2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu arkadaşın dediği moralinizi bozmasın etkinliklere devam alternatifleri de yapmaya hazırız
-
@2577 ye herkes salliyor ama Ekim'de Pareto haric milletin guy hakkinda "tahminleri", "kesin bilgileri" ve "Kasim'da gelecek hissediyorum" gibi duyumlari havada ucusurken bu adam 4 Ekim'de 2020 Haziran'a kadar gelisme olmayacak yazmis. Ki farkindaysaniz Kasim bitti. Aralik Ocakta zaten ilan gelmez. Bence sallamayi birakip dediklerini biraz dikkate almak daha makul olur. Youtube için Tercihiniyap ekibinin hali hazirda çektiği bir video var, Pareto ustat keser biceriz 5 dk ya indiririz dedi. Ancak hakli olarak Ty'nin logosu veya ismi bu video da olmali. @2577 hak bunu gerektirir aksi takdir de icimizden birisi de çıkıp video cekmez diye düşünüyorum. Ancak merak ettigim konu neden TY'nin logosunu istemiyorsun? Devletin hukukundan bahsettin biraz daha detaylandirir misin ?
-
Video gerçekten mantıklı ve kesin etkili olur hatta tv lerde bile gösterilir. Diğer taraftan bizim üzerine oynamamız gereken bakan değil iibf li bürokratlar bence gık ları çıkmıyor alım konusunda. Milli eğitim bakanı öğretmenlere karşı kendini mahçup hissederken iibf liler de böyle bi duyarlılık yok.
-
Şu hesap sıkıntılı uzak durmanızı tavsiye ederim size.
-
Arkadaşlar içeriden aldığımız bilgiye göre ilanın ilkbahara kaldığı söyleniyor. Mayıs-Haziran aylarına kalabilir. Gelmesi muhtemel ilanlar Mhuy ve Guy diğerleri ilgili gelişme yok. Süreç böyle şuan için. Ben açıkçası tweetterin artık etkili olduğunu zannetmiyorum iyi günler arkadaşlar.
-
Ooo twitter bitti buralari mi kirletmeye gelmiş Kurum içi tk.
-
Aaaaaa olur mu ilkbahar falan??? Maliye artık A Grubu Sınavla personel almayacak, hatta ve hatta hiç personel almayacak ellerindeki personel bitene kadar. Son personel kalana kadar ilan yok size çalışın durun köleler diyorlar hatta. Her yere de kurum içinden personel alacağız diyorlar bizzat duydum (!)
Şuraya sinkaflı cümle sınırı gelse de şu gizli kurumiçicilere bir iki kere laf edip rahatlasak. -
@MaliyeKulisi hesabı yeni açıp direk duyum paylasmissin çok heyecanlandin galiba küçük troll adminler bakarsa ip adresinden kim olduğunu bulurlar
-
Ayy su içerden duydum deyip kotu haber verenleri dovesim var hee guvendigim isimler haric kimseyi iplemiyorum o ilan buraya ge le cek gelecek yaa baska bir ihtimal istemiyorum
-
YouTube-Trend olayını hafife almayın la, yapalım şu işi
-
Kızıyoruz ediyoruz ama gidiş biraz da onu gösteriyo galiba yaa. Burda negatif negatif konuşup kimseyi üzmek istemiyorum ama baksanıza
-
Video yapılıp ty YouTube kanalı aracılığıyla reklamsız şekilde paylaşılsa olmaz mı?
-
@MaliyeKulisi kurumici atama bekleyen yamyamlardan biri heralde umut kirici yamyam caycı
-
Emine Gülizar Emecan Vekil'e yazdım, adeta içimi döktüm:) çiçek bir Vekil kendileri...
Birazdan dışarı çıkıp her gördüğüme anlatacağım. Yeter nan artık! Guy,mhuy,vmy... İlanlarımızı verin! -
@IS-LM kurum içi bu 2020 kpss den sonra olacak . Morelinizi modunuzu düşürmeyin . Maliye bakanlığı sınav açacaktır ilanı erkene çekebilmek yine bizlerin elinde . Sesimiz ne kadar gür çıkarsak ilanları kopartırız . Aralıkta guy olmasa da hazine ve maliye bakanlığından sınav bekleniyor. Bu kurum içi değil . Mayıs ayı gibi dguy ve vmy bekleniyor. Sadece beklentide kalmaması için elimizi taşın altına koyma vakti geldi de geçiyor . Biz yeni atanmış guy olarak sizler için etkinliklere katılıyoruz. Yaşadıklarınızı yaşadığımız için umut tacirlerine inat destek olmaya çalışıyoruz ama bir çok arkadaş kendisi için uğraşmak yerine karalar bağlamış kafasını kuma gömmüş bekliyor. Kimse kusura bakmasın ağlamayan bebeye emzik verilmez . İlanları getirebilmek için var gücümüzle çalışmalıyız . Gazete ilanı twiter etkinliği memurlar net youtube facebook ne varsa saldırmalıyız . Biz elimizden geldiğince destek olacağız . Sizlerde kendiniz için sirkelenin ve kendinize gelin . Sınav gelmedikçe kütüphaneden çıkmamanın bir anlamı yok . Günde 12-13 saat çalışmanın bir anlamı yok . Ve korkmayın hak aradığınız için sizleri fişeleyip mülakatlardan elemeyecekler . Kafaları kumdan çıkartmanın vakti gelmedi mi ?
-
@2577 nin dediklerini yabana atmamak gerek şayet ilan gelecek olsa şimdiye gelirdi. Neyse benim herhangi bir duyumum yok kurum içi uzmanlığı da sonuna kadar karşıyım.
-
@sinoki hadi inşallah
-
@ahmetdeniz icerden desteklerinizi bekliyoruz.ayni ortamda calisiyoruz aman yasi buyuk abimizdir diye pohpohlayanlar var hocam guy olanlardan.herkes ayni yoldan gexiyor ve daha da zorlasiyor icerde ki sesimiz olun karsi cikin.malum bu kuruicini surekli boyle almayi planliyor bunun baskisi var
-
Tek bildiğim bir sey varsa o da Allahtan Baska kimsemizin olmadığıdır bu süreç öyle bir süreç ama inancımızı kaybedersek de çabalaycak gücümüz kalmaz yılmayalm yıkılmayalm elimzden gelen ne şuan Twitter, cimer, Bakanı gördüğümüz yerde not vermek, YouTube... O zaman bos oturmaktansa elimizden geleni yapalm Twitter asla bos değildir olmamstır en azndan gören duyan birileri var elimzden geleni yapmaya devam edelim insallah alıcaz o ilanı hep dedm gene diyrm ilanı görene kadar kimseye inanmayn gelecek diyene de gelmeyecek diyene de bunları duyum veren yalancıdır fikriyle demyrm yanls anlasılmasn sadece insan psikolojisini Bi nebze dik tutmak istyr ise malesef böyle yapmalı yoksa akıl sağlığımızı da kaybedicez Yarın saat 19.00 da GUY Etkinliği yapılacaktır lütfen katılım sağlayalım birileri atyo diye beklemek yerine iki üç twit saygı çercevesnde biz de atalım kendi için çabalamayan oturup beklese de bos Allah hem ders çalısmanzdan hemde gelsin diye gayretnzden haberdar unutmayın herkes emeğinin ekmeğini yer zamanı gelince tabi inşallah
-
Merhaba arkadaşlar, elimden geldiğince etkinliklere katılıyorum. Ben de 3 yıldır uğraşıyorum bu yıl kadar ümitsizliğe düştüğüm yıl olmadı. Şayet (inşaallah) ilan gelirse 35 yaş kriterini, sınavın yapıldığı yılımı baz alıyorlar yoksa ilanın geldiği yılı mı? 2020 de 35 yaş sınırına takılacağım ve 3 yıldır saatlerce ders çalışmam emeğim heba olacak.