28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@yurtlu-john kendilerini aradigimda teftis kurulunu aradigmda ayin 22 sinde girebilcek kisiler belli oldugu zaman para iaedeleri icinde bilgi verilcek denmisti
-
Hukuktan girecek olanlarda da var mı uzman yardımcılığı şansı var mı?
-
@bellatrix var
-
@emilsax Bence ilan geldikten sonra ingilizceye biraz olsun baktıysan şansınız çok yüksek.
-
@borcdeflasyonu hocam dedigim yokdil sonucunu 10 martta olan sinavdan almistim sayistaydan sonra calismistim ki ilan da o zaman gelmisti.
-
Sınav giriş yerleri belli oldu arkadaşlar.
https://sinav.boun.edu.tr/aday -
Kuzey kampüsüne gitmeyeli uzun yıllar olmuştu her şey güzel olacak inşallah o gün
-
Aştiden Hacettepe üniversitesi sıhhiye yerleşkesine nasıl gidebilirim acaba
-
Arkadaslar sınava Ankarada girecek herkes aynı yerdemi girecek ben bir orta okulda girecem bu okulu nasıl bulacamki
-
Yenikapidan Bogazici uni ye nasil gidilir bilen var mi?
-
@frank, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaslar sınava Ankarada girecek herkes aynı yerdemi girecek ben bir orta okulda girecem bu okulu nasıl bulacamki
Benim sınav giriş yerim Ankara Üniversitesi
-
@muhalba benim niye ortaokul anlamadım arkadaşlar başka ankarada girecek olan varsa nerde gireceğini yazabilir mi
-
Benim de ankara universitesi
-
@suigeneris1876 yenikapı metrodan hacıosman yönüne biniyorsunuz levent durağında inip hisarüstü boğaziçi üniversitesi metro hattına aktarma yapıyorsunuz kampüsün önüne çıkıyor hemen
-
@north-remembers hocam peki tahminen kac dk surer?
-
@north-remembers tesekkur ederim
-
@suigeneris1876 yani tahminen bir 35 dk kadar sürer sanki ama siz yine de bir durak sayısına bakın derim
-
Kurtulustaki ortaokulda girecek olan var mi
-
@north-remembers cok tsk ederim
-
@suigeneris1876 ne demek rica ederim hocam