2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kesinlikle baskiya kendimizi duyurmaya devam etmeliyiz.sponsorlu etkinlikler vs. Dershane hocalarini devreye sokup buyuk capli birseyler yapmak lazim.2020 kpss gelmeden ilanlarin gelmesi lazim
-
2020'de sınav olsa mülakatı sonucu derken 2021'de açıklansa. 2023'e diğer ilan gelse..... Error vericem şimdi sonra mülakatta bu zamana kadar ne yaptınız diye sorarlar
-
@Lamıcimiyok beklenti bu olmalı açısından yazdım hocam. Bazılarını anlamak mümkün değil. Siteye girerken bunu göze alacağız artık galiba
-
@müfettiş_37 inşallah hocam ya valla ilk kpss sınavım olmasına rağmen şimdiden çok yıprandım. Zaten atama süreci uzun sürüyor bi an önce gelsin herkes hayatına baksın.
-
2020 Ocak olsun bizim olsun hadi ya lütfen 2016 dan beri sürünüyorum dayanacak gücüm kalmadı
-
@scofieldmustafa maliye de geçen sene bahsedilen yapılandırmadan vazgeçildi. Sadece vdk da yapılandırma yapıldı. Teftiş ayrıldı yuzde 5 95 ayrımı kalktı. Yakın zamanda vdk personel yönetmeliği yayınlanacak daha sonra da alım ilanına çıkılacaktır.
-
@mervenil aynen öyle demis
-
@müfettiş_37 hadi inşallah
-
Tebrik ederim kendilerini ve anlayış ve duyarlılık hallerine diyecek çok güzel sözler var da..
2020 ... -
Aralık 2020 de 2020 içerisinde arkadaşlar farkındayız umarım
-
Kabusmu bu ya
-
Bakanın net cevabı yok mu?Sinir krizi gecırmek üzereyim.
-
@zenginmemur 'Gelir uzman yardımcılığı alımı için çalışma yapılıyor' memurlar.netin haberi
-
-
https:// www .memurlar. net/ haber/869760/bakan-albayrak-tan-kyk-borclariyla-ilgili-aciklama.html
-
Nasil ya 2020 dememismo yani allahim ins
-
@Aslan-Reyiz İlan yakın olmasa bu açıklama yapılmaz fikrindeyim. Umutlandım valla.
-
@hedefsgk tamam şimdi oldu işte yoksa 2020 falan dese işimiz kötü olurdu.Umutlanmak lazım
-
@pareto_wilfredo hocam acilen bekleniyorsunuz
-
Bir nevi ilana cıkıyoruz gibi Sayın Naci Ağbalın twiti aklıma geldi