2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
ARKADAŞLAR CUMA GÜNLERİ BAKAN BEY HANGİ İLLERE UĞRUYOR İSE ARKADAŞIMIZIN GÖSTERDİĞİ Bu HASSASİYETİ BİZDE GÖSTERMELİYİZ İMKANLARIMIZ DAHİLİNDE BAKANI YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ BU BÖYLE ÇÖZÜLECEK
-
Arkadaşlar sınav açılırsa yds şartı olmaz değil mi biraz korkutuyor bu beni
-
@kemankeşş guy’dan mı bahsediyorsunuz
-
@Shane-larkin evet hocam
-
Eger yds olursa ilan gelmemesiyle aynı bence. Hala ilan gelmedi sayarım ben.
-
Sanmam öyle birşey olacağını bizden öncekilere oldu mu ki bize de olsun
-
@kemankeşş yok hocam eğer öyle olursa dükkanı kapatıp gidelim . YDS şartı gelirse kadro dolmaz bir kere .
-
Arkadaşlar guyda yds istemesi yüzde 0 sakin olun aklınıza getirmeyin böyle şeyler
-
Yönetmelikte yok zaten istenmez anca yeni yönetmelik çıkaracaklar ama merkez kadrosu istiyor genelde taşrada yds isteyen görmedim ben.
-
Guy da yds ne alaka hocam daireye gelen vatandaşla ingilizce mi konuşacağız her seye yds gelir guya gelmez
-
Arkadaşlar gelecek olan ilanın kaç kişi olacağı düşünülüyor ve ilanla sınav arasında kaç gün oluyor?
-
Il planlama hangi puandan alir
-
İlanın geleceğinden de kendi geleceğimden de o kadar umutsuzum ki.. Hiçbir müjdeye inanmıyorum. Hiçbir şey yolunda gitmiyor.
-
@kemankeşş Yds şartı olmaz tabi ki. Yds şartı isteseler sınava girecek kişi kalmaz ortalıkta.
-
-
Arkadaşlar ben umutluyum ilan gelecek ama sizce kaç kişi alım yaparlar ve kaç puanlarla kapatır tecrübeli arkadaşlar tahminleriniz neler?
-
Aynen artık direk bakanın konuyla ilgili aciklama yapması geleceği garanti etti koskoca bakan istese şuan düşünmüyoruz der ve kimse birşey diyemez bence günler çabuk geçiyor 2018 puanları ölmeden gelecek herkes hazırlik yapmaya başlamasını en iyi çünkü ilan gelince herkes çalışacak şuandan çalışmak fark yaratır
-
Dostlar guy sorularını adem kılıçtan mı bakacaksnz güncel diil sanrm kafa karısıklığı oluyor mu ya da hangi kitabı önerirsiniz fikri olan var mı?
-
@marshalerner alım sayısına bağlı hocam ben 2 bin bekliyorum daha fazlası olmaz bence 2017 gibi olur en fazla
-
Bir aya degil en gec 2 haftaya gelsin ilan zilleri takalim oynayalim derslere gomulelim