2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@2577 hocam fişlenmekten kasıt nedir peki ne gibi durumlar yani
-
O ilan gelecek önünde sonunda neyse ama gelecek biz umudumuzu yitirirsek elimizden buda gidecek derste calisalim her platformdada destek olalım lütfen
-
@ahshas55 hocam ayni durumdayiz sayet bir mucize olur da bu yil gelirse ilanda "01.01.1984" ve sonra dogumlu olmak diyecek, seneye kalirsa "01.01.1985" ve sonrasi diyecek
Allah yardimcimiz olsun -
Plan bütçe de kim varsa, iletişime geçelim. 10 gün sonra görüşmeler başlıyor. İktidar, ana muhalefet, muhalefet demeden ilgili yerlere yazalım dostlar.
Guy,dguy,mhuy,vmy bunları dile getirmemiz lazım. -
Bence videonun başlığı 2577 olsun.
Videonun fonunda 2577 yazılı bir perde olsun.
Videonun başında ve sonunda video konusunun fikir babası Uluğ 2577 için 30'ar saniyeden toplam 1 dakikalık saygı duruşu olsun.
Videonun muhtelif yerlerinde 2577'ye övgüler dizilsin, davullar çalınsın, şâhiler ateşlensin.
Hatta o buzdolabının markası da Oktay değil 2577 olsun. -
Reklamsız 5 dk'lık video çekip koyun YouTube'a trend olmasına yardımcı olurum dedi. Bu kadar abanmaya ne gerek var anlamadım. Şerhi de düşmüş, kimse yanlış anlamasın diye... Reklamsız çekilmiyorsa, çekilmez. O meşhur sayının da bir manası kalmaz bu durumda... Dguy'a döner de Haziran'da gelirse ilan, sıraya gireriz artık "kusura bakma"diye. @paretowilfredo üstad, yanlış anlama pls. Senin elindedir değildir bilmiyorum, reklamsız olması noktasında... Senlik bir durum olmayabilir yani bu durum. En azından bu YouTube olayının etkisi hakkında olsun, reklamsız bu işin nasıl olacağı noktasında olsun olumlu veya olumsuz da olsa bir şeyler demeni her zaman bekleriz.
-
@strtmn Dostum koca bir ekiple bu işler hazırlanıyor. Hani derler ya kameramanından çaycısına kadar herkesin emeği var diye. Ekibimin razı olmadığı bir konuda bir şey diyemem malesef. Kaldı ki benim de fikrim farklı yönde değil. Ben bugüne kadar yaptığım hiçbir şeyde şahsi reklam gayesi gütmedim. Hazırladığım neleri neleri kaynaksız alıntıladı gruplar, insanlar vs. Hiçbirinin peşine düşmedim bile. Çoğunluğun iyiliği duygum ağır bastı her zaman. Ama dediğim gibi bu iş ekibimin işi. Bunun kararını da ekip eğilimi verebilir. Onlar da dediğim şartlar dışında bunun kullanımına razı değiller.
-
@paretowilfredo anladım üstad. Yine de teşekkürler @2577 arkadaşa. Bir zeytin dalı uzattı şu zor günlerde.
Peki siz ekibiniz ile TY adı altında Maliye özel (guy,mhuy,vmy,dguy) 5dk'lık bir video yapsanız? Onu bir döndürsek, bakalım nasıl olacak?
Benim fikrim "Maliye özel" diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama...
Bu YouTube olayına bir girelim bence dostlar diyorum son olarak. -
Arkadaslar bencr yanlis yere oynuyoruz. Iktidar partisine sesimizi duyurmaya calisiyoruz hakli olarak ama kac aydir ses soluk yok. Muhalefet partilerin daha gndemde olan isimlerine yonelmeliyiz zira daha once baska konularda oyle olmadi mi ? Ornek verecek olursak, asgari ucret ana muhalefet partisinin sayesinde biranda 1600 lere 2000 lere cikti ya da dini bayramlarda emeklilere 1000 tl ikramiye muhalefetin soylemleriyle akillara gelindi ve uygulandi dusundugumuzde baska orneklerde bulabilirz. Demem o ki muhalefet partilerin gundemde olan ya da tv lerde boy gosteren siyasetcilerine sesimizi duyurursak onlarda bunlari secim vaadi olarak kullanmaya baslarss belki bi kiprasma olabilir. Diyeceksiniz ortada secim yok ama olmayacagi anlamina gelmez bilirsiniz siyasetciler sever gelecege yatirim yapmayi.
-
Ooof offf gene gelmedin guy ..napsak ne etsek ya nedir bu çilemiz
-
@colinclark55 bir diger ornekte chp nigde millet vekili mecliste soru onergesi mi ne vermisti asdep ilani icin biraz önce aciklama geldi bu hafta ici ilana cikilcakmis 1000 asdep personeli alincakmis. Anlatmak istedigim yeterince acik sanirim arkadaslar.
-
@2577 hocam madem fişleme konusunu açtınız ve bu nedenle yasadışı bir şekilde elenirsiniz diyorsun o zaman şu sorumun cevabını da yanıtlarsanız bir çok kişiye yardımcı olursunuz;
- Adli kaydı olanların (fişlenenlerin) hangi kayıtları kontrol ediliyor? Malum uyap'da bulunan kayıtlara yasalara göre yalnızca hakim ve savcılar erişebiliyor.
- Adli Sicil ve İstatistik Müd.de bulunan kayıtlara mı bakıyorlar?
- Polis ve Jandarmanın tutmuş olduğu KİHBİ'de stoklanan GBT kayıtlarına mı bakıyorlar.
- İstihbarat servislerinde bulunan kayıtlara mı bakıyorlar.
Malumunuz bir fiil yasaya aykırı ise ve adli kollukça müdahale edildiğinde muhtemeldir ki bu 4 (bildiğimiz) mahsus sisteme kayıt ediliyor. Son çıkan yasal düzenleme ile bu kayıtlardan 2. ve 3.maddede bulunanları sildirebiliyorsunuz. Bize hangi sistemden bakılarak elediklerini daha detaylı açarsanız en azından bu konudaki idarenin YASADIŞI işleminden bi nebze kaçınmaya çalışanlara haklarını teslim etmiş olursunuz. Saygı ve selamlarımla...
-
@colinclark55 bir kaç mv ne bir metin hazırlayıp Instagram üzerinden gönderdim umarım bir işe yarar. 2 3 hafta daha ilan gelmezse , seneye mart nisan mayıs öyle görünüyor...
-
@harmanHH guzel dusunmusun kardesim aslinda iki uc tane millet vekili secip topluca sosyal medyadan mesaj yagmuruna tutabiliriz. Tek bir metin yazarsak belki ilgilenmeyebilrler ilk cumleyi okuyup birakirlar ayni cumleler diye. Herkes icinden gelenleri cektigimiz sikintilari saygi cercevesinde sectigimiz vekillere yazarsa onlarda mecliste sorunlarimizi dile getirebilirler.
-
bütçe komisyonunda yer alan vekilimiz bakana durumumuzla ilgili soru soracakmış. Az önce bununla ilgili tweet attı.
-
haftaya soracaklarmış inşallah unutmazlar o gün sıkmadan hatırlatmak lazım.
-
Ben vekillere cok hakim degilim.kim ilgili kim degil. ozgur ozele yazdim twitterdan kurumici icin imzaladiginiz sey bu mu diye. Soyle bir 5 6 tane vekil belirleyip topluca sosyal medyadan yazalim.cogunun yorun sayilari az hemen gorunuruz zaten. 50 kisi yapsak sunu ise yarar.ben varim
-
@sonunageldim ben de varim kardesim isimlerimizin ifsa olmasindan cekinen arkadaslar varsa parodi bi hesap acip internet cafeden yazabilirler : )
-
Ben de varim yazalim nolcakki yaa hakkimizi ariyoruz diue niye fislenelim
-
RT - Fav düşük , şöyle bir 1000'e yakın olması lazım. Sn. Vekili RT'leyelim. Bizim için bir şeyler yapanların yanında olalım. Destek verelim. Takip edelim. Soralım, soruşturalım. İfşa,fiş çok başka mevzular kardeşlerim, yapman-etmen. Ayrıca Sn. Vekilin ait olduğu kurumsal yapı, yarın iktidarda kualisyona ortak bile olabilir. DESTEK VERİN.