2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
o ilan duyurulara düşmediği sürece kimseye inanmayın hatta en yakınınıza bile.
-
Ben o ilani görüncede inanmayacam bu gidisle biri beni durtsun o zaman
-
Zaten en iyi ihitmal 4-5 ay var demiş kurum sınavı da 2 ay sonra yapılıyor etti sana 6-7 ay 2020 kpss'ye hazırlanma vakti gelmiştir.
-
@Anhedoniccc en kötü ihtimal 4-5 ay ve %100 demiş. Adını koyalım
Kurum içi 2 aya? -
S.K benim için bitmiştir .Kim neye inanıyorsa inansın tabi de . Martta gelecek demesi sınavın mayıs haziran olması anlamına gelir ki bu zaten @paretowilfredo hocanın verdiği bilgiydi.
-
@strtmn 4+2 hocam yani Guy sınavı ilandan sonra 2 ay içinde oluyor ya
-
Arkadaslar duyumlar iyi hos güzel ama hep bir sonraki ay işaret ediliyor kimsenin iyiniyetini sorgulamak bize düşmez ama ilan sisteme düşmeden gevsemeyin aksam saat 19.30 da etkinlik var dün gündeme girdik bugunki etkinlikten sonra 3-4 gün etkinlik olmayacak gb cok güçlü olmamz lazm duyurun duyurabildiğinz kadar
-
@strtmn Serhat Karaman saygı duyuyorum ama Ekim başında 2 haftaya geliyor diyordu. Herhalde şu kurumiçine ayrılan kadroları kastetti. Ses çıkmasın diye kurumiçi ilan geliyor diye haber salıyor olabilir. Kimsenin günahına girmek istemem ama bu tip düşüncelere itiyorlar insanı.
@2577 nickli kullanıcının dedikleri daha dikkate değer. Serhat Karaman'ın duyumları kadar dikkat çekici olamadı söyledikleri. Kaygı verici.
-
@İibf bencede devam edelim duyum değil ilan istiyoruz artik
-
@2577 başkan ara sıra bir görün sen buralara sen göründünmü ortalık hareketleniyor
-
@Baelish KESİNLİKLE!
twetter-dan sonuç almanın zorluğundan dem vurdu, video dedi, YouTube dedi kimseden oraya doğru bir hareket görmenin aksine; neden tweet sayısı az görülüyor oldu. @2577 dostun fikri bence de kıymete değer. O kısmı üstada bıraktık. Umarım aralarında bir uzlaşı sağlarlar. Bizde etkileşim için elimizden geleni yaparız.
-
Aylardan mayıs, biri çıkar der ki kesin temmuzda ilan gelcek, yüzde yüz. Ilanın geleceğini daha başkan bile bilmiyor. Istihbarattan aldim ben bilgiyi(!)
Temmuz ayı gelir ..........
Aylardan ağustos, Geçen sefer var ya tam o hafta ilan gelcekti, hatta saati geldi her şey hazirlandı, noldu dersiniz? Elektrikler kesildi. Bakan tedaşa kızdı ilanı erteledi (?) O yüzden kesinlikle ekim sonunda gelcek. Valla bak! Ben bunu Bakan beyin evinin camındaki kırıntıları yemeye gelen saka kuşundan duydum.
Aylardan ekim - kasım .............
-Ya arkadaşlar ya. Inanmazsınız ama tam ilan gelecekti, entera basması kalmıştı bi. Ama siz bilmezsiniz, biz şimdi siz cahiller gibi değiliz, sürekli siyasi rt yaptığımız için her mevzuya hakimiz. Yönetmelikte şeyolmuş.
-Nolmuş hocam?
-Şeyy işte. Devlet sırrı o. Top secret. Hem beni sürgüne vurdular bu yüzden. Çünkü ben aşırı fedakarım. Bilmezsiniz soyadımdaki K harfi feda demek aslında(!)
-Hocam Feda F ile başlıyor???
-Orasını karıştırma, yapılanma falan bişeyler deniyordu heh ondan işte. Kurum içi ben hiç istemem de kuzenim yazmış o yazıyı. O yüzden ilan kesin mart nisan gibi. Tamam mı? Bundan önce hep inandın. Buna da inanırsın bak(!)Aylardan mayıs olur, ilan gelir.
Tk sk fk kk hepzi bir ağızdan der ki; Ben bildim ben bildim! O yüzdeen hesabımı takip edin, kitabımı alın, beni hoş tutun. Ben sizin hakkınıza göz dikmiş de olsam yağımı balımı eksik etmeyin! Üstadım ulan ben!
...........
Tk vardı sonra o gitti fake hesaplarla insanları kafalamaya devam ediyor ama olsun. Sonra Sk geldi. Bakın sonra ne oldu? Ben didim didim bak noldu şimdi? Gördünüz mü?
Bu hikaye böyle de anlatılır ha dayı? -
Guyu beklemekten tamamen vazgeçtim artık . Sayıştayla ilgili cimere yazdım bakalım ne cevap verecekler
-
Beklerken de gelmezki biseyoof ya ne var yılbaşından once gelsen ne var yaa
-
İlanın gelmemesinden daha büyük korkum varsa o da bayrama kadar atanamazsam napacağım.
-
@dibace nolcalki bayrama kadar ? Benim yasim doluyor o yüzden yilbasi odakliyim
-
Her duyduğunuza inanmayın lütfen.
-
Fatih portakala mektup etkinliği yapmayı öneriyorum 20 mektup yada e posta gitse bile mutlaka bizi dikkate alacaktır 'ne yapıp edip fox tv de haber olarak geçmeliyiz bunu deneyelim arkadaşlar
-
@sinoki bunu bile düşünseler ilan verirler ama gram akıllarına gelmiyor demekki
-
Kurumda çalışan düz memurların arkasına sığındığı tek şey aynı işi yapıyoruz. Uzmanlarla masalarımız aynı özlüklerimiz farklı vs. vs. Bu işin içinde kimi gördüysem aynı savunma. Gerçektende aynı işimi yapıyoruz karınları tok gözleri aç olan şahıslar. Sen 4 seneyi bitirdin tükçe matamatik çözdün bir şekilde girdin. Ben ise türkçe metematik haricinde ne yaptım biliyor musun ? Dersahaneye gittim, iktisat, hukuk ,maliye , muhasebe öğrendim.2 sene çalıştım sosyal hayatımdan kendimden fedakârlık yaptım yaşıtlarım ev iş sahibi olurken ben ise bugün yarın olacak diye ailemi umutlandırdım. Yetmedi bu süreçte uzun süreli bir ilişkimi sonlandırmak zorunda kaldım. Gerçi hepsi türkçe matamatikde çözse içim yanmaz, kuruma şöför , temizlikçi, kaloriferci olmak hayali ile giren tek derdi sabah 8 akşam 5 olan sigortalı bir işimiz olsun diyen adama uzman olma hayalini kurduruyorsun, yolunu açıyorsun. Bu şahısların iyiniyetinden asla şüphem yok aynı durumda ben olsaydım bende desteklerdim bir çaba sarfetmeden uzman oluyorum daha ne olsun. Şimdi asıl suçlu kim onları araştıralım. En baştan beri bu haksızlığa karşı susan olayın ehemmiyeti idrak edemeyen pareto üstad basbas bağırırken kulak üstüne yatan kamuoyu oluşturmayan haksızlığa karşı susan ben. İkincisi benim gibi duymazdan gelenler susanlar. Üçüncüsü baskı ve çıkar gurupları sendikalar. Dördüncüsü baskılara karşı boyun eğen siyasi partiler. Ve sonunda vicdanlarda yara oluşturarak bir karar heba olan ekmekler. Ama herşeye rağmen bizim menfaatlerimiz ihlâl edilsede ,belki hayallerimiz bize uzak olsada, kızsakda bağırsakda, bizi büyütüp yetiştiren devletimiz zeval görmesin hiçbir vakit. Zamanı gelince devletimize en güzel hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Umarım en kısa zamanda karanlıktan aydınlığa çıkarız değerli yol arkadaşlarım. Gün olur atanırsak bizden sonraki kardeşlerimizi hiç bir zaman unutmayalım. Son sözümü Gazi Mustafa kemal'in şu sözüyle bitiriyorum :
Bütün ümidim gençliktedir.