2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@botan01 ne yapılanması dostum ya yapılanma bitti bu vakte kadar yapılanma diye diye bizi buraya kadar getirttiler. İlan gelmiyorsa bunun tek nedeni bakanın tercihleri bence.
-
Arkadaş almayacaksanız bari söyleyinde bu kadar güruhu boşuna umutlandırıp bekletmesinler
-
Yalniz arkadaslar en sonki alimda kazananlarin hepsi daha baslayamadi hemen ilan gelecegini dusunmuyorum
-
@paretowilfredo Hocam atanip ise daha baslayamayanlar var surec cok uzadı ve hicbir bilgilendirme yapılmıyor sadece ankarada onayda evraklae deniliyor.Ankarada isler nasil yuruyor onay konusunda aydınlatırsanız cok memnun olurum
-
Arkadaşlar çok sağlam bir duyumum var.Maliye şubatta alım yapacakmış
-
@guyzede1 kaynağınız nedir hocam
-
Arkadaşlar sayın vekil komisyonda bakana soracağını söylemişti.Yorum rt yaparak tweet atmanızda fayda var
https://twitter.com/tatliogluismail/status/1198719804636639233
-
@mathilda Ankaradan bi büyüğümüz söyledi yılbaşından sonra alımlar başlayacak guy için de şubat başı güzel bir alım olacak dedi
-
@dibace aynen hocam yıllardir bunu söyluyorum ne yapilanması.Guydan bahsediyoruz vergi dairesi calişanı olacagiz inşallah.Guy A gibi gorunen B kadro yani gümruk kyk gibi sadece alan bilgisi istiyor ve A grubunda yillardir cok alim yapan bir yer.Yapilanma guyu etkilemez.Etkilemesi için bir neden arastitiriyorum merkez kadro degil vergi dairesi calisani ve ihtiyaç cok.Yapilanma şoyle olur vergi mufettisligi iptal oldu bu yapilanma gostergesi veya dguyun durumu bunlar merkez kadrolar yetki sorumluluk belki duzenlemeelri yapilir.Ancak vergi dairesine personel almak yapilanma değil baska bir sey keyfiyet.
-
Yada A grubu bitti aciklamasi en iyisi.Bu universitedeki akademisyneler Anfide ders dinleyen iibfli kardeşlerimize ne anlatiyir acaba cok merak ediyorum.Bakin cocuklar mezun abileriniz 5 kisilik ve yds isteyen kadrolar icin bu okulu okudu ve şuan hepsi cok mutlu.Sorunumuz bu iste.Sosyal bilimler okunmaz.Biri cesaret versin yada desinki haksizsin soyle duzelecek soyle olacak bizde umutlanalim.
-
@zenginmemur a grubu kesinlikle bitti.90 ustu alamayacak hic calismasin bulasmasin bu ise zaten.ama biz puan alanlar olarak bi umut guy ve vmy bekliyoruz.cunku biz baslarken alim vardi biz puani aldik durdu.suan akli olan bu ise bulasmaz zaten
-
@guyzede1 hocam bu kişi maliye teşkilatı içerisinde mi çok duyumlar paylaşıldı ki bakan çıksa alım yapacaz dese inanmayacağız o seviyeye getirdiler
-
@hayırlısı035 ALINTI TWİTTER::@iibfkusu
Günaydın arkadaşlar
Bu akşam saat 20.00'de etkinlik yapılacaktır. Lütfen katılım gösterelim. Duyarlı olalım. Duyuralım. Duymayan kalmasın. Belki bazılarımız için son etkinlik olacak. Bazılarımız son umudu olacak. Yaş haddine takılan arkadaşlarımız var. Hepimiz aynı gemideyiz ️ -
@zenginmemur sahalara geri döndün he, karamsar karamsar paragraflar, kötümser kötümser yaklaşımlar. Çok sıkıcısn yaa. Pöff.
-
@strtmn Yine insanları yıldırma çabaları Arkadaşlar bir insan bu başlıkta yazıyorsa(GUY bekliyorsa) zaten yeterince yılmıştır. Sizin ayrıca üstüne toprak atma gayretiniz neden ben bunu anlayamıyorum. A grubu bittiyse,özelde iş bakmanızı tavsiye ederim.
-
@strtmn sıkıcı olmayınca guy gelecek gibi yazmissin
-
@SBF özel daha kötü.Bu diplomayla ancak fotokopi cektirirler.Ha sen onu iş diye görüyosan piyasada cok o işlerden
-
@zenginmemur sen yine son guy sınavına girdin. 2018li arkadaşlar ne yapsın. Çocuklar bir umut bekliyor. Karıştırma ortalığı.
-
@strtmn o zmanda dedigim her sey cikti beni bilen bilir.Mülakat geć acıklandıgında ne dediysem cıktı.Bu düzen değismedikce sürec hep bu halde mi olacak.
-
@zenginmemur @paretowilfredo üstad da yetkiyi kime versem diye düşünüyordu, bazen ilgilenemiyor. Görüyordur bunları, size döner muhtemelen hocam.