2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Anca guy gelirse her tabanin sinava girme sansi olur zaten yuksek alaninda bu ilanlardan gecme sansi cok degilki toplasan 30 40 kisi alıyorlar oof guy gelsen de yuzumuzu guldursenya artik
-
Dostlar #bütçedeniibfye10binuzman tagıyla Twitter etkinliği var dilerseniz gelin
-
@sinan-taylan az değil 1800 kişi girecek sinava zaten taban 75 lere kadar düşüyor cok kisi faydalanacak
-
su ilan gelsede bari en azindan artik 1000 kisi mi 2000 kisi mi bi calismaya baslasa herkes sikintiya dustu
-
Arkadaşlar fox tv de kamu alımları özel sektör alımlarından bahsediyorlar
-
- Son 2 ay içinde halettiniz şanslısınız aksi halde degismeyecek. Haziran 2020 yi beklersiniz
- Yakında 2 parti kurulacak netlesti hemde kesin artık ertelenmeyecek
- Kargaşa ortamı oluşmadan istediğinizi almaya çalışın yoksa sonra hiç şansınız olmayabilir
- Bu maliye bakanı olduğu sürece Twitter'dan hiç bir sonuç elde edemeyeceksiniz
- BEN KESİNLİKLE REKLAM İCEREN VEYA BİR GRUBUN SİMGESİNİ TASİYAN BİR VİDEO PAYLASİMA YARDİMCİ OLMAM. Devletin hukukuna guvenmedigim için kimse yanlış anlamasın
- Eğer girdiğiniz mülakatta 50 veya 45 altında not almış iseniz ve mulakatiniz normal veya iyi geçtiği halde almış iseniz. Yüzde yüz fislenmissinizdir. Bulunduğunuz il veya üniversiteyi okuduğunuz ilde adliyeye giderek soruşturma bölümüne sorarsınız ve sebebini öğrenirsiniz
-
@2577 sòylediklerinizde haklısınız amaaa mülakat olayı hariç. Orada neyin belirleyici olduğunu çok iyi biliyoruz.
-
@2577 üstad neyi hallettik, bir şeyler yapmaya çalıştık doğru, bakan beye de ulaştık, sonuç ne bilmiyoruz netlik yok, keşke daha açık konuşsaydınız ama gerçi siz cool takılıyorsunuz pardon :))
-
Twitter sonuç vermicekmiş
-
@akncıı torpil olayı başka fişleme başka. Mülakatta 45 veya 50 altında not verilmişse yüzde yüz fislenmissinizdir . Biliyorum ve aynı zamanda araştırdım . Cevrende mülakat komisyonlarinda olan tanıdığın varsa ona sor o sana anlatır
-
@2577 hallettik mi yoksa halledersek mi şanslıyız. ?
-
@2577 biri demiş öldü, kral geri döndü!
Reklamsız video işinin çözümü noktasında, fikir ve görüşler nelerdir dostlar? Anlayan arkadaşlar bir adım öne çıkabilir mi? Yani bu video işi twetten iyi bence de, aynı video'yu döndürür dururuz.
-
@Cemre33 halleder iseniz şanslısınız . Şuan halledilen bir şey yok
-
hocam bana mantıklı gelmedi video işi bilemedim yine de, belli ki 2020 haziran ayına kadar genel olarak bakan bey sadece Maliye için değil tüm kadrolar için alım konusuna olumlu bakmıyor @2577 de ortalık karışacak işinizi bir an önce halledin diyor ...
-
@2577 nasıl halledicez peki bukadar şey bildiginize göre çözümünün ne olduğu yönünde bir fikriniz vardır
-
@frank 5 dk'lık derdimizi anlattığımız bir video olacak, YouTube da trend olacak. Nasıl trend olacak, @2577 ayarlayacak muhtemelen. Biz de paylaşacağız,izleyeceğiz vs. "Reklamsız video olacak"
@fridakahlo Yani onca tweet attık, bir o kadar yapılanma cevabı aldık... Bunlar dışında değişik bir yol gösteren oldu. Biraz üstüne duralım. Ama tweet'le ikna olmayan bakan ya da erk YouTube ile nasıl ikna olur, bilemiyorum.
-
@strtmn katılıyorum hocam, twiteri dikkate almayan YouTube niye dikkate alsın?
-
Hergün Twitter’da gündemdeyiz daha ne yapalım şu bişey bilenlerin havası çekilmiyor öğrenci işleri gibiler
-
twitterda aktifizde ne yapabiliriz daha
-
Twitter'la iş olsaydı Adnan Oktar grubu şu an serbestti. Ne zaman Twitter'a baksam adamlar gündem olmuş:)