2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Aynen öyle SGK da açıklanacak az kaldı . Bu da bizim faydamiza olacak az da olsa . Güzel şeyler düşünmek lazım artık sanki.
-
-
400 hadi, Aralık bitmeden gel gülüm.
-
Aralık’ta gelsin de yeni yıla umutla girelim . Akşamki etkinliği unutmayın arkadaşlar . Kendimizi ara ara hatırlatalım ️
-
@Baelish son 5 aydır 10 bin tweet attım hocam abartısız
-
Kurum içi uzmanlık ve kurumdışı gelir uzman yardımcısı alımı için ihtiyaç duyulan personel sayısının belirlenmesi için çalışmaların başladığını belirtmiştir
Bunları söyleyen gib daire başkanı imiş guyaderin sayfasında paylaşmışlar -
@Müşrif çok zor guy olanlara sor
-
@Lamıcimiyok hani personel sayilari belliydi ? Her kafadan bir ses cikiyor
-
Bildiğim kadarıyla yarın Hazine ve Maliye Bakanlığının ve Gelir İdaresi Başkanlığının meclis genel kurulunda bütçe görüşmesi var. Bugünkü etkinliği iyi değerlendirmek lazım. Özellikle vekillere kürsüden durumumuzu anlatırabilirsek sonuç alabiliriz.
-
@Lamıcimiyok nerde hocam ben göremedim
-
@whshw sözde personel daire başkanı söylemiş her kafadan ayrı bir ses çıkıyor
-
@Willsmithh Ne açıdan zor
-
@Lamıcimiyok aynı anda mı çıkacaklar İlana acaba . Atıyorum 2000 kişilik bir alımda sayıyı bölüştürürlerse çok kötü olur : (
-
@izzo hocam guyaderin sayfasında resim atmışlar gib personel daire başkanını ziyâret ettik diye orada arkadaşın biriside sormuş gelir uzman yardımcılığı ilanı hakkında bilgi varmı diye onun üzerine bu yorumu yazmışlar
-
@mathilda aynı anda olmaz bence hocam kurumdışı için 2020 kpss bekleniyor bence gelecek olan ilan kurum dışıdır
-
@Lamıcimiyok inşallah hocam tükendik artık versinler şu ilanı
-
@Lamıcimiyok gördüm hocam cevabı veren de ocak ayı gibi ilana gelebilir demiş onun sonra tahmini yani
-
@Lamıcimiyok, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kurum içi uzmanlık ve kurumdışı gelir uzman yardımcısı alımı için ihtiyaç duyulan personel sayısının belirlenmesi için çalışmaların başladığını belirtmiştir
Bunları söyleyen gib daire başkanı imiş guyaderin sayfasında paylaşmışlar@Lamıcimiyok, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bunları söyleyen gib daire başkanı imiş guyaderin sayfasında paylaşmışlarBu konu hakkında düşünceniz nedir?
-
@paretowilfredο guyaderde paylaşılan durumla ilgili düşünceniz nedir?
-
@busrag sadece çıkmış sorular yetmez hocam bende bi önceki guydan 76 yaptım 80 le kapadı İstanbulu yazmıştım, özgün sorularada kesinlikle bakın derim konuların kavranması iktisat ve maliye için önemli ayrıca,muhasebe az çok ezber gibi zaten hukukta sizin çalışmanıza kalmış bi ders bence