2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur Kesinlikle tek beklentimiz Guy . O da gelmeyince yaşananlar ortada . En azından kurum sınavı görmek adına YDS ye calismak gerek gibi.
-
Şimdi, "bir zaman sonra"
Bütçe görüşmelerinde o kadar söz verdi. O zaman neden söz verdi. Söz vereli şu kadar ("bir zaman sonra") oldu, neden hala ilan yok. Vb.
Etkinlik, baskı, kimse tweet atmıyor. Vb.Gibi şeyler inşallah olmaz Allahım, amin.
-
@strtmn lütfen olmasın
-
@paretowilfredο hocam iki çift laf etseydik bakan etti siz etmediniz
-
@keynes5 aynen Bakan Beyin açıklamasından sonra iyice bir sessizleşti buralar
-
@paretowilfredo yanlış oldu yine
-
@mathilda evet yaaa
-
Arklar ins ilan şubat mayıs aras i gelir. Gelir idaresi güvenlik görevlileri eksiği için ilan çıkıyor bu hafta gerci onlarin kadrosu ortaogretimden aliyor. olsun uzun zamandir hic kipirtama yoktu.Ben bir vergi dairesi çalışanı olarak çoğu yer acil ilan bekliyor. Siz çalışmaları bırakmayın ins en kisa zamanda ilan gelecek.
-
@yozgat66 ilk cümle ile son cümle arasında ki nedensellik bağı hayli izafiyet barındırıyor.
-
@yozgat66 hocam sizi daha önceki yorumlarınızı okudum. Daha önce kasım gibi ilan beklediğinize dair fikir vermişsiniz ve hala alım yok. Eksik fazla biz de biliyoruz. Subat ve mayıs gibi ilanın doğruluk payı yüksek olmalı artık. Hatta kesin olmalı.
-
Kaymakamligin 76 ile kapatmasindan sonra anladim ki guy gelmesse herkes disarda
-
@izzo Hocam Mayıs nedir en geç Şubatta gelmeli o ilan
-
2018 de sınava girdik hala bekliyoruz ama şunu gördük ki 2017 girişliler bizden daha istekli daha azimliydi Tweeter etkinlikleri, gazete ilanları sonucu aldılar istediklerini
-
@Müşrif bende en geç subatta gelmesini istiyorum hocam. kesinlik açısından dedim Hem mayıs subat arası diye ben demedim ki vergi dairesinde çalısan arkadaş dedi. Ne olursa olsun artık yeter ki kesin olsun diyerekten söyledim
-
Arkadaşlar bu ilanı Aralık ayında alicaz herkes hergun buraya girip bakıyor yarın etkinlik var önümüzde gircegimiz bir sınav yok kalabildiğimiz kadar gündemde kalıyoruz. Artık iyice pasifleştik farkında mısınız ? Biz hakkımız olanı alicaz susarak alınmıyor malesef sonrasında hergun mail etkinliği yapalım bakan danışmanlarına toplu olarak. Fikri olan yazsın
-
Ağzımıza bir parmak bal çalındı bizlerde buna hemen inandık sonuç hala ilan 'ne zaman gelecek diye bekliyoruz
-
Dostlar etkinliklere devam etmeliyiz.
-
Arkadaslar eger guy gelmesse bitik vaziyetteyiz her sinav cok yuksek kapatmaya basladi. Kaymakamlikta gorduk gecen sene liste dolmamisken bu sene 72 yle disarda kaldim. Sistem adete bizlerden birer deha yetistiriyor. Bu ilan gelmezse hepimiz işsisiz
-
ben etkinliklerde varım. Murat güzelli hoca yarın için etkinlik olacağını söyledi.. Çok kişi olmamıza gerek yok. Amaç bakana farkındalık yaratmak. Bizi biliyor artık çünkü
-
@Müşrif hocam mayısta gelirse üstüne 1000-1250 olursa burdan elenenlerin bir daha ilan görme ümidi dahi kalmazki