28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Başka iller sanırım sonraki günlere kaldı. Kütahya aranan çıkarsa yazarsanız sevinirim.
-
@gaziibfli 60 altı aranamis ki hatta ben 60 bile görmedim 63 okudum bi umudu kaybetmek yok Allah hayırlı kapilar açsın hepimize
-
@nurrrr ben arandım 60 puanla .özellikle ikametim kocaeli, kocaeli için mi değerlendirliyorum diye sordum oda evet kocaeli için dedi.istanbul mu kocaeli için mi arasında kaldım acaba yanlış mı anladı beni diye.
-
@maliyeciniss sağolun amin inşallah hepimize.
-
Bu nasıl iş ben çözemedim 60.625 İstanbul aranmadım hala bekliyorum. İng hariç tüm barajları geçtim neyin saçmalığı bu anlamış değilim.
-
58.75 ikamet İstanbul beklemedeyim.....
-
@blueberry geçen sene ilk aşama değerlendirme merkezi uygulamasıydı ikinci aşama komisyon mülakatıydı. Değerlendirme merkezi uygulamasında kişi hakkında yetenekleri hakkında fikir sahibi olmak, biraz karakter yapısı ile ilgili fikir sahibi olmak, diğer insanlarla uyumuna bakmak gibi aslında diğer bankalarda da olan bir uygulama olmuştu. Sizin hakkınızda oradaki kişiler bilgi toplayıp, rapor oluşturuyorlar ve o rapor komisyon mülakatına gidiyor. Komisyon mülakatı ise bildiğiniz klasik mülakat
-
@nagehanggce, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@nurrrr ben arandım 60 puanla .özellikle ikametim kocaeli, kocaeli için mi değerlendirliyorum diye sordum oda evet kocaeli için dedi.istanbul mu kocaeli için mi arasında kaldım acaba yanlış mı anladı beni diye.
hocam facede konuştuk sizle sanırın nagehan isimli sizsiniz sanırım. Kocaeli başka aranan oldu mu diye merak ediyorum ve puanım 51.8 aranma durumum var mı
-
@füreya teşekkürler hocam. değerlendirme merkezi uygulaması ile ilgili nelere dikkat etmeliyiz peki, o konuda önerileriniz var mı?
-
@füreya bir ürünü pazarlamani istiyorlar diye okumuştum oyle bir durum oldu mu
-
İstanbul için 61 puana aranan var diye hatırlıyorum
Yazılmıştı önceki gönderilerde -
@blueberry zaten olağan akışta ilerleyen bi süreç olacak. Oradaki uzman kişilerle envanter çalışmaları oluyor. O kısmı hakkında bişey diyemem. Ama titiz gidin bence. Mail’de serbest kıyafet demişse bile, denildi mi bilmiyorum ama, bence çok da serbest gitmemekte fayda var kot veya spor ayakkabı giymeyin bence ve sakallı da tavsiye etmem. Sonuç olarak bi envantere tabi tutulacaksınız ve önemseyip gittiğinizi, banka şartlarına uygun biri olabildiğinizi göstermek önemli. (Yazdıklarımın hepsi benim şahsi görüşüm)
-
@radali en son 61 mi vardı yoksa 60 a düştü mü umudu kescem ona göre hayat zaten ne verdiki bunu versin
-
@füreya hocam değerlendirme merkezinde herhangi bir eleme oluyor mu?
-
@i̇slimkebabı bir arkadaş 60 için yazmıştı arandım diye yanlış hatırlamıyorsam. Sabretmek lazım yarını bekleyelim.
-
Arkadaşlar Mersin için aranan var mı?
-
@brr19 olmuştu
-
@rintintin o kadar detay bilgim yok ama zannetmiyorum
-
@füreya hocam sizce aramalar bitmis midir devam eder mi?
-
@i̇slimkebabı benimde puanım 60.625 bende aranmadım İstanbul için inşallah yarın ararlar