28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
arkadaşlar ben giriş belgemi görüntüleyemiyorum acaba telden giriş yaptığım için mi veya aynı sorunu yaşayan var mı ?
-
@aykutluk sistemsel hata olabilir mobil için. Bilgisayardan deneyin birde
-
@sonmaliyeci sanırım eve geçince deneyelim bakalım, teşekkür ederim
-
@aykutluk evet hocam telden giris saglanamiyor..ama bilgisayardan aciliyor
-
@hmnhpsi123 gecen sene tel kapali olmak ve cantada olmak kosuluyla girmistik sinava..notlarimda vardi yanimda..herhangi bir sorun olmuyor
-
Arkadaşlar benimde lisede. Çankaya kocatepe mimar kemal anadolu lisesi. Bulunur heralde
-
İstanbulda boğaziçinden başka biryerde girecek olan var mı ?İstanbulda katılım ankaraya göre az galiba tek orası var
-
@frida_olmak Kızılayda Kocatepe camisinin arkasında hocam. Kızılaydan yürüyerek gidebilirsiniz
-
Arkadaşlar matematik ve ingilizce soru sayısı 40mıydı birde birde finansal tablolar ve mali analiz (cari oran vb) muhasebeye dahil mi?
-
@f-hayek yok hocam tevfik ileri ortaokulu metronun yanındaki okul
-
@emirkarahanli dâhil diye biliyorum ve ewt 45 dk +45dk 40+40 şeklinde genel yetenek
-
Kızılayda konaklayabilecegim uygun yer arıyorum dostlar. Hiç bileniniz yok mu. Ortada kaldım
-
@muhalba internetten bakabilirsiniz
-
@hmnhpsi123 Etiler Rüştü Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde giricem.
-
Sayıştay sınavı var ankarada aynı gün sanırım o yüzden ortaokullara bile verildi
-
@fatos Hocam sayıştay sınavına 225 kişi girecek yani 1 okul kaldırabilir. Ulaşımı en kolay okullar da tercih edilmiş olabilir ama öyle olsa bile ankaradaki sınavda çok fazla okul var sırf benim duyduğum 8-9 okul üniversiteler de dahil.
-
@f-hayek Teşekkürler hocam bakıcaz artık
-
@f-hayek hocam bu sınava talep çok fazla demek ki
-
@suigeneris1876 sağolun hocam bilgi için. bu senede izin verirler muhtemelen.
-
@sandviçyiyenadam hocam sınav giriş belgesinde kapalı cep telefonu kabul edileceği yaziyo