2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn bi umut sürekli sayfaya bakar oldum o kadar haklisiniz ki
-
subat ayinda yazilanlari okuyorum da dostlar ne kadar umutluymus .. ve kasim gelmek uzere hala ilan yok..butun duyumlar cöp
-
@Baelish, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Eylül-Ekim gibi gelir diye düşünüyorum. Umarım çok daha erken gelir
22 Şub 2019 17:18 itibarıyla attığım iletim. Ekim bitti bitiyor..
-
Etnlik falan damı yapmıyoruz dostlar iyice pes mi ettik
-
ses verelim arkadaşlar ön ayak olun etkinlik için ..
-
Şuna bak öğretmenler yeniyıla60binöğretmen diye tag açıp 175 bin tweet atmışlar abi şaka mı adamlar tüm alımlara talip oluyor biz 1000 kişi kovalıyoz onuda 2 yıldır alamıyoz hala böyle izlemeye devam mı edeceksiniz
-
@SaMsUnLu55 şuna bak ben bunu yazana kadar 5 bin tweet attı adamlar
-
@SaMsUnLu55, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
000 kişi ko
iyice abarttılar bunlar da zaten 2020 için alınması planlanan toplam personel sayısı 60 bin. bunlar tüm kadroya göz diktiler.
ne boş insanlar bunlar. -
biz de öğretmenler gibi arsız olsak ne kaybederiz hiç yoktan denemiş oluruz. adamlar kadro aldıkça arsızlaştı arsızlaştıkça kadro aldı hangi parti iktidara gelse öğretmenler grubunu karşısına almaya cesareti olamaz ama gelgör ki 400.000 den fazla mezunu olan iibf nin iktidar üstünde gram etkisi yok ya
geçen yıl genel seçimlerden önce hazırlanan gazete ilanında bile 3000 guy çok değil mi ya biraz abartmıyor musunuz diyenler vardı aramızda 1000 kişilik alıma çıkıldı en fazla yazık günah, 1 şefle 2 memurla iş döndürmeye çalışan çok vergi dairesi var kırsalda taşrada -
@RootofAllEvil aslında kastetdiğim arsızlık değil hocam adamlar bunu istemekten çekinmiyor 300 küsür bin tweet atmışlar hala atıyolar bizimkileri fişlenecez diye sarmış bi korku bu kadar korkak bi topluluk ben görmedim binlerce kişiyiz ama lafta şurda saçma sapan gönderiye binlerce ileti yazıyoz toplu bişey yapalım deyince aman fişleniriz yada başkaları zaten yapıyor diye ilgi alaka sıfır gerçekten zoruma gidiyor artık kaybedecek neyimiz var sanki ya adamlar daha atanamadıkları kadrodan fişleniriz diye korkuyor böyle bi zihniyet jiçbirşeyi haketmiyor zaten ki kendi hakkını arayamıyor yarın devletin kadrosunda devletin hakkını nasıl arasın vallahi hakediyoruz
-
@SaMsUnLu55 kaymakamlık çıkışı bir şeyler yapalım diyoruz kimseden ses yok arkadaş susunca atanıyor musunuz ?
-
@pareto_wilfredo guy yeterlilik yapıldı bugun. 18 aydır gelmeyen gelir uzman yardımcılığı ilanı gelme ihtimali doğmadı mi hala? Yeni birşeyler yok mu ?
-
@IS-LM bu konuda başlık bile açtım ama gelmeyen bi ilan hakkında yada çekiliş olmadığı için pek ilgi görmedi
-
@SaMsUnLu55 Bence fislenecegiz diye korkmuyolar hocam. O bi bahane. Armut piş agzima düş zihniyeti var. "Ben ders calisiyorum zaten daha ne yapayım? Oteki kisiler cabaliyor yeter bana." zihniyeti var. Belki evet ogretmenler kadar potansiyelimiz yok ama sinava girecek 5000 kisi etkinliklere katilsa biz hergun gundem oluruz. Biz twitter 200 300 kisi cabaliyoz o kadar. O da maksimum sayimiz.
Burada cok dedim. Sgkcilar, hakimlige, kaymakamliga girecekler vs destek olsun. Ilgoc geldi, Sgkcilar destek icin yana döne ilgoc puan sinirindaki kisileri cagirdi etkinlige. 84 85 86 bandindaki arkadaslar twitterda hesap acmislar yukleniyorlar. E simdiye kadar neredeydiniz? Demek ki kısa vadede menfaat gerekiyor. Bu zihniyetin değişeceğini de ummuyorum artik ben. Umudum vardi ama bu kafa yapisini degistirmek zor.
-
@IS-LM Hocam dur simdi kafa karistirma. Millet kaymakam olcak. Ne toplanmasi töbe haşa..
-
@Baelish aynen öyle. Kaç aydır söylüyoruz ama nafile biz de köşemizde bekleyelim oluruna bırakalım
-
@Baelish kaymakam olacak adamlarin asil bunu yapmasi gerekir ilk once kendi hakkini savunmasi lazim degil mi ...
-
Öğretmen katilan arkadaslarim var twitter etkinliklerine spot hesaplarla atiyorlar cogu twiti bari bizde oyle yapalım benim 5 tane hesabim var hepsinden atiyorum puanimin yetip yetmicegi belli değil ama yine de destek veriyorum biraz sorumluluk meselesi sanirim.
-
Gib duyurularda bugünün tarihini görünce heyecanlanan birtek benmiyim acaba
-
@guyzede1 gib in sayfasina girmeyeli o kadar zaman oldu ki hocam