28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar KAYSERİ için aranan var mı ?
-
@ozge17 o kadar güzel söylediniz ki en ufak olumlu bir kelime bile umudumu yitirmeme engel oluyor. Yarın her şey daha net olur. Ama yinede bu kadar insafsız olamazlar herhalde diye de düşünmekten kendimi alamıyorum
-
Arkadaslar benim anlamadigim genel yetenek kismindan basarisiz olsa dahi aranan var mi? Benim genel yetenek baraj altinda ama toplam ortalamam 65,66 Trabzon icin aranma ihtimalim var mi?
-
@hoplesss hocam önemli olan genel ortalama. genel ortalama puanınızda başarılı yazıyorsa sıkıntı yok
-
@hustundag puan ve alfabetik sıra olarak arkadaşımın önündeyim ama onu daha önce aradılar..
-
@nairu Hocam sizin puanınız kaç ve arandınızmı
-
@nurrrr 60 benim ikametgah konya aranmadim.istanbul dışı duyacak fikir olacak ama arayip aramayavaklari konusunda fikrim yok malesef
-
@nurrrr bilgi icin tesekkurler. Umarim ararlar ama Trabzon icin zor gibi
-
@hoplesss hocam 60 ile aranma ihtimaliniz baya yüksek
-
Madem sinavdan az alim yapicaklar 60 altina neden genel ortalama basarili yazip heycanlandiriliyorlar , insanlar da bosuna beklemeezdi yani , bizi bu hale getirenler utansn , hersey pahali isssizlik var enflasyn artmis , dolar ucmus ama kriz yok , evet kriz yok gerckten (!) o yuzden bu kadar bekliyrz , o yuzden herkes umutsuz , o yuzden ulke beyin gocu yasiyor , ekonomi coktu resmen , o yuzden mulakata gircek arkadaslar asilin cok guzel bi sans insallah bu son asamaya gelmisken emeklernz ziyan olmaz bu surece bi daha dahil olmazsnz , dualarm sizinle biz yola devam yapicak bisy yok
-
@hoplesss hocam zaten bu daha once defalarca kez konusuldu onemli olan genel ortalama
-
@batmanerko hocam kayseri için bekliyorum 60.62 ile sizin puanız kaç?
-
değerli arkadaşlar, inşallah süreçleri aşarsak başlangıç eğitimleri basın ekspres yolu üzerindeki bu binada oluyor sanıyorum ki https://tr.foursquare.com/v/vakıfbank-eğitim-müdürlüğü/4cd4fa28886cb60c1c798189
-
@dzndr hayır genel müdürlükte eğitimler
-
@füreya sadece tahmin ettim. detayına vakıfsanız paylaşırsanız iyi olur. öğrenmiş oluruz
-
@dzndr başlayınca yönlendirmeler dahilinde sürece vakıf olacaksınızdır. Başladığımdan beri tüm eğitimlere genel müdürlükteki eğitimlerle ilgilenen müdürlükte katıldım.
-
@bynkeynes bugün uyku yok heralde ya kafayı yicem bu puanlarla aranmazsak yazık cidden
-
İstanbul için 60 sınır olayı doğru mu gerçekten. Çünkü çok hassas bir süreçteyiz şu an hepimiz.
-
@placebo inşallah doğru değildir geçen sene puanlar o kadar düşmüşken bu sene böyle olması
-
@siyasall bu kadar emin konuşmak da doğru değil bence. İK’nın dışarıya bu kadar rahat bilgi aktardığını düşünmek istemiyorum.