2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Lamıcimiyok 75 e gelir mi peki
-
Hocalarım size bombayı veriyorum
-
@BrettonWoods ne bombası hayirdir
-
Bugün GUY için sayı onaylanmış. Çok yakında ilanı gelecekmiş. Dün iki güzel olay oldu. Sgk sonuçları açıkladı. İl göç 220 kişi alacak. Bir haftaya da 2000 GUY gelirse uzun zaman sonra İİBF BAYRAMI olacak. Sadece geçen yıldan fazla sadece bunu öğrenebildim. Umarım çok bekletmezler müjdeli haberi alırız
-
@BrettonWoods Hocam bu bilgiyi veren kişi sağlam kaynakmı
-
@BrettonWoods kaçmış o uğurlu sayımız
-
@Lamıcimiyok evet hocam. Emin olmasam sizleri beklentiye sokmam. İnş güzel haberler gelecek
-
@BrettonWoods kaç il var hocam ve syai kaç çok mühim inan ki puanımız kritik o yüzden
-
@kgms en son etkinlikte 2000 dedik keşke daha çok isteseymişiz.
-
@BrettonWoods kesin mi 2000
-
@BrettonWoods Hocam 2000 gelse bile çok iyi bişey bu @paretowilfredo üstat bir araştır istersen
-
@Su28A Hocam içeriğini ilanla öğreneceğiz büyük ihtimal. Sadece sayının onaylandığını ve alımın yüksek olacağını diyebilirim
-
@Lamıcimiyok Pareto reiste bir teyit ederse iyi olur. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@akncıı gönül ister 3000 ağanın eli tutulmaz yani sayı bilgisini öğrenemedim.Öğrenirsem haberdar ederim hocam
-
@BrettonWoods tamam hocam teşekkürler
-
O zaman 2000 olarak düşünüyoruz demi hocam
-
@BrettonWoods, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bugün GUY için sayı onaylanmış. Çok yakında ilanı gelecekmiş. Dün iki güzel olay oldu. Sgk sonuçları açıkladı. İl göç 220 kişi alacak. Bir haftaya da 2000 GUY gelirse uzun zaman sonra İİBF BAYRAMI olacak. Sadece geçen yıldan fazla sadece bunu öğrenebildim. Umarım çok bekletmezler müjdeli haberi alırız
Lakin ilan gelirse. Aralığın son haftasını İİBF Bayramı İLAN edilmelidir.
-
İnşallah guy da gelsin nolur nolur
-
Ay olabilir mi böyle bişey
-
Yeni yıla yıllar sonra mutlu gireriz inşallah