2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Twitter olayı bitti artık. Hangi grup olursa olsun gelen taleplere cevap verilmiyor. Bence devlette ciddi manada kemer sıkma politikası var. İhtiyaç olmasına rağmen bu zamana Guy alınmamasının başka açıklaması olamaz. Seçimlere kadar 5-10 kişilik ilanlara talim etceğiz artık.
-
@2577 mülakatta 41 puan alip elenen arkadaşım bir sonraki alimda atandı.Bence yersiz bir düşünce olmuş.
-
@2577 adli arkadasa saygim var elinden geldigince yonlendiriyor sagolsun.ama cok ustu kapali konusuyorsunuz hocam.
- 2 ay icinde nasil halledilsin bizler sosyal medya disinda nasil ulasabiliriz.twitter etkili olmayacaksa youtube neden etkili olsun onu anlamadik.
-yeni partilerin kurulacagi ve kesin oldugu zaten iyice belirginlesti.acikcasi ortalik lehimize karisabilir oy ve secime yonelik calismalar olacak surekli. Eyt af meselesi 3600 ek gostergenin uzrrine dusmesinin sebepleri bunlar olarak gosteriliyor.bizde payimiza duseni istemeye devam etsek isimize yaramaz mi? - bundan sonra secime kadar mi ilan gelmez yoksa haziranda mi gelir diyorsunuz orayi tam anlamadik hocam
-bakan degisme durumlari gundemde hep o ihtimal var mi
Artik nefes alamiyorum yazik oldu yillarimiza emeklerimize Allah yuzumuzu guldurdun en kisa zaman da Insallah
- 2 ay icinde nasil halledilsin bizler sosyal medya disinda nasil ulasabiliriz.twitter etkili olmayacaksa youtube neden etkili olsun onu anlamadik.
-
@erhankestevur mülakat konusunda bende magdurum ancak pes etmeyip atananda çok
-
Mülakattan kaç alındığı nerden öğreniliyo ya
-
Arkadaslar biz artik direk cumhurbaskanindan isteyelim etkinleri onun adiyla yapalim. Eyt onaylaniyor ek gosterge ve af kanunuda geliyor. Istekleri yerine getiriyor sayin cumhurbaskani bu aralar.bizden haberi bile yok direk ondan isteyelim bence
-
@sonunageldim eyt nereye onaylanıyor. Cumhurbaşkanı bugün dedi oy kaybetsek bile eytye kesinlikle hayır diye
-
@Mahoni3406 hocam 2 ilimli konusuluyor 1 hayir deniliyor.yaza dogru eytliler isteklerini alir gibi geliyor gecen oyle okumustum meclisten gecirecekler gibi diye.neyse biz kendimize odaklanalim birazda sayin cumhurbaskaindan isteyelim
-
@sonunageldim eyt için yine kesin konuştu. Hayatta olmaz dedi. Bakalım bu da rahip olayı gibi mi olacak. Eyt'liler erken seçim tag i açmış Twitter'da. Yıl sonuna kadar ilan gelmezse yeni yılla ortalık yine karışır.
-
@sonunageldim evet haklısınız biz kendimize odaklanalım ancak sayın cumhurbaşkanınından talepte bulunmak mantıklı. Özeşliklede iletişim başkanlığı aracılığı ile.
-
@michaelcorleone burası türkiye her an her şey olabilir. Ancak yakın tarihte(2-3 yıl) erken seçim ihtimalini görmüyorum bile.
-
@michaelcorleone eyt icin sert konustu aynen secimi kaybetsemde eyt yok diye
-
Meydanların aksi çok yaşandı memlekette ama galiba bu sefer durumlar çok karışık. Maliyede ki yapılanamama bile daha berrak kalabilir
-
Gazete ilanı verildi , onlarca kez Twitter de gündem olundu, haber sitelerine çıkıldı , basın açıklaması yapıldı , milletvekillerine ulaşıldı ... aklıma gelmeyen şeyler de vardır , şimdi bu saatten sonra napalım gerçekten ? Twitter işe yaramıyosa yarayan nedir biri onu söyleyebilir mi? Napalım ne kaldı ?
-
@gmzankr066 diyor ya hocam, YouTube da trend olmak. 5 dk'lık guy-mhuy-vmy anlatısı içeren bir video lazım. ReklamsızZz!
-
@Mahoni3406 hocam bir ihtimalle olabilir o da bu yeni kurulacak partilerin ak partinin icerisinde bir ayrilmaya sebep olma ihtimali baska da erken secim soz konusu olamaz
-
@2577, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
- Son 2 ay içinde halettiniz şanslısınız aksi halde degismeyecek. Haziran 2020 yi beklersiniz
- Yakında 2 parti kurulacak netlesti hemde kesin artık ertelenmeyecek
- Kargaşa ortamı oluşmadan istediğinizi almaya çalışın yoksa sonra hiç şansınız olmayabilir
- Bu maliye bakanı olduğu sürece Twitter'dan hiç bir sonuç elde edemeyeceksiniz
- BEN KESİNLİKLE REKLAM İCEREN VEYA BİR GRUBUN SİMGESİNİ TASİYAN BİR VİDEO PAYLASİMA YARDİMCİ OLMAM. Devletin hukukuna guvenmedigim için kimse yanlış anlamasın
- Eğer girdiğiniz mülakatta 50 veya 45 altında not almış iseniz ve mulakatiniz normal veya iyi geçtiği halde almış iseniz. Yüzde yüz fislenmissinizdir. Bulunduğunuz il veya üniversiteyi okuduğunuz ilde adliyeye giderek soruşturma bölümüne sorarsınız ve sebebini öğrenirsiniz
Kardeşim bildiğin birşey varsa ya konuş yada ortaya bomba bırakıp sırra kadem basma.
Partiler kargaşa getirmez rekabet getirir. Rekabette her zaman fırsattır ve yeni kapı aralar.
Damat sıkıntılı bir adam doğru ama güçlü bir kamuoyu dayatması onu bile ikna eder. Kimleri etmediki.
2013 te alınan 10bine yakın personelin kılına bile dokunulmadı kimin ne olduğunun herkes farkında ne fişinden ne faturasından bahsediyorsun. Mülakatlarda yıllardır belirleyici tek birşey vardır o da modern terimle referanstır. -
@2577 bu durum sadece guy için mi geçerli deftardarlık mhuy ve vmy içinde mi aynı şey söz konusu
-
@2577 Guy'un haziranda gelmesini istemiyorsan GUY yaz 2577'ye gönder. 2 ay içinde Guy ilanı gelsin.
-
@2577 boş yapıyorsun