28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@suigeneris1876 kesin bişey diyemem bu sene nedir ne değildir diye ama bugün birkaç saat önce başladıysa bence devam eder. Geçen sene 2 gün sürmüştü. Ondan önceki sene de
-
@füreya ben 5-6 kez aradım bugün isnan kaynaklarını bilgi veremiyoruz dediler. Mesai bitimi tekrar aradım sistem kapanıyor göremiyoruz dediler ben pes etmedim tekrar aradım ama bu sefer listeye bakıp isminiz yok dediler. Sizce bu normal mi? Arkadaşlarım başından atmak için öyle demiştir diyorlar ama bence bile isteyerek bir insanı üzmezler diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ben İstanbul ikametliyim ve puanım 61.25’te arandım bugün. benim bir arkadaşım 60.75’te oda İstanbul ikametli ve İstanbul’da bir üniversiteden mezundu o aranmadı muhtemeldir ki yarın 58’lere kadar(sadece tahmin) aranacağını düşünüyorum azından İstanbul için
-
@füreya bugun sadece 1 saat arandi insaar sonra herkes sustu..60 da kalmasi normal mi anlamadik.Gecen seneye kiyasla konusuyoruz hep.Alim sayisi az olacaksa eger bu puanda kalmasi normal gibi duruyor..ne dusunecegimizi sasirdik
-
@zey gerçekten İK hakkında hiç bilgim yok. Aradığınız kişinin müdürlüğü bu işlerle ilgili müdürlük müdür bilmiyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
-
@gaziibfli hocam demeyin öyle ya bekleyim benimde 62.5 İstanbul. Olmazsa yarın biz arar sorarız listede adımız var mı yok mu diye. 61 küsürle İstanbul için biri arandım yazmış, 62 ile biri arandım yazmış. Bu gece zor geçecek ama yarına umutluyum hocam sabredelim
-
@suigeneris1876 geçen seneki sınav gerçekten çok zor bi sınavdı ve de açık çok fazla olduğundan alım çok fazla oldu. O nedenle puanlarda düşük puanlılar da aranmıştı. O nedenle geçen sene 55’lere düştü. Bu seneki sınavın zorluğu ve bankanın alım sayısı için ne düşündüğü hakkında gerçekten pek fikrim yok. Benden önceki sene 65 ten bile aşağısı aranmamıştı neredeyse mesela. Her sene değişkenlik gösteriyor. Hakkınızda hayırlısı olsun herkes için
-
@suigeneris1876 yarın da devam eder aramalar muhtemelen.
-
@füreya hocam bu seneki sinavda ozellikle iktisat sacma sapandi..ve gecen senekinden bu sene daha zordu..mat ing birlikte 90 dk idi gecen sinav..bu sinavda ayirdilar..gecen seneki gibi olsa muft.kazanamayacagini dusunen herkes mat yuklenir ve bayagi puani yukari cekerdi.Dediginiz gibi bakalim..tesekkur ederim bilgilendirmeleriniz icin
-
@füreya eger aramalar bugunle sinirli kalirsa bankaya yaziklar olsun derim..bes on kisilik alim icin insanlari harcamis olurlar..
-
@suigeneris1876 yarın da devam eder muhtemelen. 20 30 kişilik bir havuz oluşturulacağını hiç zannetmem
-
@füreya insallah..tesekkurler hocam
-
@atanacakgiller yukarıdan aşağı doğru bir liste olduğunu ve ona göre aramaların yapıldığını düşünürsek yarınki aramalar daha düşük puanlılar için olur diye düşünüyorum umarım yanılıyorumdur hocam çok umutlanmıştım üzdü.
-
@djarumcherry hocam puaniniz kac ben de mersindenim
-
Gercekten cok stresli bir sey.herkesi cok iyi anliyorum.ben istanbul 51 puanla umudumu her gecen gun kaybettim.ve simdi o kadar stres ve sinir harbindeyim ki anlatamam.Allah yardimcimiz olsun
-
@gaziibfli hocam bende söyle düşünüyorum liste liste bölmüşlerdir bizi arayacak kişi belki daha yavaş çalışıyordur vs. Sizde öyle düşünün en azından bu gece, yarın olmazsa üzülürüz, ama olacak inşallah..
-
@öznurup Hiçbir şey için kendinizi böyle stres altına sokmayın. Hepimiz bu dünyada görevimizi tamamlayıp gideceğiz, olacak olan olacak. O yüzden umutsuz olmayın. Yarın ola hayrola hepimiz için
-
@kaaldovahkriid haklisiniz hocam.hayirlisi,bekleyip gorelim️
-
@atanacakgiller inşallah yarın güzel haberler alırız herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@öznurup inşallah olur olmasa bile hocam daha güzel kapılar açılır, hepimiz için hayırlısı olan olsun hocam üzmeyin kendinizi.