2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
YAzmayım yazmayım diyorum ama yeter ya
Arkadaş kurumiçi sınavı alımı etkilesin ya da etkilemesin
Bizim asıl zorumuza giden eşşek gibi çalışıp guy ve sonrasında gu olan insanlar varken bu en aşağı 6-7 yıl sürüyor adamların dandik bi sınavcıkla direk uzman olacak olması
Alana hazırlanma en aşağı 2-3 yıl hadi işin rast gitti ilk girişinde guy oldun 3 yıl sonra yeterlilik anca uzman oluyosun
ben 7. Yılımdayım malesef işi rast gitmeyen ve kaç kere mülakattan elenen birisi olarak bu kadar emeğe çabaya işsizim adam zamanında hizmeli olarak şöfor olarak girmiş elini ovuşturarak uzman olmak istiyor hak mı bu?
Allah nasip etti girdin kuruma amirin olarak bu kurumiçi uzmanlarını görmek seni mutlu edecek mi mesele mesleğin itibarının aşağı çekilmesi üniversite mezunlarına bu işe emek veren insanlara yazık edilmesi
Bu konunun artık bu başlıkta tartışılması bile sinirimi bozuyo açın bi başlık kurumiçi geyiğini orda döndürün ben her seferinde bu başlıktan ileti geldiğinde gelişme var sanıyorum çünkü bu başlığın açılma amacı o başka muhabbet görmeyi istemiyorum
Şimdi görmek istemiyosan bakma diyenler illa çıkar çünkü enerjiyi gerekli yere değil gereksiz yere harcamayı seven bi milletiz -
@mülakatzedee şu yazının alnından öptüm hocam çok şükür tercüman oldunuz yüreğinize sağlık
-
Bakalım yine p.tesi yeni umutlar
-
Bu KPSS serüveninde 4. Yılıma girdim 3 KPSS gördüm 2 kurum sınavı geçen yıl yapılan guy sınavını 1 soru ile kaybettim hala daha bekliyorum bir guy gelsin hiç olmazsa bir kurum sınavına daha girebileyim. Tabi bu süreç içinde de evlendim . Şu an evliyim . Hayat çok acımasız ya. Arkadaşlar size tavsiyem bir yandan bırakmayın dersleri fakat diğer yandan da hayatınızı yaşayın kendinizi mahrum bırakmayın dün vardık bugün varız ama yarın olmayabiliriz . Herkese sabırlar diliyorum
-
Arkadaslar kurum ici sinavinda ne soruluyor ? Eger kpss a grubunda muhattap oldugumuz sorular soruluyorsa bence cogu kisi o sinavda basari elde edemez. Benim gorusum bi sinav yapilcak planlanan alim sayisi 3950 ama bu sayi kesin dolcak diye bir şey soz konusu olmadigini dusunuyorum. Basarili olanlari alcaklar acikta kalan sayiyi ise ya bize verecekler direk ya da bize vermeyi planladiklari sayinin uzerine eklicekler diye dusunuyorum.
-
@colinclark55 bence yanlış düşünüyorsun o sınava giren herkes o sınavı geçecek
-
@colinclark55 kurumiçine aynı sorular mı soruluyor hatırlamıyorum ama YSK da bizi en son 81 ile almışlardı kurumiçini de 60 civarı Guy da da çok farklı olmaz
-
Kurum içi sınav ilanı asla etkilemez arkadaşlar sistem en baştan yanlış kurulduğu için konuşmaya da gerek yok adam 50 yaşında vhki bana işi öğreten o bin TL daha az maaş alıyor herkesin zoruna gider bu durum keşke görev ayrımı yapılabilseydi.
-
Kurum içi aylardır beklediğiniziz sınavı etkiler arkadaşlar. Etkiledi bile hatta. Ne zaman geldi en son ilan? Kurum ne ile meşgul ediliyor şu an?
Onlar bastırdıkça sizin ilanınız gecikiyor. Onlar öncülendikçe sizin işsizliğiniz uzuyor. Geçen zamanın parasal karşılığının yanında manevi yükü bir etkidir.
Kurum içi olan binler devlete ek maaş külfeti getirecek. Bu açıktan alımı bitirmese bile sayısını düşürecek. Artan maliyet gerekçesi olacak. 2200 ü alıp 6 ay içinde emekliliğe gidenler de cabası.
Sizin yıllarca emek vererek geldiğiniz unvana sizin onda bir emeğinizi vermeden gelen düz memur size üstatlık taslayacak, sizi ezecek. Kurumsal huzur yerle bir olacak. Zaten zayıf olan kamudaki iş verimliliği daha da gerileyecek. Kazanınca bu konuda da mesleki aidiyetinizi yitireceksiniz. Daha bilgisayarın restart tuşu ile power tuşunu ayıramayan yüzlerce kişiden bahsediyoruz burda. Bilenleri tenzih ederiz tabi.
Tabi bunlardan daha önemli bir şey var. Alttan alta, yarım ağızla, kaçak cümlelerle kurum içine arka çıkanlara kurulacsk tek bir cümle var.
Kurum İçı HAKSIZLIKTIR.
Haksızlığın aması, fakatı, ancakı olmaz.
Haksızlık haksızlıktır.Günaydın herkese
-
Arkadaslar muhalefete mi yazsak hep birlikte birinin instagram twitter sayfasina falan mi yuklensek evet onlarin imzasi vardi ama duz memura mi vardi.odacinin uzma olacagini soylesek ya bi sekilde bir umut...
-
@colinclark55 hocam sayinin boyle kusuratli verilmesinin sebebi buymus zaten niye 4bin degil. Sinava giren herkesi uzman yapacaklar icerden biri oyle yazmis gecen etkinlikte
-
@karamell hala bu kurumiçinin sorgulanmasına inanamıyorum gerçekten bu başlıkta da diğer başlkkta da hala sorgulanıyo
-
Şaştık kaldık sinirler gergin
-
2 yıla yakındır guy vmy ilanları gelmiyor.Hatta 4 yıldır muy mhuy ilanlarıda gelmedi.Anlamadığım bir tartısma almış başını gidiyor.İlan gelmemesi sebebi şimdı kurumiçi alım mı?Benim fikrim durumun hiçte öyle olmadığı yönünde.Maliye bakanligı alimları azaltti A grubu bitti.Neden bu duruma odaklanmıyoruz.Birde gelir uzmann yardimciligi alımi kesin olacak nerden biliniyor.Yıllardir mhuy gelecek denildi bir baktık gecen yıl dguy geldi.Ben sahitim kimse dguy gelecegini tahmini gectim ismini bile bilmiyordu.Dguy guy ayrimindan bahsediyorum.Tamam guy cok aliyor peki mulakatta elenince ne olcak.Bence baslikta artik kurum icinden bahsetmeyin.İlan gelirse güzel olur gelmez isede baska ilanlar icin dileklerde bulunalim.Mhuy adam kalmadi kurumda yani yardımcı yok.Bu ilan kesin gelmesi lazım yoksa mhuyun yaptigi gorevi merkez uzmanlara yaptircaklar
-
Mhuy da ihtiyaç had safhada.Nerden biliyoruz belki orayida yani mhuyun gorevini merkez uzman yardimcisina verdiler bakanliklarda v.s.Bu sorunlarimiz sadece guy olmamali.Diger basliklarda hareketlenmeli.Vmy 500luk alim iptal oldu yenisi geldi mi?Belki vmyde artik kurum ici olayı cikacak.Gelir uzmanligina kurim ici verilirse bu tehlike her kuruma sıcrar.
-
Baskıyle gelecek bir guy ilani ileride daha büyuk sorunlara yol acacaktir.Artik A grubu alimlari kaymakamlik hakimlik sayistay denetciligi gibi yilda bir kezde olsa ilana cikmalı ve emeklerimizin karsiligi beklemek olmamali.Merkez uzmanlıklar gayet iyi gidiyor yıllardir hep 5 kisi 10 kisi alirdilar.
-
@frank bir umut işte, bekleyip gorecegiz
-
Anladim hocam hakkimizda hayirlisi olsun bekleyip gorecegiz @akncıı
-
@sonunageldim sanmiyorum hocam sinava giren sayisi verilen sayidan daha fazladir bence tabi ne olur bilinmez bekleyip gorecegiz
-
@zenginmemur hocam soyledikleriniz mantikli ama kurumici konusulmasin ne demek ne alaka baslik ne? guy. ve sendika guy artik kurumiciyle alinsin istiyor bunun baskisini yapiyor.kendi haline birakirsak guy elden gidecek geride ki sayfalarda var bunlar okumadiniz sanirim.baskiyla getirmezsek hic gelmeyecek bu belli. Ayrica guy konusulmasin mhuy konusulacaksa onun basligini acin guy sayfasinda guy konusulur. Guy da mhuy gibi olunmasin diye ugrasiyoruz