2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guyadayadayı haklısınız hocam teşşekür ederim
-
@ozge91 rica ederim hocam öyle ya da böyle ilan gelecek güzel çalışın Nasip olunca şehirde tutuyor kurum sınavı da geçiliyor şimdiden başarılar ️
-
@guyadayadayı kesinlikle haklısınız umarım gönlümüzdeki olur size de başarılar
-
@ozge91 İnşAllah olur dualarımız sizinle hocam . Ben son yapılan Guy da atandım rabbim sizlere de nasip etsin inşAllah desteğimiz dualarımız hala sizlerle inanıyoruz güzel bi sayıda ilan gelecek emekler boşa gitmeyecek daireler sizleri bekliyor
-
İibf de yine birlik yok adamlar 20 bin alım olacağı söylenince isyan ediyor.2018 hazirandan beri 18 aydır maliye ilanı yok.ayıptır
-
@guyadayadayı yaa ne kadar güzel maşallah umarım ben de bir gün burda diğer arkadaşlarA SİZİn gibi yardımcı olabilirim ..İnşallah hocam beklemedeyiz gelecek umarım ilan
-
@ozge91 inşAllah nasip olur o günler . Pes etmeyin güzel günler gelecek inşAllah
-
Arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı beni bilen bilir eskilerden
Bu gözler 75 le vmy olanları sınavda a yı bırakıp b ye kasan sonra da guyda adam bulup kazanan kişileri gördü.
Şahsım çok defa mülakat aşamasından döndü vmy guy duy ana hedefim hep maliye bakanlığı idi nasip olmadı kurumdan 88 alıp elendim 80 alıp elendim en son ki sınava 3 il belirledim birini seçtim giremedim diğer iki il tabandan kapadı süreçte annem öldü çalıştığım kurum tayin çıkarmadı eksinin eksisini gördüm 2 yıldır ders çalışmıyorum psikolojik etkenlerden bunun gibi çok şey
Diyeceğim şey umudunuzu kaybetmeyinSayfada ilan muhabbeti dönmeye baaşlayınca biraz araştırmaya başladım bir iki ilde denetimde olan arkadaşlara sordum yeterliliğini almış olanlar özelinde duyduğunuz sayı 3000 doğrulattım tek parti halinde geleceğini ve açıktan yapılacağını bizzaat ilgi bölge başkanları(her çalışanın kendi başkanı)söylemiş arkadaşların öngörüsü Ocak ayı ki inşallah önümüzdeki hafta içi gelir ve yaş sınırına takılanlar da girebilir.güneydoğuda bir ilin 100 başka bir il için 150 kontenjan belirlendiğini söylediler.
Bunlar öğrendiklerim umarım doğrudur ki önceki alım sayılarını bilmişlerdi.
Yaşım 34 2018 puanım var son defa gireceğim yüksek ihtimalle yanlış il tercihine kurban gitmezsek paylaşmak istedim iyi akşamlar herkese -
sürekli öğretmenlerle kıyaslama yapanlar , komşunun çocuğuyla karşılaştıran ebeveynlere benzediler
-
Umut dolu haberleri okuyunca gözlerim doluyor. İnşallah en kısa zamanda bizimde alımlar gelır.
-
Çalışın arkadaşlar sıkı çalışın bu kurumun alım yapmama ihtimali yok son dönem şartları maalesef zor oldu değişimler hep bizleri etkiledi . Fakat dairelerde yaş ortalamasını görseniz personel yetersizliğini görseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız geç olması kötü oldu ama Guy alımı kesinlikle olacak siz derslere ilan gelmiş kıvamında sıkı şekilde devam edin Dualarımız sizlerle
-
@paretowilfredο üstat sesligi bozma vakti gelmedimi birde sen konuşsan
-
@Lamıcimiyok Dostum, ilk gün ne dediysem oradayım ben hala. Ben yerimdeyim, herkes geliyor.
-
Peki guy maaşı ne kadar 4800 mü gerçekten
-
@paretowilfredo hocam ne demiştiniz bilmeyenler var sonuçta
-
@sweeney_todd VMY ile ilgili duyumunuz var mı peki
-
Şair çok iyimsermiş
Yolun yarısına mı geldik
E radyasyon neslindenim
Biraz erken tükendim
Hepimiz gibi -
Arkadaşlar SGK tagı ne olsun önerileriniz
-
arabayı saldım düze
özel sektörü aldık göze
şu guy bizim olaydı
acımazdık bin beşyüze. -
@guyadayadayı hocam benim puanim 80.kurumici olacak ilan gelmeyecek diye calismaya baslayamadim twitterdan gelmesi icin ugrastik vs derslere bakmadim hic. 1 haftadir calismaya basladim cikmis kpss sorulariyla ek kaynakla vakit kaybetmeyeyim diye dusundum.imece de var ona da bakacagim. Insallah ilanda sgkdan sonra gelir de puanlarda duser. Ama suan beni bir yetisremem korkusu sardi.herkes guy artik zor deyince insallah kurum sinavini gecerim 2 3 yildir ilan bekliyorum