28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Sadece istanbul,kocaeli ve ankara icin aramalar olmus olamaz..geride 78 tane il var..ve 74 ile 60 arasi arandi..bekleyecegiz yine
-
Puanınız kaç benim 57.5 aranmadım.
-
@rybzinski hocam arkadaşım benim o pek bakmiyo ama ben biliyorum puanı 70 izmir için aranmadi
-
@suigeneris1876 hocam samsunda var
-
@fatos +1 o zaman
-
Sistem nasıl çözebilen var mı il ayırt etmeksizin yüksek puandan başlayarak mi arıyorlar yoksa il il mi arıyorlar bı kaç il dışında hep İstanbul cunku
-
@nairu ayni sekilde dusundum..60 alan cagrilmis 70 alan bekliyor..
-
Acaba arkadaşlar maliye ve diğer derslerin doğrularına tek tek bakıyorlar mı ki ona göre mi ki
-
Son olarak sadece uzman yrdcılığı mı başka pozisyon için teklifler olur mu acaba
-
@suigeneris1876 ya diğer iller için alim çok az yada puan ve ikametgah dışında bı çok faktörü analiz Edip liste belirlediler diye geliyo aklıma yoksa il il desek İstanbul dışında var puan desek 60 var 70 yok.
-
@ert1234 mufettislik mulakatindan elenenlere daha dogrusu elemek istemedkleri ve sayi sebebiyle elemek durumunda oldklarna uzmanlik teklif ederler , uzmanlik mulkatindan elemek istemeyip sayi sebebiyle snirli oldgu icin elemek durumda kalanlara da gise veya baska pozisyon teklif edilir o sebeple suan sadece uzmanlik icin arama olur baska birim olmaz
-
@suigeneris1876
Hocam 60 alıp çağrılan var mı İstanbul için? -
Ne ikametgahmış abi ya çağırdınızda mı gelmedik
-
Acaba geçen yıl İngilizceyi iyi yapan fakat puanı 50 olan biri aranmış mıdır? 3 yıl oldu mezun olalı hala işsizim. Nereye başvursam hep olumsuz. Acaba bende mi bir cenabetlik var:)
-
@dhdbsjdb peki hocam Anadolu için aramalar olmaz mı istanbul mu sadece bir sürü il var
-
70 ile ankaradan arkadaşım arandı demiştim. İkameti kırıkkaleymiş orası için aramışlar. Ben henüz ankaradan aranana rastlayamadım var mı ankaradan aranan aramızda
-
@suigeneris1876 kırklarelide var
-
@ert1234 o kadR bilgi sahbi deglm malesef sadece baska birim icin mulkata katilanlar icin ariyorlar , keske aransa
-
@michaelcorleone hocam benimde 1. Senem bu ay doldu mezun olalı çok zor iş bulmak
-
@radali onceki iletilerde var hocam