıyorum. Zamanında heyecanla girip okuduğumuz bölümler şimdi çöpten farkı yok. Kpss çalışanlara hiç bir şey demiyorum kendi haklarını aramaktan acizler. Etkinlik yapalım deriz ses çıkarmaz. Ama herhangi bir duyum yazın üşüşürler leş kargaları gibi. Tiksinmeye başladım işin kötü yanı bu çıkarcı insanlarla aynı meslekte yer alabiliriz
Durum tamda bu birileri uğraşıyor mücadele veriyor birileri vurdum duymazlıkta çığır aşıyor anlamıyorum herkes neden bu kadar rahat sözüm suya sabuna dokunmayalar için geçerlidir aktif arkadaşlara sözümüz yok
-
@fatos olmadi kendim giderim
-
. * .
*- . ️ . *
. *
Bakan duymuyor
ilan gelmiyor
. . .
. * *
- . ️ . *
-
@strtmn Dostum video konusunu ekibimle görüştüm. Hazırlamış olduğumuz videodan kesitler halinde daha kısa bir format hazırlayabiliriz. Ancak Tercihiniyap adı geçmeksizin, görünmeksizin bunun olmasına razı değiller. Daha evvel de dediğim gibi parasal kaygısı olan bir video değildi, hiç olmadı zaten. Ancak uğraş ve emeklerinin de marka değeri açısından yok sayılmasını haliyle kabul etmiyorlar.
Şayet bu şekilde kabul ederseniz, Tercihiniyap markasının saklanmadığı bir biçimde video hazırlayacak kurgu ekibimiz. Diğer yandan forumdan sizlerin iletilerinden de kolajlar vs. yapılabilir şeklinde konuştuk. Fikirler üretilebilir bu şekilde.
Durum böyle dostum -
https://yadi.sk/i/Ws7G0E-4o1Pt-g bir moderator arkadas boyle bir yazi yazmis kamu haber sitelerine ve diger haber kanallarina ,kose yazarlarina gondermek icin.bizlerde gonderelim biz gondermezsek kimse gondermiyor 3 5 kisiyle olmuyor burda takilanlar olarak 2 dk da gonderelim.milletvekillerine de gonderelim fikirleri olan yazsin
-
@sonunageldim kamu ajans sitesi haber yapmış bunu http://www.kamuajans.com/m/kamu-memurlar/3000-gelir-uzman-yardimciligi-ilani-bekliyoruz-h543572.html
-
2-3 site haber yapms dostlar herkes paylassn yayıldıkça yayılsın inşallah, @paretowilfredo hocam tercihiniyap adıyla olsun ne değişir ki yeter ki olsun bence
-
@İibf, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2-3 site haber yapms dostlar herkes paylassn yayıldıkça yayılsın inşallah, @paretowilfredo hocam tercihiniyap adıyla olsun ne değişir ki yeter ki olsun bence
Aynen yeter ki olsun. Ayrıca arkadaslarınız haklı. Zaman ayırıyorlar sonuçta
-
@paretowilfredo eyvallah üstad.
Bana kalsa, her yerinde ty yazsın.
Trend olmasına yrd olacak arkadaş için problem olmayacaksa, ohoo -
Arkadaşlar etkinliklere devam edelim. İyi gidiyorduk hız kesmeyelim bir tweet atcaz zor bi şey değil
-
@Hayırlısıı şuan Türkiye’de en çok memur %30 küsür ile öğretmen ve eğitim sistemi ne kadar bozuk olduguda aşikar fakat insanlar ne olursa olsun birliktelikle 253bin tweet atmış.herhalde bunu görenler vardır bizse gerçekten birliktelik ruhundan yoksunuz
-
Saygı değer dertdaşlarım yarın saat 20:00 de Twitterda etkinlik olcak. Son iki günde yaklaşık 4 personel haber sitesi 2 sayfalık haber yazımızı yayınladılar sağolsunlar. Biz de etkinliklere tüm hızla devam etmemiz icap ediyor. Belki birilerine sesimiz ulaşır.
-
@mrc123 son attığımız Twitler aday sayımıza göre küçümsenmeyecek miktarda
-
Şahsen sürekli öğretmenlerle kıyaslanmanjn mantıklı olduğunu düşünmüyorum. A grubuna girin kişi sayısı ile öğrenlik alan bilgisine hazırlanan kişi sayısı yaklaşık olarak 10 kat bunu göze almak gerek.
-
Son zamanlarda destek guzel bu yadsinamayacak bi gercek hakkımızı yemeyelim
-
arkadaslar artik etkinliklere baslasak nasil olur ? twitter filan 2 gune bir yapiyorduk iyi gidiyodu
-
atama bekleyen 60-70 bin öğretmen var. A grubundan ise şöyle iyi puan alan 5-6 bin kişi var. Etkinlik için sayı düşük kalıyor.
-
@yıkıldım o şahıs büyük ihtimalle tk . Pareto üstad tek geçerli kişi benim için. Pareto üstad ve pareto üstadın güvendiği kişiler ne derse inanırım ama gerisi pek alakadar etmiyor beni.
-
Abi günde 100 kere foruma giriyorum ilan milan gelmiyor. Totem yapıyorum artık girmicem foruma ilan gelirse duyarız
-
@scofieldmustafa +1
Çok sıktı bu iş.