TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

KPSS A
    nisan vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı
    429
    4823
    995011
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      mbguy @HarunB Son düzenleyen:

@harunb Hocam sınavda hiçbir şey net değildi ki maalesef. Bilgiler bile güncel değildi. Halihazırda plan bütçe komisyonu sayısı kanunda yazmıyor. Eski usülden devamdır diye düşünüyorum. Sorunun başında bütçe Meclis genel kurulunda kaç gün görüşülür diye soruyordu devamında da plan bütçe komisyonu kaç kişidir diyordu.

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • N
        nairu Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @hak.111111 Son düzenleyen:

@hak-111111 hukuk muhasebe 30ustu iktisat 25civarı gk 20falan hocam ing yok benim

M H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          modigliani 0 @nairu Son düzenleyen:

@nairu hocam banka muhasebesi ve banka hukukunu da yapabildiniz mi ?
          30 üstü beklediğiniz için sordum hukuk ve muhasebede 8'er sorusu vardı bunların

insanlar tercihlerinden ibarettir.

• T
            tas34 @frida_olmak Son düzenleyen:

@frida_olmak aynen soru diyorduki düzenleme tarihi yada vade miydi emin değilim eksiktir. Poliçe/senet ne olur ? işte orda vade mi eksikti düzenleme tarihi mi 🙂

H F K 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              hak.111111 @tas34 Son düzenleyen:

@tas34 hocam hukuk soruları aynı değil miydi herkes icin

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • F
                frida_olmak @tas34 Son düzenleyen:

@tas34 Düzenleme tarihi eksik olsa geçersiz olur. Soruda istenen vadedir bence mantıklı olan o.

• H
                  hak.111111 @nairu Son düzenleyen:

@nairu hocam boyle gelirse sizin içerde olma şansınız çok yüksek

• H
                    hak.111111 Son düzenleyen:

Muhasebede bir soru vardı finansal durum tablosu ile ilgili ifadelerden hangisi yanlıştır diyordu? Muhasebeye giren arkadaşlar bir fikriniz var mı bu sorunun cevabı ile ilgili

Muhalba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • Muhalba
                      Muhalba @hak.111111 Son düzenleyen:

@hak-111111, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

Muhasebede bir soru vardı finansal durum tablosu ile ilgili ifadelerden hangisi yanlıştır diyordu? Muhasebeye giren arkadaşlar bir fikriniz var mı bu sorunun cevabı ile ilgili

Finansal tabloların amacı gibi bir şeydi sanki. Şıklarda devletle ilgili bir şık vardı. Onu yaptım.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                      Cengiz Aytmatov

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • T
                        tas34 @hak.111111 Son düzenleyen:

@hak-111111 aynıydı herkes için ben yanlış hatırlıyorum 🙂

• H
                          hak.111111 @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba hocam nakit akışı diye bir şık vardı bende onu isaretledim galiba

• H
                            hak.111111 Son düzenleyen:

Geçen sene ne kadar sürede açıklanmıştı

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • S
                              sandviçyiyenadam Son düzenleyen:

uzman yardımcılığı için ne zaman aramaya başlarlar?

• H
                                HarunB @hak.111111 Son düzenleyen:

@hak-111111, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@harunb nasıldı hocam sınavın

@hak-111111 Genel yetenek bölümü hariç iyi geçti ama bakalım. Sizin nasıl geçti hocam? Sorular bir değişikti @mbguy hocamın dediği gibi çok belirsiz soru vardı.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • K
                                  kadr @tas34 Son düzenleyen:

@tas34 şimdi ben maliye secenlerden ve kitapçık 2 yi cozenlerdenim ve soyle bir soru vardı yanlış hatırlamıyorsam :bonoda diğer şartlar mevcut ve vade yoksa o bono ne olur ?
                                  Önce geçersiz dedim fakat zorunlu sartlarda vade olmadığı için mecburen görüldüğünde ödenir diye soruyu attım
                                  Bahsettiğiniz soru buysa cevap aşağıdaki gibi olmalı
                                  Policeden düzenleme yerinden vs bahsedenler var sorularda farklı olabilir siklarida .

TTK 777.maddesi '' vadesi gösterilmemiş bir bono görüldüğünde ödenmesi şart bir bonodur'' demektedir. Yine TTK 704.maddesinde '' görüldüğünde ödenecek bononun tanzim tarihinden itibaren 1 yıl içinde ödenmek üzere ibrazı zorunludur '' demektedir.

H Muhalba 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • H
                                    hak.111111 @HarunB Son düzenleyen:

@harunb vala hocam gy 20 yapabilir miyim supheli hukuk 30 yakın gelir diye düşünüyorum muhasebe 20 üstü iktisat 20 üstü olabilir benim fazla ümidim yok açıkçası hocam

• H
                                      hak.111111 @kadr Son düzenleyen:

@kadr aynen hocam cevap görüldüğünde ödenecek olacak galiba

• Muhalba
                                        Muhalba @kadr Son düzenleyen:

@kadr, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı

@tas34 şimdi ben maliye secenlerden ve kitapçık 2 yi cozenlerdenim ve soyle bir soru vardı yanlış hatırlamıyorsam :bonoda diğer şartlar mevcut ve vade yoksa o bono ne olur ?
                                        Önce geçersiz dedim fakat zorunlu sartlarda vade olmadığı için mecburen görüldüğünde ödenir diye soruyu attım
                                        Bahsettiğiniz soru buysa cevap aşağıdaki gibi olmalı
                                        Policeden düzenleme yerinden vs bahsedenler var sorularda farklı olabilir siklarida .

TTK 777.maddesi '' vadesi gösterilmemiş bir bono görüldüğünde ödenmesi şart bir bonodur'' demektedir. Yine TTK 704.maddesinde '' görüldüğünde ödenecek bononun tanzim tarihinden itibaren 1 yıl içinde ödenmek üzere ibrazı zorunludur '' demektedir.

CEVAP görüldüğünde ödenecek olacak. Ben muhasebe seçenlerdenim A sikkiydi hatta.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
                                        Cengiz Aytmatov

• H
                                          hak.111111 @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba aynen hocam hukukta sende mi çok a şıkkı isaretledin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • A
                                            atanacakgiller @hak.111111 Son düzenleyen:

@hak-111111 geçen sene 2 hafta sonra sonuçlar mail olarak gelmişti hocam

• 1
                                            • 2
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 65
                                            • 66
                                            • 67
                                            • 241
                                            • 242
                                            • 65 / 242
                                            • İlk ileti