2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bir taraf çok açık var der bi taraf ihtiyaç fazlası var der. Duyumlar birbirini götürüyor sürekli o yüzden kimsenin ne dediğine inanmayın.
-
Galiba oyle hepimiz sanssisiz guy gelmiyor yaprak kımıldamıyor vmy erteleniyor hakkınız sakli diyorlar aa bakiyosunki iptal ediliyor yapilanma oluyor yine ilan yok..sonra yas geciyor hayat geciyor Allah hepimizin yardımcısı olsun umarim bu umutsuzluğu kıracak gelişmeler olur tez zamanda
-
@dibace demi ya arkadaş bir duyum getirmiş ama harika cümleler duyumun üstüne çıkmış:))
Fazlasıyla diye okumak lazım "ihtiyaç fazlasıyla var"
Yani yeni guylara ihtiyaç var, ihtiyaçtan ötürü
"Çok açık var ki-Fazlasiyla ihtiyaç var" -
Merhaba arkadaşlar, istediğimiz sayıda ilanlar gelmemesi, bu kadar bekletilmemiz sebebiyle 30 Kasım'da farklı illerden toparlanıp, otobüslerle Ankara'ya gideceğiz ve etkinlik yapacağız. Şimdiden bir whatsapp grubumuz var. Katılmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
-
@Ysgnd5 bugün kaymakamlik vardi ülkenin dört bir yanından adam geldi ankaraya kac haftadır söylüyoruz fakat etkinlik falan olmadi. İnsallah başarırsınız
-
@scofieldmustafa InshaAllah bir ilk olmasini diliyorum İİBF için.
-
Arkadaşlar dün kaymakamlık sınavına gittiğmde bursada guy olan bir arkadaşla tanştm kendisi kurumiçi nin bizi etkilemeyeceğini çünkü odacı hizmetli falan öyle bir durum olmadğnı vezne icra gibi işi bilen kişiler için sınavn yaplcğnı söyledi.Ayrıca kurumiçi sınavın gelecek yıl guy sınavını ise şubat veya martta bekliyrz çünkü çok iht var dedi.Yani yeni tanştğm bir arkadaş böyle söyledi inş doğru çıkar.
-
Ben ikna oldum.
-
Ayrıca emekli olan başka kuruma geçen olduğndn dolayı çok ihtiyaç varmş.
-
@botan01 Hocam bir ileti daha yazma. Çünkü inanırım. Yalan olduğunu adım gibi bilirim. Ama inanırım.
-
@albertcamus hocm niye yalan söylm bende 2018 den beri ilan beklyrm.
-
@botan01 yahu sıradan bi guy ne bilecek sınavın ne zaman olacağını. Ayrıca kurum içi sınavına memur harici bekçi hizmetli şöförlerde girecek ki çoğunluk ta o grup zaten çünkü kurum düz memur almıyor. Memur olanlarda uzman oldu geçmişte.
-
@botan01 teşekkürler paylaştığınız için ️
-
İhtiyaç madem böylesine, versene ilanımızı yahu
Neden tey Şubat felan... -
@botan01 hocam benim guy olan arkadaslarimda hepsi girecek sinava odacisi guvenlikcisi vs dedi hepsi sevinmis bu olaya. Ve kadro dolacakmis verilen sayi kadar hepsini alacaklarmis.onlarda sizin ilani etkiler diyor.vallahi bari once bizi alsalar 2 yil kimse beklememistir ya
-
Benim GU ve guy tanıdıklarım da etkilemez diyo
Bunu ben yazdım la hakikaten. Ama öyle diyorlar, i don't know. -
Ilan bu hafta geeeel geeel nolursun geeel..bsnim guy arkadas da bizde hic boyle gundem yok (kurumici) o nerden çıktı diyor:)
-
İşin ilginç tarafı, ihtiyaç çok ; bu yüzden ilanı 3-4 ay sonra verelim. Mülakat açıklamalarında da takarız biraz oysa ne güzel başlanıyor, ihtiyaç çok. O yüzden ilanı olabildiğince geç vereceğiz. Anlamak mümkün değil. Bu yüzden de tüm bu gecikmeler, kurum içi yüzünden diyoruz. Ne yapalım, masum halk ne yapsın sendikasız.
-
11 KASIM PAZARTESİ SAAT 19.30 DA GELİR UZMAN YARDİMCİLİGİ İÇİN ETKİNLİK YAPILACAKTIR
-
@strtmn benimkilerde öle dedi sizi etkilemez ihtiyaç fazla dedi.