28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
arkadaşlar uzman yardımcılığı için işe başlama süreci ne kadar sürer bilen var mı acaba
-
@plausible söyle bir durum var evet İngilizce yapmayıp diğerlerinde belli bir yeterlilikte yaparsanız cagirabiliyorlar ama bu asla kesin birsey değil hocam yinede gördüğüm ve bildiğim kadarıyla sorunuzu cevaplandırayım geçen sene benim arkadaşımı sınav sonucu açıklandıktan 1-2 ay sonra mülakata çağırdılar onun işe başlama süresi çok kısa sürdü fakat ihtiyaça göre olduğu icin diğer arkadaşımı bu arkadasım başladıktan 3-4 ay sonra çağırdılar nerdeyse. Benim düşüncem eğer uzmanlık alımı yaparsalar ilk Başta sınırlı alım olur guyu kazananlar işe basladiginda daha fazla kişiyi çağırırlar.
-
ryan birde vakıfbank çalışanları 657 devlet memuru mu oluyor yoksa işçi statüsünde mi çalışıyor bilginiz var mı acaba
-
@ryan arkadaşlarınız hangi şehir için çağırıldılar hocam ?
-
@modigliani-0 İstanbul icin çağırıldılar
-
@plausible maleeef bilmiyorum kamu bankası ama 657 olduğunu sanmıyorum
-
@ryan ortalama kaç kişi alındığına dair bilginiz var mı hocam?
-
@ryan diğer illerde pek şans yok herhalde öyle mi hocam, Konya Samsun Kayseri Adana gibi orta halli illerde
-
@modigliani-0 hiç bilmiyorum yanı yanlış bilgilendirmek istemem hocam
-
@marsiyal maalesef bilmiyorum genel merkez şube ve başka şehirleri düşününce ortalamada birsey söyleyemiyorum tek soyleyebilcegim umarım guylar çabuk başlar işimize gelir bu durum
-
Merhaba arkadaşlar, ingilizce sorularda soru türü dağılımı hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
Geçen sene girenler varsa sözel mantıktan çok soru var mıydı?
-
@yurtlu-john bilgiyi nerden aldiniz hocam
-
Merhaba arkadaşlar. Bu uzmanlık dediğiniz bilgisayar mühendisliğine de teklif yapılabiliyor mu ? Yoksa sadece iibf ye özel bir durum mu ?
-
@flankez bilgisayar mühendisi alandan yanı hukuk maliye muhasebe iktisat bundan gerekli çoğunluğu yapar mi bilmiyorumda yanlış anlama hocam bilgisayar muhendisinin banka uzmanlığında ne işi var is bulma durumu bu kadar mi kotu halde yanlış anlamayın lütfen eleştirmek icin değil merakımdan soruyorum
-
@ryan hayır iyi bir üniversiteden iyi bir şekilde mezun oldum. İş bulma sıkıntısından yazmadım. Bankalarda da it departmanında uzman yardımcısı pozisyonları var. Ondan dolayı soruyorum. Ben zaten hukuk, muhasebe bilmem. Kendi alanimla ilgili uzman yardımcılığından bahsediyorum ben.
-
@flankez hocam yukarıdaki arkadaş yanlış biliyor zaten mühendisler kendi alanından gelen sorulardan sorumlu çağrılıyor bizde olduğu gibi. Arge departmanında uzman olarak çağrılma olanağı vardır diye düşünüyorum ben.
-
Ahali merhaba
Daha önce sınava girmiş arkadaşlara soruyorum yökdilden 60 aldım vakıfbankın ingilizcesinden yarı yarıya yapma şansım var mıdır?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. -
@colinclark55 vakıfbankta çalışan arkadastan
-
İlan kaldırıldığı için göremedim. Genel yetenekte türkçe de var mı? Yoksa sadece matematik mi?