2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
GUY BEKLEYEN SAYIN VEKİLİ TAKİP ETSİN
-
@Aslan-Reyiz daha çok vekile ulaşmalıyız. Fatih Portakal şuan genç işsizlerden bahsediyor. Bakan beyi etiketleyecegimize muhalefetten güçlü isimleri etiketleyelim. Fatih Portakal bunun için güzel bir seçenek
-
@Aslan-Reyiz şu retweet ve beğenilerin azlığı bile iibfnin umursamazlığını gösteriyor yazık cidden
-
@Aslan-Reyiz Demet Akalın'ın tweetinden çok daha kıymetli olduğu kesin. Orada gösterilen ilginin yarısı gösterilse yeter. Keşke, Sn vekile sorunlarımızı bir metin halinde verebilsek. Kendisi de bunu bizler için orada dile getirse... Keşke.
-
Kitap çekilişine 400 rt, vekil tweetine 100 bile değil. İlk ağızdan öğrenebileceğimiz kişiye de kendimizi gösteremiyorsak kapatalım dükkanı gidelim.
-
@Aslan-Reyiz şimdi bir seyler belli olacak gibi.Haftaya Salı yol haritam belli olur.
-
@eomer sıkıntı zaten bu. Şu an kimsenin umrunda değil şu tweet. Ne kadar değerli bir tweet olduğunu ya anlayamıyor ya da anlamak istemiyor. Bakana yüz yüze soru sorabilecek bir vekil bakanın ağzından cevap alabilecek bir vekil ama hala benim değerli iibf kardeşim olayın önemini anlayamamış. Twitter da komisyon üyelerine mesaj atmak için ufak bir grup oluşturuluyor en azından ona katılsalar bari.
2019 kpps ye girecek değerli iibf lı kardeşim inşallah ilan gelmez de ben 2019 puanımla başvuru yaparım diye dua ettiğini duydu bu kulaklar ama ilahi adalet onun yetersiz bir puan almasını sağladı. Herkes kendi kapı önünü süpürdüğü sürece bu iş olmaz
Şükür bu forum var da en azından birileri bizim için emek veriyor bu forum da olmasa site yöneticileri çoğunluk gibi olsa banane ben kendimi kurtardım gerisi sürünsün deseydi ne olurdu acaba ? -
Asdep bile geldi biz de halen yaprak kıpırdamıyor
-
Noldu maliyeye anlamadim vallahi diger bakanliklar 3 5 de olsa ilana cikiyor bizim bakanlık fırtına öncesi sessizlikte
-
@paretowilffredo hocam twiterde Aralık yada Ocak ayında Guy ilanın geleceği söyleniyor sizin bir bilginiz var mı?
-
-
@mervenil kurum içi mi değil mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle yeni ilan demiş umarım öyle olur 🥺
-
@gmzankr066 inş hocam şu bekleyişimiz hayırlı bir şekilde sonlanır
-
@mervenil kim söylüyor hocam
-
@keynes5 kaan akça diye biri hocam daha öncede bddk sınavının tarihini falan söylemiş sanırım duyumu çıkmış diyorlar.inş bu duyumuda çıkarAma işte pareto Hoca bilgilendirmeden Emin de olamıyor insan
-
@mervenil hadi hayırlısı
-
@mervenil @paretowilfredo üstadımız araştıracağını söyledi inşallah güzel haberler gelir hocam
-
@İibf amin hocam inşşTek temennimiz vallahi,artık güzel ve Umut dolu şeyler duyalım
-
@mervenil @paretowilffredo hocam hadi nolur güzel bi haber verin bize 🥺🥺
-
Insallah kurumici olmaz ya.kurumici alim olmadikca umut var ama alirlarsa uzun yilar disardan alim yapmazlar mhuy gibi guy da biter