2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@IS-LM katılıyorum size hocam hatta biri organize etse bugün yapsak nasıl olur ?
-
@zenginmemur hocam şu olumsuz düşünceleri bir kenara bıraksak ne iyi olur . Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz ve ruh sağlığımızı korumak için böyle duyumlara inanmak istiyoruz inanmak zorundayız varsın doğru çıkmasın en azından bu tarz duyumlar forumdaki kasvetli havayı dağıtıyor ️
-
En iyi etkinlik bakan bey neredeyse yanına gidip alımları sormak.Arkadasimiza teşekkür ederiz.
-
Tweeti atan arkadaş sürekli her etkinlikte aktif olan ve etkinlik yokken bile her vekilin twettinin altına yorum yazan bi arkadaşımız yanıltıcı Bi Bilgi vermez yani
-
İlanla sınav arası zaman ne kadar oluyor ??
-
@Su28A 40-45 gün
-
@Su28A en son alımda iki aydı ilan 18 Haziran’da geldi sınav 18 Ağustos da oldu
-
@tozkok puan sıralamaları sınava kaç gün kala belli olmuştu hocam?
-
Olumlu konuşuyoruz madem, ilan geldikten sonraki 2 aylık süreçte neler yapılmalı nasıl bir yol izlenmeli var mıdır tecrübesini veya planını paylaşmak isteyenler ?
-
Sayı konusunda tahmini olan var mı ? 1500 den aşağısı kurtarmaz vallahi .
-
@dderya 31 Temmuz’da belli oldu sanırım kurum sınavına girmeye hak kazananlar
-
Dostlar ilan gelmeden kafamızda hesaplar yapmak ancak bizi yorar bi ilanı bekleyelim geldiğinde zaten bol bol vaktimiz olacak detaylar için
-
Tweet atan arkadaşı etkinliklerden tanıyorum. O da ciddi çabalayanlar arasında. O yüzden yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum. Bir tık mutlu etti haber
-
Sayin bakan eli kulaginda dediyse eger ve bu soylem eklemeden cikartmadan dogru birsekilde aktardiysa bundan daha buyuk bir duyum olur mu? Birinci agizdan cikmis bir soz. Bence sinav icin hazirliklar yapilmaya eksikler giderilmeye baslanilmali. Butce gorusmeleri bittikten sonra yeni yilda en erken subatta ilan gelse mart sonu nisan basi gibi sinav olur. Martta ilan gelse mayis ortasi olur. Buna gore bir plan program yapilmali bence. Koskoca bakanda dalgasina eli kulaginda he he hadi diyip gecistirmez sanirim.
-
Arkadaşlar alternatifleri arttırmalıyız.Bakın kimse olumsuz bir sey yazmiyor.Zaten magdur edilmedik mi gerçek bu değil mi?2018 puaniyla ne guy ne vmy gördük.Bu ilan artık zorlamayla gelecek.Peki en sonunda mülakattan elendik veya sınavda geçemedik.Bunun acısi baska bir ilanla gider.Mhuy vmy hatta muyda gelmedli hatta duy çözüm bu.
-
@LioN bencede bi bakan durup dururken demez insallah bu ay sonu veya ocaga güzel bi alim olur ozhasekide hayirli olsun demis daha ne desinler
-
Yaa insallah bu ay sonu olur duyun bizi yetkililer yasimiz geçmesin
-
Arkadaşlar bencede bu akşam Tweeter etkinliği yapalım kendimizi sürekli olarak hatırlatalım bakın çok güzel gelişmeler oldu bende yalan olduğunu düşünmek istemiyorum yine bastıralım yaşı geçecek olan arkadaşlar için en azından
-
Aynen şöyle #GUYUNELİKULAĞINDA gibi bir etiket hoş olur
-
Twitter’da etkinlik gibi bir şey var arkadaşlar . Tag açmışlar yazalım lütfen ️