2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
let the linç begin olmasından korkuyorum ama bir duyumum var dostlar
kurumda çalışanların duyumlarına çok inanmam ama Ankarayla bağlantısı olan bir çalışandan mayıs ve temmuz aylarına ilişkin duyum aldım. ama onun dediği iki ayrı sınav. ben iki ayrı sınav olmasına hiç ihtimal vermiyorum. kendi yorumlamama göre mayıs ayında ilan temmuza sınav gelebilir.
en azından bu bize çalışma şevki verebilir diye düşündüm -
@mbguy inşallah biri mhuy bir guy dur
Yahut dguy -
Temmuz için duyumlar artmaya başladı. İnşallah temmuzda gelir guy
-
İnşallah temmuza kalmaz
-
İnşallah doğrudur mayısta gelse keşke temmuz başında sınav olcak şekilde
-
dün gittim mali müşavirlik dosyası açtırdım dostlar, benden o para çıktı ya kesin yakın tarihte gelecek bu ilan :)) çünkü murphy kanunları
-
@mbguy guy ilanı gelsin zararını karsılayalım hocam
-
@meç haha sağolun hocam :)) ilan gelsin üzerine bir de atanalım da hocam, varsın yansın o para hepimizin canı sağ olsun :))
-
@mbguy ben inanıyorum gelecek inşallah geçen senede aynı şeyleri yaşadık ama ilanlar arka arkaya gelmişti bu senede öle olacak gibi geliyor bana
-
@meç inşallah hocam, öncelikle guy mhuy bekliyoruz
burdan bir arkadaş dguy seneye dşünülüyor dedi ondan bi umutsuzlaştım -
@modigliani-0 aslında şu dönemde en gelmesi gereken ilan mhuy ama hiç duyum felanda gelmiyor
-
@meç mhuy koskoca bir boşluk hocam
-
@modigliani-0 maalesef öyle görünüyor hocam
-
@meç geçen sene genel seçim vardı ve çok etkinlik yapıldı hocam onun payı büyük. Arka arkaya geldi lakin sayılar ortada. Bu sene çok daha fazlası olmalı ama geçen sene o kadar bastırmamıza rağmen 1000 guy geldiyse bu sene ne olur bilemedim. Bu arada amacım negatif enerji vermek değil kimseye yanlış anlaşılmasın sadece merak ediyorum bu sene kaç kişilik alım yapılacak diye
-
@aknc hocam anlasım demek istediğinizi ancak guy dguy vmy alımları sadece seçime odaklı değil seçim olmadığında da alımlar vardı sonuçta
-
Gençler ben de olumsuz konuşmak istemiyorum ama çok beklenti içine girmemek lazım. Son 2,3 yıl bi şey oldu ve sanki bi el devreye girip iibf'liye eziyet çektirmek için elinden geleni yapıyor. Ilan vermiyor, verse de sonuçların ve mülakatların açıklanması bezdiriyor falan. 15 temmuzun da etkisi büyük tabi. Kısacası birinci elden yani bakandan veya danışmanlarından ses soluk çıkmadıkça beklenti içine girmeyin bu süreçte bunu anladim.
-
@mbguy yok Hocam korkmayın linçten
Aksine bişeyler duymak iyi geliyo bence herkese -
@meç vardı da 2016 dan bu yana onu göremedik hocam malesef
-
@gresham-t söylediklerinize katılıyorum hocam ama kesinlikle geçen sene yaptığımız gibi etkinlik vermemiz lazım gazeteye ilan vermemiz lazım yoksa sıkıntı olabilir.
-
Arkadaşlar bende bir duyum paylaşayım ; kaynak taşra üst yöneticilerden arkadaşım duymuş ondan aldım,
Pareto üstadın vurguladığı gibi Cumhurbaşkanlığı'ındaki toplantı bekleniyor , toplantıdan sonra alım olacağı konuşulmuş. Şuan ki mevcut guy alımı ihtiyacı karşılamıyormuş