28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ismail58 hocam ilanında yazıyordu 6 kişi alacağı, görmemeniz talihsizlik olmuş
-
Vakıf katılım için haklısınız ama vakıfbankın böyle bir şeye asla ihtiyacı olacağını zannetmiyorum 10.000 kişi bile girmiş olsa 50 liradan 500.000 tl yapar bu çok ufak bir para bankaya göre** eğer bankanın şöyle göz ucuyla bilançosuna baktıysanız eğer böyle şeye tamah etmez Bankanın personeliniiym bende girdim sizler gibi içeriden biri olarak böyle yorum yapmanız Vakıfbank için üzücü olur .
-
@kimsesizkms hocam alakasız olacak ama sizce ne zaman açıklanır
-
50 lira banka için çok komik rakam, kaldı ki o parayı da üniversiteye verir sınav masrafları için Ösym soygun yapıyor bankaya kabahat buluyorsunuz. Benim bildiğim 3 yıldır da değişmiyor sınav ücreti hep 50 lira
-
Sevgili kardeşlerim sınava giren kişi sayısı 11 bin, alınacak müfettiş sayısı 12, mülakata çağrılacak kişi sayısı ise 100 kişi.
Herkesten 50 tl alındı ve ortaya çıkan miktar 550.00 bin tl. Güncel kurla 100 bin dolar bile etmeyen bir miktar. Herhangi bir abd veya avrupa vatandaşının yılllık kazancı kadar dolayısıyla vakıfbank gibi bir bankanın bu paraya ihtiyacı varsa zaten biz hiç uğraşmayalım ülkeyi kapatalım direkt
Akıllı insanlarsınız lütfen komik durumlara düşmeyin kaldı ki ilanda paranın hepsinin üniversiteye verileceği yazıyordu. Ösym içinse dedikleriniz tamamen doğru.
-
@ozanjames hocam size katılıyorum ki sınav ücretini değiştirmeyen tek kurum diye bilirim geçen sene de 50 tlydi. Bir sorum olacak giren kişi sayısına 11 bin dediniz, daha yüksek katılım olduğunu duymuştuk 21 bin civarı.
-
Sınav ücreti bence diğer sınavlara göre makul...
-
Arkadaşlar inşallah benim dediğim olay yaşanmaz ben yanılırım sizin dediğiniz şeyler kesinlikle sonuna kadar doğru akla mantığa yatkın ama burası Türkiye ve benim dediğim ihtimal ne yazık ki benim nezdimde mevcut.
-
@atanacakgiller hocam bilemiyorum, içeriden o şekilde söylediler. Sadece ankarada giren sayısı da olabilir ama 11 bin denmişti.
-
10-20 kişi alınacak müfettiş için ne kastılar be yazıklar olsun gençliğimizi heba edenlere herkes yurtdışına kaçıyor ekonomik sebeplerden ötürü önceden çok kizardim şimdi kanada ya gitmek için para biriktirdim
-
@pistov35 kanadada ne yapacaksın kardeşim orda da iş bulmak lazım var mı kafanda bir şeyler
-
Cevap kağıtları en geç pazartesi büyemde birleştirilse birkaç gün içinde tüm ham puanlar belli oldu belki mayısa kalmadı.
Tamam yine 3 ay sonra çağırın da sonucu hemen ilan edin işte ya. -
@modigliani-0 kuzey taraflarında bir uluslararası şirkete staj ve yarı zamanlı çalışacağım TOEFL a girdim 70 aldım istediğim universite 90+ istiyor o sırada ona halletmeyi düşünüyorum
-
@ozanjames ilana tekrar göz gezdirdim. 12 kişi alinicak diye bir sey görmedim. Bilginin kaynagi ne?
-
@yorgun-kamucu bilginin kaynağı içerden kardeşim. Planlanan 12 kişi, 12 kişiden fazlası kurumun insiyatifine kalmış
-
@ozanjames sanırım geçen sene 17 kişi alınmıştı şaşırmadım
-
@pistov35 kurumda 150 tane müfettiş var zaten toplamda kaç kişi alınsın ?
-
O zaman uzman yardımcısı çok alır inşallah guyla dguy açıklansa
-
@walras12 haklısınız yani
-
Arkadaşlar sonuçlar nereden ilan edilecek