2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ücüncütekil hic inandirici gelmiyor artik en kotusude bu
-
@ücüncütekil valla oda Eylül ekim demişti baya inanmıştık oda fos çıktı
-
Adam arkasından söylenenler için çok üzgünmüş ama hala çok sağlam bilgi diye iddia ediyor yüzde yüz diyormuş..
hatta yetkili bürokratlarla daha dün görüşmüş ve o ulaşan arkadaşımıza bunları aktarmış...
Hayırlısı olsun arkadaşlar . -
@ücüncütekil canım yhaa, birgün tutturur ama böyle giderse
-
@ücüncütekil hocam sık sık bizi guncellesin bari serhat karaman belirsizlik icindeyiz.ve madem gorusuyor bizlerin magduriyetini anlatiyordur insallah
-
@sonunageldim sağ olsun anlatmış arkadaşımız sıkıntılarımızdan haberdar yani.
Konuşmayı da çok şükür bugüne kadar hiç yanılmadık diyerek bitirmiş.
Bütün hakaret ve beddualardan dolayı hesabını kapatmış. -
Artik ozellikle guy konusunda hicbir duyuma inanmak istemiyorum. İstisnasiz hepsi mi fos cikar. Cikti. Bana kalirsa en kotu senaryo bu yil sonrasinda gelmesi zaten. Mart cok gec bir surec. Ben umudumu kestim bir kpss daha goruruz belki o zaman gelirse gelir. Onda da artik 85 assasi umutlu olmaz zaten asiri yigilma yuzunden
-
@whshw Ocak Şubat demiş en geç yani en kötü Mart demiş ️
-
Önce ağustos dedi sonra ekim dedi şimdi de mart oldu aklı başında insan inanmaz
-
Arkadaşlar kurum içi meselesine olan tepkimizi azaltmak için manipülasyon yapılıyor olabilir. Duyumlarla, haksızlığa olan tepkimizi azaltmaya çalışılıyor. Duyumlara itibar etmeyin her gün etkilik yaparak kamuoyu oluşturmalıyız. Pareto üstad dışında kimseye itibar etmeyin saygılarımla.
-
@urfaspor63, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar kurum içi meselesine olan tepkimizi azaltmak için manipülasyon yapılıyor olabilir. Duyumlarla, haksızlığa olan tepkimizi azaltmaya çalışılıyor. Duyumlara itibar etmeyin her gün etkilik yaparak kamuoyu oluşturmalıyız. Pareto üstad dışında kimseye itibar etmeyin saygılarımla.
Kesinlikle katıyorum. Ne zaman fazla tweet atsak biri çıkıp diyo ilan gelecek ve sonra gelmiyor. Biz susalım diye yapılıyor.
-
@Mrt1313 ha şunu bileydin
-
@urfaspor63 hocam mantikli ozellimle kurumicindekiler surekli sizi etkilemez bir sey bilmiyorsunuz falan diyor zaten
-
@Quesnay bende sürekli manipülasyon olduğunu düşüncesini atamıyorum her hangi bir duyum aldığımda ama iyi niyetimden de ödün veremiyorum.
Bir insan göz göre göre bu kadar şeyi yazıp hayallerimizle nasıl oynayabilir vicdanları nasıl rahat eder bilemiyorum.. kendi içimizde olmayınca diğer insanlarıda öyle sanıyoruz maalesef.
-
Üstad zaten dedi, bahara kalabilir. Kurum içi olmasa her an gelebilir. Karşısında duran, geciktiren öğe kurum içi. Yani, ilan Şubat-Mart döneminde gelse bile, bunun haberi üstad @paretowilfredo tarafından verileli çok oldu. He yine de samimi ise gerçekten Allah rızası için, bizler için gidip sorduysa ve bu cevabı aldıysa Allah razı olsun.
-
ORDUlu hiç arkadasımız yok mu bakan orada il teşkilatı esnaf geziyor.birerbir fırsat yakalayıp görüşebilir...
-
@Mrt1313 her kurumici meselesi alevlense bizi susturmaya çalışan duyumlar çıkıyor ve bu duyumlarla gazımız alınıyor. Psikolojik savaş verdiğimiz bu dönemlerde enerjimizi yükseltecek duyumlar çıkıyor. Tüm arkadaşlarımdan ricam sağduyulu şekilde gerekli tüm mecralarda haksızlığa karşı nizami şeklilde tepkilerini ortaya koymaları.
-
@esmeringa, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ORDUlu hiç arkadasımız yok mu bakan orada il teşkilatı esnaf geziyor.birerbir fırsat yakalayıp görüşebilir...
twitterdaki etkinliklerden daha önemli şu durum.
-
Ankaradayız lakin görüşebilmek için en zor yer Ankara Ordulu eş dost akrabası olan varsa arasın etsin
-
@ücüncütekil ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü