28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Guy da gecikti. Bu yıl neden böyle acaba kurumlar
-
herkese merhaba az önce teftis kurulunu aradım üniversiteden sınav sonuclarını bekliyoruz bu ay icerisinde acıklanacak 3. haftadayız en gec önümüzde ki hafta icerisinde acıklanacaktır dediler.
-
@ekremkarakoc1 yani bugun beklemeyelim oyle mi
-
@ekremkarakoc1 çok Sağ olun. gerçekten sürekli eğitim merkezi olan büyem hala sonuçları çıkaramamış mı. Şaka gibi
-
@öznurup bence beklemeyelim üniversite sonucları gönderse bile acıklanacağını sanmıyorum
-
Beyler bu sınavın açıklanması birşeyi etkilemeyecek. Birçok kişi İngilizceden barajı geçemediği için uzmanlık ve kontrolörlüğü bekleyecek. O kısımda hemen olmuyor zaten. Benden tavsiye bu sınava çok bel bağlamamak
-
@adam-keeynes evet haklısınız ama uzman yardımcılığı yada diğer pozisyonların değerlendirmelerinin baslaması icin de bunun acıklanması lazım yani her halukarda ne kadar erken acıklanırsa diğer sürecler de o kadar cabuk baslayacak
-
@punco cıkaramamıs gibi gözüküyor yada prosedür sandığımızdan daha karmasık bilemiyorum
-
@ekremkarakoc1 saygı duyuyorum düşüncenize hocam ve tekrar yineliyorum ki, çok bel bağlamayalım bu sınava giden zamanımızdan olur benden söylemesi. Geçen sene uzman(52puan) ve kontolor(86) arkadaşım var birazda olsa tecrübem var.
-
@adam-keeynes anlıyorum söylemek istediğinizi ve aksini söylemiyorum sadece diyorum ki mümkün mertebe erken acıklanırsa insanlar hem psikolojik olarak rahatlayıp diğer sınavlara yoğunlasabilecek hemde diğer pozisyonların sürecleri daha cabuk baslayacak
-
@ekremkarakoc1 tabi ki doğru söylüyorsunuz hocam sizde sonuna kadar , umarım açıklanır en kısa zamanda da
-
@adam-keeynes umarım herkes mutlu bitirir bu süreci
-
Arkadaşlar ben de teftiş kurulunu aradım ve sizin gibi biz de bekliyoruz bu ay içinde açıklanacak dediler malesef.
-
vakıf katılım müfettiş yardımcılığı açıklandı diye arkadaşım mesaj attı girenler bir kontrol edebilir isterse başarılar herkese
-
Açıklandı
-
@mundellfleming, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Açıklandı
Bana mail gelmemiş. Siz katılımin sınavına mı girmistiniz
-
Yok hocam katılım değil normal. Sitede çıktı 88 kişi var iibf listesinde.
-
@mundellfleming, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Yok hocam katılım değil normal. Sitede çıktı 88 kişi var iibf listesinde.
Link atar misiniz
-
Vakıfbank internet sitesinde duyurular bölümünde açıklanmış. Benim olmamış kazanan arkadaşlara başarılar.
-