2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Onu bunu bırakında kayseride hiçbirinizin tanıdığı yok ya. Bakan orda olacak. Kayseri vergi dairesinde. Ben bile 2 kişiye yazdım. Fırsat bulurlarsa ilanı sorcaklar. Hadi biraz işin üzerine gidin arkadaşlar.
-
@çölkaplanı 83 le kapatmıştı hocam gibin sitesinden baktım şimdi epeydir A grubu çalışmadığımdan uzak kalmışım
-
@çölkaplanı çünkü merkez kadro 3600 ek göstergesi var olanakları iyi kamuya yükü fazla haliyle diye düşünüyorum hatta 400 kişi alcaklardı 220 si başarılı bulunup alındı
-
Vergi dairesine gitmek için İzin alamıyorum a dostlar ️️
-
Arkadaşlar acaba ihtiyaç mı yok bu kadar sürede guy alınmadı çok ilginç her sene binlerce kişi emekli olmuyor mu işleri kim yürütüyor şaşıyorum
-
Ya arkadaşlar hiç kimseye ulaşamıyor muyuz bu fırsatı kaçırmayalım ben kayseride ne kadar arkadaşım varsa aradım ama olanlar ilçelerde Bi şekilde ulaşmalıyız en azından Bi şey derse ona göre yol alırız
-
-
Ben Kayseri'deyim fakat izin alamadım, iş yerim Nevşehir'e giderken konvoyun önüne atlasam mı acaba diye düşünüyorum
-
@Aslan-Reyiz Ay hadi inşallah hadi inşallah .
-
Ya acaba gerçek mi arkadaşlar çok ümitlenmek de istemiyor insan ama ne yalan söyliyim içim kıpır kıpır etti
-
@swezy umutlanmaktan korkar olduk hocam
-
Bu bile mutlu ediyor insanı. Acaba eli kulağında derken zaman vakit ne zamandır
-
İlan gelmeden inanmayin kimseye.Bir bakan eli kulağında der mi sizce?Bu forumda neler denildi.Hele kpss önvesi vmy kesin geliyor diye en cok ben inanmistim.Zaten 2020ye kaldı sınav isterse yazın isterse sonbaharda gelir.Ama gelecek sadece yaşlarimiz ilerliyor birde anne babalarimiza muhtaciz
-
Kimsenin burada ümitle bekleyen insanları bile isteye kandıracak kadar kötü olduğunu düşünmek istemiyorum o kadar olmasın lütfen
-
Ya hu şu kendi içinde sorunlarını çözememış, üzerinden olumsuzluk saçılanlar keşke her fırsatta bunu herkese bulaştırmaya çalışmasa. Hayatını buna adamış olanlar var bakıyorum da
-
Bu yılın favori sözü " eli kulağında" oldu.
-
Dursun ATAŞ
@DursunATAS38Yaklaşık 450bin İİBF mezunu, alım açılmayan veya çok az açılan kadrolar nedeniyle işsiz kalmaktadırlar. Bu nedenle Hazine ve Maliye Bakanına gelir uz. yrd, vergi müf. yrd, mali hizmetler uz. yrd ve benzer A Grubu kadrolara ilişkin alım ilanları ne zaman yapılacaktır? diye sordum.
-
-
Yaklaşık 450bin İİBF mezunu, alım açılmayan veya çok az açılan kadrolar nedeniyle işsiz kalmaktadırlar. Bu nedenle Hazine ve Maliye Bakanına gelir uzman yardımcılığı, vergi müfettiş yardımcılığı, mali hizmetler uzman yardımcılığı ve benzer A Grubu kadrolara ilişkin alım ilanları ne zaman yapılacaktır? Gençlerimizin istihdamına yönelik başka ne gibi çalışmalarınız var? diye sordum DEMİŞ Dursun ATAŞ İYİ PARTİ Kayseri Milletvekili bilginiz var mı arkadaşlar ben mi yeni gördüm soru önergesi vermiş meclise
-
dostlar twitter etkinligi yapilacak mi ? bastirmamiz lazim gelsin su ilan artik